nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.226
- Πόντοι
- 3.656
Μετά τα δικαστήρια με τις εγκληματικές οργανώσεις κτλ λένε πως δεν μένει εκειο ρεστης μενει ακομα εκει απεναντι απο το περιπτερο ?
Μετά τα δικαστήρια με τις εγκληματικές οργανώσεις κτλ λένε πως δεν μένει εκειο ρεστης μενει ακομα εκει απεναντι απο το περιπτερο ?
κριμα του το χαλασες και ηθελε να παει επισκεψηΜετά τα δικαστήρια με τις εγκληματικές οργανώσεις κτλ λένε πως δεν μένει εκει
το πιο ωραιο ποστο ησυχο το εχει της χαρουλας της αλεξιου πιο κατω μετα το μπαλιΠας ρε μουνι να χτυπησεις το περίπτερο .. σε πιασαμε
Τυπε ο Άραβας είναι ο γνωστός Άραβας γείτονας μας της γνωστής γειτόνισσα μας Αφροδίτης Μπάρμπακριμα του το χαλασες και ηθελε να παει επισκεψη
ε πηγαινε στην Χαρουλα για καφέ , αφου είναι και πιο κάτω , μια που θα φτασεις ως εκειτο πιο ωραιο ποστο ησυχο το εχει της χαρουλας της αλεξιου πιο κατω
θα παω στην αλθεα στον αποστολοπουλοκριμα του το χαλασες και ηθελε να παει επισκεψη
αυτη βγηκε απο την φυλάκα ε ; καπου την πηρε το ματι μουΤυπε ο Άραβας είναι ο γνωστός Άραβας γείτονας μας της γνωστής γειτόνισσα μας Αφροδίτης Μπάρμπα
Πηγαινε στου Δημητρη Χορν , να του αναψεις και το καντηλιθα παω στην αλθεα στον αποστολοπουλο![]()
Τυπε νομιζω την έχει πουλησει και ανήκει στο γέρο με την πιτσιρικα αν και πρεπει να την πήρε η πρώην του κάτι τετοιοτο πιο ωραιο ποστο ησυχο το εχει της χαρουλας της αλεξιου πιο κατω μετα το μπαλι
Τυπε ξηγηθηκε Κουγιαςαυτη βγηκε απο την φυλάκα ε ; καπου την πηρε το ματι μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πηγαινε στου Δημητρη Χορν , να του αναψεις και το καντηλι
τον γαμησες τωρα ,....Τυπε νομιζω την έχει πουλησει και ανήκει στο γέρο με την πιτσιρικα αν και πρεπει να την πήρε η πρώην του κάτι τετοιο
Συγνώμη τύπε που βρίζω παραφερθηκα το ξέρω αλλά με πνίγει το δίκιο, ήθελα να φτιάξω και μια εξέδρα μπροστά στη παραλία να βάζω το σκάφος και οι πουσταραδες στο λιμεναρχείο δεν με άφησαν τα παλιό μουνόπανα!!Μη βρίζεις μαν
Εσύ είπες θα γράψεις γαλλικά που είναι ρε Νικ![]()
εσυ επρεπε να παρεις μια διπλα στον φιλιππου στο ριμπας να κολυμπας κατευθειαν απο κατω με τις πουσταρδελες με τα τσοκαρα θα κατεβαινεςαυτη βγηκε απο την φυλάκα ε ; καπου την πηρε το ματι μου
Πηγαινε στου Δημητρη Χορν , να του αναψεις και το καντηλι
Θέλουν ψιλά?Συγνώμη τύπε που βρίζω παραφερθηκα το ξέρω αλλά με πνίγει το δίκιο, ήθελα να φτιάξω και μια εξέδρα μπροστά στη παραλία να βάζω το σκάφος και οι πουσταραδες στο λιμεναρχείο δεν με άφησαν τα παλιό μουνόπανα!!
Κυριος ο Αλέξης , που πηγαν να μπλεξουν το κοριτσιΤυπε ξηγηθηκε Κουγιας
εκτος απο τα σπιτια ξερεις και που πανε οι πουσταρδελες για μπανιο ...εσυ επρεπε να παρεις μια διπλα στον φιλιππου στο ριμπας να κολυμπας κατευθειαν απο κατω με τις πουσταρδελες με τα τσοκαρα θα κατεβαινες
Ψιλες θέλουνΘέλουν ψιλά?
Ψιλες θέλουν
η παναγιωταρεα μου τα λεει ενα χρονο μιλαγαμεΚυριος ο Αλέξης , που πηγαν να μπλεξουν το κοριτσι
εκτος απο τα σπιτια ξερεις και που πανε οι πουσταρδελες για μπανιο ...
μωρέ μπραβο πληροφόρηση
Η Άννα?η παναγιωταρεα μου τα λεει ενα χρονο μιλαγαμε![]()
Πας στις πουσταρδελες και κοιμασαι μωρη με το τσοκαρο και μετα κανετε κους κους με μπιριμπα και σου λενε ποιος μενει που ..η παναγιωταρεα μου τα λεει ενα χρονο μιλαγαμε![]()
την αλλην την κουραδομηχανη ρωταΗ Άννα?