Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε σεις ειστε 100% σιγουροι οτι δεν ειναι η ιδια; Εγω οταν την ειχα συναντησει πιο παλια μου θυμιζει πολυ το σωμα της στις φωτογραφιες. Ακομα και η φωνη στο τηλεφωνο ειναι η ιδια.
Τελικά με ψήσατε με τη συζήτηση εδω και γνώρισα απο κοντά την κοπέλλα.......πολύ τίμια επιλογή.Νεα και δροσερή παρουσία,ευγενέστατη,φιλική με το χαμόγελο....
Ο χωρος μικρός αλλά ζεστός,πολύ καθαρός και με ωραία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.Η ντουσιέρα με τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν στο "τηλέφωνο" του ντους,όλα τα λεφτά.......![]()
Το μασαζ εξαιρετικό,πολύ χαλαρωτικό και με πίεση στα σωστά σημεία.Δεν κοίταξε ρολοι,κάναμε χαβαλέ,συζητήσαμε για το που θα παμε διακοπές,γενικά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα..........
Είσαι σίγουρος? Το παίζεις 1000 ευρώ?Είπαμε ρε φίλε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!
ειναι πολυ καλη στη χειροπρακτικη
μονο στους ομορφους;;; εγω που ειμαι ασχημος δεν θα με χαιρετήσεις;καλη εβδομαδα στα ομορφα αγορια μου!
Δεν είσαι άσχημος!!!Τα αγόρια μου είναι όλα όμορφα!!!μονο στους ομορφους;;; εγω που ειμαι ασχημος δεν θα με χαιρετήσεις;
Μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάτε το όνομά της!Εσένα..............................μονο στους ομορφους;;; εγω που ειμαι ασχημος δεν θα με χαιρετήσεις;

αργά και βασανιστικά