Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 326 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.012

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
0-1 Σαντερλαντ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.498
Πόντοι
366
Ολα καλα, εκτός από την κοντρα του τρισκαταρατου...

Υ.Γ. Μαντοκακι τα σπαει.
το πιο πιθανο ειναι να πεσει ταριφα, αλλα με τραβηξε η αποδοση και το γεγονος οτι παιξαν πολυ δυνατα με μαν γιου και ΙΣΩΣ να ναι λιγο πιο φρεσκος ο παο... αλλωστε ο γαυρος δεν θα ρισκαρει και για κανα τραυματισμο λογω επαναληπτικου.....κατα τα αλλα οι δυο ομαδες ειναι μερα με νυχτα (δεν τειθεται θεμα γι αυτο)

εντωμεταξυ ωραιοτατος ηταν ο ασσος της καλιαρι (που δεν τον επαιξα γιατι δεν προλαβα), και το διπλο της βασιλος με αποδοση κοντα στο 2 (ειναι 0-2 το προλαβα!!!)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.498
Πόντοι
366
Θα το κανει το 2 λετε????
νομιζω πως ναι για να καλυψει και τη διαφορα απο τη μονακο που εχασε χθες
αλλα γενικα ειναι πολυ κωλομαδα φετος...δεν ξερω κι εγω απο ποτε εχει να κερδισει εκτος εδρας

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.101
Πόντοι
606
Θα το κανει το 2 λετε????
μαν πιστεψε στον εαυτο σου αν σου πουμε εμεις ναι και το παιξεις και δεν βγει θα λες τι ρωτησα :) λεμε τωρα :)  Τα δεδωμενα ειναι απλα η λιλ κεγεται ειναι καλυτερη ομαδα η αλλη ειναι στην β εθνικη τωρα ειναι 11  εναντιων 11 αν εβγαιναν ολα τα φαβορι τωρα θα ειχα 25 ferrari στο γκαραζ μου στο μαιαμι τις φλοριντα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Πιστεψε στον εαυτο σου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.144
Πόντοι
12.756
μαν πιστεψε στον εαυτο σου αν σου πουμε εμεις ναι και το παιξεις και δεν βγει θα λες τι ρωτησα :) λεμε τωρα :)  Τα δεδωμενα ειναι απλα η λιλ κεγεται ειναι καλυτερη ομαδα η αλλη ειναι στην β εθνικη τωρα ειναι 11  εναντιων 11 αν εβγαιναν ολα τα φαβορι τωρα θα ειχα 25 ferrari στο γκαραζ μου στο μαιαμι τις φλοριντα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Πιστεψε στον εαυτο σου :cheesy: :cheesy: :cheesy:
χαιρετω τον αδελφο και ψυχαναλητη..... :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.144
Πόντοι
12.756
νομιζω πως ναι για να καλυψει και τη διαφορα απο τη μονακο που εχασε χθες
αλλα γενικα ειναι πολυ κωλομαδα φετος...δεν ξερω κι εγω απο ποτε εχει να κερδισει εκτος εδρας
γεια σου φιλαρακι...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.101
Πόντοι
606
χαιρετω τον αδελφο και ψυχαναλητη..... :rockon:
καλησπερα μπραδερ μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.. Πρεπει να ειμαστε αντικιμενικοι στο στοιχημα και οχι υποκιμενικοι ασχετως αν βλεπουμε κατι καλα και εμεις :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Δεν πρεπει να παρασυρουμε κανεναν αλλα να τον αφηνουμε να σκεφτει μονος του απλα να του λεμε τα γεγονοτα οπως εχουν :)  εχω χασει απειρα δελτια παρασυρομενος γιατι δεν πιστευα στον εαυτο μου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Η σκεψη για τον καθενα μας ειναι μεσα μας :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.144
Πόντοι
12.756
καλησπερα μπραδερ μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.. Πρεπει να ειμαστε αντικιμενικοι στο στοιχημα και οχι υποκιμενικοι ασχετως αν βλεπουμε κατι καλα και εμεις :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Δεν πρεπει να παρασυρουμε κανεναν αλλα να τον αφηνουμε να σκεφτει μονος του απλα να του λεμε τα γεγονοτα οπως εχουν :)  εχω χασει απειρα δελτια παρασυρομενος γιατι δεν πιστευα στον εαυτο μου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Η σκεψη για τον καθενα μας ειναι μεσα μας :) :) :)
τι θα κανει η ομαδα μας σημερα :boobies: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.144
Πόντοι
12.756
γεια σου αντζ παιχτουρα!  :)
ολα καλα?
σου καναει καμια μαλαξη  ;) κανα μωρο για να περνουν κι οι πονοι?  :grin:  :pipa1:
κατι γινεται εχουμε δυναμωσει τωρα και ειμαστε οκ οσο μπορουμε... :boobies: :boobies:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.498
Πόντοι
366
χασαμε τη βασιλο στο 90 (2-2)  :headbang:
στημενο  :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.101
Πόντοι
606
τι θα κανει η ομαδα μας σημερα :boobies: :boobies:
αν θελει κερδιζει αν θελει φερνει ισοπαλια αν κερδισει η μιλαν θα της βγαλω το καπελο Χ το βλεπω προσωπικα :) Αλλα ειναι τριπλη o λογος ειναι οτι ειναι ανετη η γιουβεντους αν εχει καποιοες ελπιδες για κατι δηλαδη ουεφα ειναι η μιλαν τωρα αν το παιξει καποιος 2πλο δεν κανει λαθος παιζει την καλυτερη ομαδα αν το παιξει χ δεν την χαλαει και το χ την γιουβεντους αν το παιξει 1 το κινητρο ειναι ξεκαθαρο με την μιλαν το βαθμολογικο η γιουβεντους θελει να ρηξει κανα 3μπαλο την αλλη εβδομαδα την φιορεντινα πιστευω ο κοντε θα θελησει να μην φορτσαρει αλλα οπως και να ειναι ειναι ντερμπι φανελων :) αντιπαλοτητας κτλ κτλ.. Με λιγα λογια ειναι αδιαφορο κατα καποιο τροπο αλλα και αν η μιλαν παρει χ δεν θα την χαλασει ασχετως που δεν την βολευει μπορει να ερθει χ :grin: :)Την αλλη εβδομαδα η γιουβεντους θα φορτσαρει εκει εχει το μυαλο τις κατεμε :grin: αλλα οχι οτι θα ειναι αδιαφορι και σε αυτο το ματς :) Με την μιλαν παιζει :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
2 Ρεάλ, οβερ παρι, χ2 νιονιο
Άμα δεν έρθουν κι αυτά ξεκινάω πλεξιμο