Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιος τυπε μου,τι κοστος ειχε?πέρασα πριν 1 ώρα απο Στεφανία ... Παιδιά διάβασα προσεκτικά όλα τα μηνύματα σχετικά με την κοπέλα και αυτό που εχω να πώ ειναι απλα ... περι ορέξεως
Να μιλήσω προσωπικά λοιπόν , η Στεφανία ειναι μια πολυ χαμογελαστή κοπέλα(σπανιο όπως ξέρετε αυτό) και σε κερδίζει έτσι, νιώθεις φιλικά και νομίζεις οτι τα λέτε καιρό. Δε θα μιλήσω για ομορφια κιλα υψος προσωπο και τέτοια γιατι όλα αυτα ειναι υποκειμενικά και οχι αντικειμενικά. Σε άλλους αρέσει το κοντό , σε αλλους το ψηλό , αλλοι θέλουν γεμάτουλι αλλοι ξεροκιανά ... ο καθένας όπως γουστάρει οπότε ειναι άτοπο να πώ τη γνώμη μου για τα προσωπικά μου γούστα. Ενα πάντως ισχύει η φωτογραφία στο viber που έχει την αδικεί και της το είπα κιόλας...
Στα του έργου τώρα ,η κοπέλα ξέρει απο μασάζ.Αυτό ειναι αδιαμφισβήτητο, βέβαια για το δικό μου σώμα θα προτιμούσα πιο δυνατό μασάζ αλλα σε καμμια περίπτωση δεν ειναι τα μασάζ που μου κάνουν κοπέλες απο αλλα καταστήματα ή μεγάλα κέντρα. Βρήκε σημεία που είχα κόμπους επέμενε και όντως έκανε δουλειά καλή.
Πιασίματα όποτε ήθελα όπου ήθελα , δεν ειχα περιορισμό και αυτό ειναι ενα απο τα συν της. Στο δευτερο μέρος του μασάζ τώρα μιας και ειμαι καινούργιος στο όλο άθλημα και ο χρόνος μου ήταν παρα πολύ πιεσμένος υπήρχε μια δυσκολία να έρθω στα ίσα μου... καταλαβαινετε... αλλα μου άρεσε ο τρόπος που το χειρίστηκε η Στεφανία , με χαλάρωσε δεν εδειξε καθόλου οτι εχουμε πιεσμένο χρονικό όριο και έτσι σε 5 λεπτάκια ανέκαμψα όπου και έγινε η κατάθεση...
Εννοείται οτι ειναι value for money η κοπέλα και θα ξαναπάω μετα τις διακοπές.
Στεφανία φιλιά , σ'ευχαριστώ
40 € φίλε μουωραιος τυπε μου,τι κοστος ειχε?
καλησπέρα!! Σε ευχαριστώ πολύΠολυ καλη η Στεφανια,ισωs απο τιs καλυτερεs σ αυτο που προσφερει.
Την εχω δει 2 η 3 φορεs.
Το μονο που εχω να την''μαλωσω''ειναι οτι ολο κ απομακρυνεται απο το κεντρο κ νοτια που εγω τουλαχιστον κυκλοφορω.

τυπε, το προφιλ της το κοιταξες?τηλ που βρισκουμε