οι πρεμιερες δινονται για εκπληξεις παντως
Δεν αντιλέγω αλλά όπως δείχνω στους πίνακες έχω και παράμετρο την ημερομηνία, άρα βλέπω και πότε εμφανίστηκε το τάδε παιχνίδι που προσεγγίζει τα κριτήρια.
Αυτό που με νευριάζει είναι ότι προχθές πέτυχα 108 απόδοση σκορ - αν καθόταν η τριάδα θα ήμουν νοσοκομείο τώρα από στραβοκαύλιασμα - και τώρα πάνε κάδο οι δύο Άσσοι.
Δεν ξέρω τι φταίει, όμως εδώ και τρία χρόνια οι Σουηδίες 1/2 με δυσκολεύουν - και για τον ίδιο λόγο έπαψα να παρακολουθώ τους Κερατάδες 1/2 (Φινλανδία).
Οι Νορβηγοί όντως φέτος με έχουν πάει πολύ καλά - ειδικά η πρώτη που είναι το βαρύ πυροβολικό - όμως 4 μήνες το χειμώνα μου γαμήθηκαν τα πάντα να προετοιμάζω τις βάσεις δεδομένων τους με τις ώρες και τις νύχτες.
Όπως είχαμε πει έχω παρακολουθήσει τα πάντα κι έχω φακελώσει της κάθε κωλοτρυπίδας την υφαλοκρηπίδα.
Ιταλία 2 αξίζει να κοιτάς σε βάθος χρόνου. Από μεικτές Αφρικής 1/2 μόνο Λυών, Μαρσέιγ, Μονακό βλέπω κανένα βίντεο και την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας για να αξίζει κάπως το διπλό. Οι Μπορντώ, Σεντ Ετιέν πήγαν στο διάολο στη δεύτερη εθνική από πέρυσι.
Ελλαδιστάν δεν βλέπω βίντεο γιατί είναι τρισάθλια καφενεία - καλύτερα να δω τίποτα ματς στο Περού παρά αυτούς - ενίοτε ρίχνω κανένα παιχνίδι.
Το Τσάμπιονς Αγγλίας είναι δεδομένο απρόβλεπτη συμπεριφορά κι εκεί παίζω συστήματα 2/3, 3/4, 4/5 ή 4/5/6 με σκορ κι ανατροπές κι αν θέλει ας τα δώσει.
Ισπανία 1/2 έχει ωραία παιχνίδια για να βλέπεις όμως είναι δύσκολες κατηγορίες κι αυτές.
Τέλος την υπόλοιπη κεντρική Ευρώπη την έχω σουτάρει για τους λόγους που εξήγησα...
Το λάθος που κάνετε όλοι σας είναι που ασχολείστε με πολλούς γαμέτες, εδώ δεν βγάζω άκρη με τόσα δεδομένα & αρχεία καταγραφής στοιχημάτων που έχω ρίξει, εσύ θυμάσαι πριν μια βδομάδα ποιος σε έκαψε και σε τι απόδοση ήταν το στοίχημα;