Επισκέπτης
καλησπερα αγκεν του αγκεν αγκεν.Τωρα στο live 2πλο σαντερλαντ μεσα στην μαντσεστερ σιτι και 2πλο ΛΙΛ 0,80 λεπτα
![]()
συμφωνώ

καλησπερα αγκεν του αγκεν αγκεν.Τωρα στο live 2πλο σαντερλαντ μεσα στην μαντσεστερ σιτι και 2πλο ΛΙΛ 0,80 λεπτα
![]()

το πιο πιθανο ειναι να πεσει ταριφα, αλλα με τραβηξε η αποδοση και το γεγονος οτι παιξαν πολυ δυνατα με μαν γιου και ΙΣΩΣ να ναι λιγο πιο φρεσκος ο παο... αλλωστε ο γαυρος δεν θα ρισκαρει και για κανα τραυματισμο λογω επαναληπτικου.....κατα τα αλλα οι δυο ομαδες ειναι μερα με νυχτα (δεν τειθεται θεμα γι αυτο)Ολα καλα, εκτός από την κοντρα του τρισκαταρατου...
Υ.Γ. Μαντοκακι τα σπαει.
το σκεφτομουν να το παιξω διπλο στο ημι (δεν προλαβα)...για να δουμε θα κρατησει0-1 Σαντερλαντ.
Θα το κανει το 2 λετε????εβαλα και την λιλ για να ανεβασει
![]()
νομιζω πως ναι για να καλυψει και τη διαφορα απο τη μονακο που εχασε χθεςΘα το κανει το 2 λετε????
μαν πιστεψε στον εαυτο σου αν σου πουμε εμεις ναι και το παιξεις και δεν βγει θα λες τι ρωτησαΘα το κανει το 2 λετε????
χαιρετω τον αδελφο και ψυχαναλητη.....μαν πιστεψε στον εαυτο σου αν σου πουμε εμεις ναι και το παιξεις και δεν βγει θα λες τι ρωτησαλεμε τωρα
Τα δεδωμενα ειναι απλα η λιλ κεγεται ειναι καλυτερη ομαδα η αλλη ειναι στην β εθνικη τωρα ειναι 11 εναντιων 11 αν εβγαιναν ολα τα φαβορι τωρα θα ειχα 25 ferrari στο γκαραζ μου στο μαιαμι τις φλοριντα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεψε στον εαυτο σου
![]()
![]()
![]()

γεια σου φιλαρακι...νομιζω πως ναι για να καλυψει και τη διαφορα απο τη μονακο που εχασε χθες
αλλα γενικα ειναι πολυ κωλομαδα φετος...δεν ξερω κι εγω απο ποτε εχει να κερδισει εκτος εδρας
καλησπερα μπραδερ μουχαιρετω τον αδελφο και ψυχαναλητη.....![]()
τι θα κανει η ομαδα μας σημερακαλησπερα μπραδερ μου![]()
![]()
![]()
![]()
.. Πρεπει να ειμαστε αντικιμενικοι στο στοιχημα και οχι υποκιμενικοι ασχετως αν βλεπουμε κατι καλα και εμεις
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πρεπει να παρασυρουμε κανεναν αλλα να τον αφηνουμε να σκεφτει μονος του απλα να του λεμε τα γεγονοτα οπως εχουν
εχω χασει απειρα δελτια παρασυρομενος γιατι δεν πιστευα στον εαυτο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η σκεψη για τον καθενα μας ειναι μεσα μας
![]()
![]()
![]()

γεια σου αντζ παιχτουρα!γεια σου φιλαρακι...

κατι γινεται εχουμε δυναμωσει τωρα και ειμαστε οκ οσο μπορουμε...γεια σου αντζ παιχτουρα!
ολα καλα?
σου καναει καμια μαλαξη ;) κανα μωρο για να περνουν κι οι πονοι?![]()
![]()

κατι γινεται εχουμε δυναμωσει τωρα και ειμαστε οκ οσο μπορουμε...![]()
![]()
αν θελει κερδιζει αν θελει φερνει ισοπαλια αν κερδισει η μιλαν θα της βγαλω το καπελο Χ το βλεπω προσωπικατι θα κανει η ομαδα μας σημερα![]()
![]()