ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.843
- Πόντοι
- 12.756
Ήρεμα τυπε μη βρίζειςΚαλα κρατιέται η γαμιολα!
Ήρεμα τυπε μη βρίζειςΚαλα κρατιέται η γαμιολα!
Συγγνώμη τυπε παρασύρθηκαΉρεμα τυπε μη βρίζεις

Εε οχι και κορασίδα, 56 ειναι.Δυνατή η κορασίδα!!!!!!
νεανιδα τυπεΔυνατή η κορασίδα!!!!!!
Αχ μακαρι να μας διαβαζει το καβλομουνο ναβλεπει τι λεμε για τη μουναρα τηςΣυνεχίζει να έχει άξιοπροσεχτο ταλεντο
56? τότε μπράβο τηςΕε οχι και κορασίδα, 56 ειναι.
Την είδα πριν κάνα 2μηνο σε ένα βενζινάδικο τυχαία. Έβαζε ένας μπάρμπας βενζίνη. Με το που την είδε τρελάθηκε. Τιμή για το μαγαζί μας και κάτι τέτοια. Η τύπισσα πρωί ντυμένη με κάτι μίνι σαν ξεκωλι. Φουλαρει το ρεζερβουάρ και πάει να πληρώσει και αρχίζει ο μπάρμπας δωρεάν και φύγε αρκεί να δώσεις ένα φιλί. Βγαίνει η τύπισσα του πατάει ένα φιλί κατακόκκινο στο μάγουλο και σηκώθηκε και έφυγε χαμογελαστή και τζάμπα. Ο άλλος γελούσε και καυχιοτανε.Ξεκωλιαρα γκιλφαρα !!!
Την είδα πριν κάνα 2μηνο σε ένα βενζινάδικο τυχαία. Έβαζε ένας μπάρμπας βενζίνη. Με το που την είδε τρελάθηκε. Τιμή για το μαγαζί μας και κάτι τέτοια. Η τύπισσα πρωί ντυμένη με κάτι μίνι σαν ξεκωλι. Φουλαρει το ρεζερβουάρ και πάει να πληρώσει και αρχίζει ο μπάρμπας δωρεάν και φύγε αρκεί να δώσεις ένα φιλί. Βγαίνει η τύπισσα του πατάει ένα φιλί κατακόκκινο στο μάγουλο και σηκώθηκε και έφυγε χαμογελαστή και τζάμπα. Ο άλλος γελούσε και καυχιοτανε.
Σε μένα το 100ρικο το πήρε ο πορνογερος. Φιλι δεν είχε.
Λες και πήγαινε για τσόντα με ένα λευκό μίνι. Ο γέρος πήρε μάτι φουλ. Κρατιέται ναιΚαλημέρα! Δέν εἶσαι ἡ ξέκωλη Στέλλα καί κάθε ξέκωλη Στέλλα... Γι' αὐτό!
Ἀλήθεια, κρατιέται τὸ σῶμα της;
Είναι για πολυ άγριο γαμησι η κυρία Στέλλα άλογο!!Ξεκωλιαρα γκιλφαρα !!!
Καλημέρα μύστη υπάρχουν 50αρες καλύτερες η κυρία Στέλλα ήταν στην εποχή τηςΕίναι για πολυ άγριο γαμησι η κυρία Στέλλα άλογο!!
Εγώ παντως την πηδαω όλη νύχτα.Καλημέρα μύστη υπάρχουν 50αρες καλύτερες η κυρία Στέλλα ήταν στην εποχή της
Και τωρα πολυ δυνατη ειναι χυστη μουΚαλημέρα μύστη υπάρχουν 50αρες καλύτερες η κυρία Στέλλα ήταν στην εποχή της
Για τα λυγουρια, γιατί εγώ την βλέπω κάθε μέρα την κυρία ΣτέλλαΚαι τωρα πολυ δυνατη ειναι χυστη μου
Την τύχη σου να είχα ! Πως είναι σαν άνθρωπος με βάση αυτά που βλέπειςΓια τα λυγουρια, γιατί εγώ την βλέπω κάθε μέρα την κυρία Στέλλα
Μια νορμάλ γυναίκα 52 ετών που προσέχει τον εαυτό τής δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι, μια απλή κυρία του εαυτού της είναιΤην τύχη σου να είχα ! Πως είναι σαν άνθρωπος με βάση αυτά που βλέπεις