Είσαι πολύ καυλα μωρό μου.. Όταν θα το κάνεις και σε μένα, θέλω να φοράς το ίδιο κορμάκι...Καλημέρα με τον αθηναϊκό βεζουβιοοο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Ευχαρίστως!Είσαι πολύ καυλα μωρό μου.. Όταν θα το κάνεις και σε μένα, θέλω να φοράς το ίδιο κορμάκι...
Από μαγιό κορμάκια χαμός στη συλλογή μου
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Χαίρομαι πάρα πολύ που προέκυψε αυτό το φετίχ!Τετοιο υλικο με πατουσακια δε βλεπεις ουτε απο πορνοσταρ.
Η τεχνικη σου φαινεται φοβερη, σιγουρα θα επικοινωνησω συντομα μαζι σου.
Δεν το περίμενα ποτέ αλλά το απολαμβάνω εξίσου με το μασάζ όταν το προσφέρω!
Αλλά σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας θα έλεγα πως είναι η όρεξη και η πρόθεση να προσφέρεις κάτι τέτοιο..
Σιγουρα και η ορεξη σου το κανει ακομα καλυτερο.Χαίρομαι πάρα πολύ που προέκυψε αυτό το φετίχ!
Αλλά σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας θα έλεγα πως είναι η όρεξη και η πρόθεση να προσφέρεις κάτι τέτοιο..
Πληροις ολα τα κριτηρια για ενα εκρηκτικο footjob: ορεξη, τεχνικη και ομορφα πατουσακια.
Εχω ηδη καυλωσει στη σκεψη, μολις γυρισω Αθηνα σιγουρα θα εχεις μηνυμα απο εμενα.
Εμάς τους βυζαδικες μας έχει στην απέξω χαχαχα ΤΟΠΧαίρομαι πάρα πολύ που προέκυψε αυτό το φετίχ!
Giorg_Apos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Χαίρομαι πάρα πολύ που προέκυψε αυτό το φετίχ!
Αλλά σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας θα έλεγα πως είναι η όρεξη και η πρόθεση να προσφέρεις κάτι τέτοιο..Yparxei kapoia periptvsh na erueiw krhth
Yπαρχει καμια πριπτωση να ερθεις Κρητη;Ευχαρίστως!
Από μαγιό κορμάκια χαμός στη συλλογή μου
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Οπως το λες..δυστυχώς καμία περίπτωση.Yπαρχει καμια πριπτωση να ερθεις Κρητη;
Μονο Αθηνα κ Ρόδο ..
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.980
- Πόντοι
- 7.865
Να προσέχεις μη σου βγάλει κανα μάτι με τις ρογάρες της <3Εμάς τους βυζαδικες μας έχει στην απέξω χαχαχα ΤΟΠ
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Σαλονικα τι εγινε ερχόσουν συχνά,σταμάτησαν οι πελάτες?Οπως το λες..δυστυχώς καμία περίπτωση.
Μονο Αθηνα κ Ρόδο ..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Οχι ρε παιδί μου τι ν σταματήσουν..επι 5 χρ που ερχόμουν ειχα δημιουργήσει πολυ καλο δίκτυο..Σαλονικα τι εγινε ερχόσουν συχνά,σταμάτησαν οι πελάτες?
Ωστόσο,
Εχω αναφέρει την επιλογή μου Να βαλω προτεραιότητα ταξιδιού το μέρος που με κανει περισσότερο ευτυχισμένη, αρα που περνάω τελεια...
Κ αυτο το βρήκα ξεκάθαρα στη Ρόδο..
Πάντα πίστευα ότι για όλους μας υπάρχει ένας τόπος λες κ είναι φτιαγμένος για τον καθένα ιδανικό.. αυτο ισχύει στην περίπτωση μου.
Μέχρι Σάββατο εδω στην Αθηνα
Από 17 Ιουνίου κ μέχρι 30 Ιουνίου που αλλου??ροδο !
Συνημμένα
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.310
- Πόντοι
- 1.056
Ρόδος καταπληκτικήΟχι ρε παιδί μου τι ν σταματήσουν..επι 5 χρ που ερχόμουν ειχα δημιουργήσει πολυ καλο δίκτυο..
Ωστόσο,
Εχω αναφέρει την επιλογή μου Να βαλω προτεραιότητα ταξιδιού το μέρος που με κανει περισσότερο ευτυχισμένη, αρα που περνάω τελεια...
Πάντα πίστευα ότι για όλους μας υπάρχει ένας τόπος λες κ είναι φτιαγμένος για τον καθένα ιδανικό.. αυτο ισχύει στην περίπτωση μου.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Goldman1974@l
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 175
- Πόντοι
- 0
Μαγικα χερακια...εισαι τελεια μωρο μου.....χερακια απιστευτα πατουσακια για τρελο χυσιμοοοοο.....βυζακια ρογες για τρελλο ρουφηγμα...ολα τελεια πανω σουΧερακια on fire !
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Και σαλονικα μας έχεις γραμενους γραμενουςΟχι ρε παιδί μου τι ν σταματήσουν..επι 5 χρ που ερχόμουν ειχα δημιουργήσει πολυ καλο δίκτυο..
Ωστόσο,
Αυτο θα πει μασαζ! Αψογη τεχνικη αντιστοιχη με τα πατουσακιαΧερακια on fire !
Που ήρθε η έκρηξη;Χερακια on fire !
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.501
- Πόντοι
- 206
Δεν ειδαμε ομως τον Βεζουβιο!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.281
Είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής!Δεν ειδαμε ομως τον Βεζουβιο!!!
Κ μ χερακια κ με πατουσακια..οπότε το συντριβάνι ήδη το παρουσίασα στο απο πάνω βιντεάκι!
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.421
- Πόντοι
- 721
Το foot play μπορεί να γίνει πολύ έντονο και απολαυστικό όταν υπάρχει εμπιστοσύνη, το βρίσκουν πολύ ερεθιστικό γιατί συνδυάζει πίεση απαλότητα και διαφορετική αίσθηση.
Το footjob είναι πολύ πιο συνηθισμένο απόσο νομίζουν οι περισσότεροι. Υπάρχει πολύς κόσμος που του αρέσει εχει μεγάλο κοινό και θα θέλαμε σίγουρα κι άλλα footjob βίντεο με την τεχνική σου.
Το footjob είναι πολύ πιο συνηθισμένο απόσο νομίζουν οι περισσότεροι. Υπάρχει πολύς κόσμος που του αρέσει εχει μεγάλο κοινό και θα θέλαμε σίγουρα κι άλλα footjob βίντεο με την τεχνική σου.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 360
- Εμφανίσεις
- 170K