Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.411
Πόντοι
201
Καλη Κυριακή!Αθηνα μέχρι κ 14 Μαΐου!
Ωραία φωτογραφία και σου ταιριάζει πολύ το κόκκινο χρώμα!
Μετά από αρκετές συναντήσεις που έχω πραγματοποιήσει με την κοπέλα θέλω να σταθώ στο εξής, στο τρόπο που υποδέχεται κάποιον!
Μου αρέσει κι εκτιμώ το γεγονός ότι πάντα είναι ήρεμη και χαμογελαστή, όπως επίσης ότι είναι κομψά ντυμένη και με ένα ελαφρύ άρωμα σαν "συμπλήρωμα".
Είμαι ευχαριστημένος από το μασάζ που προσφέρει καθώς πάντα ηρεμεί και χαλαρώνει το σώμα μου και φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω το εντζινγκ που είναι μια πολύ έντονη εμπειρία! :hi:

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Εννοείται τύπου aerobic style
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πράγματι... φέτος το πλάνο είναι μονο Αθηνα ως έδρα κ Ρόδο που με εμπνέει πολυ !
Ασε τα χαζά και ελα.σαλονικα θα μας χάσεις από πελατες

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.272
Περήφανη φροντίδα με τα θαυματουργα χερακια, σε κάθε τύπο πύραυλου ακόμη κ σε ανακονταααα!

Συνημμένα

• 20260505_140843.jpg
    20260505_140843.jpg
    590,3 KB · Εμφανίσεις: 115
  • 20260505_140804.jpg
    20260505_140804.jpg
    596,7 KB · Εμφανίσεις: 124

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.428
Πόντοι
441

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
725
Πόντοι
86
Περήφανη φροντίδα με τα θαυματουργα χερακια, σε κάθε τύπο πύραυλου ακόμη κ σε ανακονταααα!
Θέλουμε και ένα βιντεάκι όπως πρέπει με εσένα στα 4 το οφείλεις στον λαό σου για μεγαλύτερες συγκινήσεις

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.772
Πόντοι
206
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.272
Γιατί τόσο ανοιχτή ουρήθρα; Κάνει συστηματικό sounding ή φοράει καθετήρα;
Παρατηρικοτητα στ φουλ!
Το συστηματικο π λες δεν ξέρω καν τι είναι..
Το δεύτερο αποκλείεται νέος ανθρώπος..
Υποθέτω τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός πύραυλου είναι αναλογικά τ μεγέθους

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.772
Πόντοι
206
Παρατηρικοτητα στ φουλ!
Το συστηματικο π λες δεν ξέρω καν τι είναι..
Το δεύτερο αποκλείεται νέος ανθρώπος..
Υποθέτω τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός πύραυλου είναι αναλογικά τ μεγέθους
Δεν είναι. Υπάρχουν μεγαλύτερα πέη 18-20-22 εκατ. και έχουν φυσιολογική ουρήθρα. Εδώ κάτι παίζει. Επειδή φορούσε και cockring έκανα αναφορά σε sounding. Τώρα για να σου λυθεί η απορία είναι η είσοδος ειδικών αντικειμένων με πολύ λιπαντικών σε ένα παιχνίδι σεξουαλικού καθετηριασμού. Εναλλακτικά σε πιο softcore προσεγγίσεις γίνεται πίεση της περιοχής με γλώσσα ή σε πιο hardcore και ανάλογα την ανατομία δαχτύλου. Διενεργείται κυρίως στη λογική του bdsm. Δεν ξέρω την αίσθηση και δεν θέλω να τη μάθω, αλλά κυριαρχεί μάλλον ο πόνος.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.272
Δεν είναι. Υπάρχουν μεγαλύτερα πέη 18-20-22 εκατ. και έχουν φυσιολογική ουρήθρα. Εδώ κάτι παίζει. Επειδή φορούσε και cockring έκανα αναφορά σε sounding. Τώρα για να σου λυθεί η απορία είναι η είσοδος ειδικών αντικειμένων με πολύ λιπαντικών σε ένα παιχνίδι σεξουαλικού καθετηριασμού. Εναλλακτικά σε πιο softcore προσεγγίσεις γίνεται πίεση της περιοχής με γλώσσα ή σε πιο hardcore και ανάλογα την ανατομία δαχτύλου. Διενεργείται κυρίως στη λογική του bdsm. Δεν ξέρω την αίσθηση και δεν θέλω να τη μάθω, αλλά κυριαρχεί μάλλον ο πόνος.
Ακραιο κ επίπονο!
Δεν μπορώ να ξέρω τα ιδιαίτερα γούστα του καθενός αλλα σίγουρα είναι εξτριμ αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Εχω μια απορία όμως μ όλο τον σεβασμό φυσικά.
Πως αναφέρεσαι σε πεη 18εκ κ ξέρεις πως είναι η ουρηθρα...

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.772
Πόντοι
206
Ακραιο κ επίπονο!
Δεν μπορώ να ξέρω τα ιδιαίτερα γούστα του καθενός αλλα σίγουρα είναι εξτριμ αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Εχω μια απορία όμως μ όλο τον σεβασμό φυσικά.
Πως αναφέρεσαι σε πεη 18εκ κ ξέρεις πως είναι η ουρηθρα...
Αρχικά τον έχω τόσο, σε ανδροπαρέες γίνονται τέτοιες κουβέντες, αλλά και για τον λόγο πως οποιαδήποτε τσόντα και αν δεις δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πέρα από ακραίους μαζοχιστές που επιδίδονται σε αυτές τις πρακτικές ή σοβαρά ανατομικά ζητήματα. Ακόμη και η βάλανός του είχε περίεργες ραβδώσεις λες και είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από κάτι. Απλά μου προξένησε εντύπωση γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
934
Πόντοι
361
Αρχικά τον έχω τόσο, σε ανδροπαρέες γίνονται τέτοιες κουβέντες, αλλά και για τον λόγο πως οποιαδήποτε τσόντα και αν δεις δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πέρα από ακραίους μαζοχιστές που επιδίδονται σε αυτές τις πρακτικές ή σοβαρά ανατομικά ζητήματα. Ακόμη και η βάλανός του είχε περίεργες ραβδώσεις λες και είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από κάτι. Απλά μου προξένησε εντύπωση γιατί δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
ειχα και γω αγαπητε τις ιδιες σκεψεις , σκεφτηκα τα ιδια με οσα εγραψες , αν και η βικυ παντα εντυπωσιακη σε οτι φωτο και βιντεο ανεβαζει , εδω προσπερασα γρηγορα γιατι μου δημιουργηθηκαν ενοχλητικα συναισθηματα με τη συγκεκριμενη εικονα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.272
Δεν το σκέφτηκα αυτο, δεν πήγε τ μυαλο μ σε τετοια..
λυπάμαι αν ηταν bitter θεαμα η συγκεκριμένη οψη του..
Ας βάλω κάτι πιο ανεβάστικο τοτε

Συνημμένα

• 20260418_130847.jpg
    20260418_130847.jpg
    4,7 MB · Εμφανίσεις: 108

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.579
Πόντοι
3.506
Δεν το σκέφτηκα αυτο, δεν πήγε τ μυαλο μ σε τετοια..
λυπάμαι αν ηταν bitter θεαμα η συγκεκριμένη οψη του..
Ας βάλω κάτι πιο ανεβάστικο τοτε
Αμα στρίψεις και λίγο δεξιά να δούμε την κωλάρα, θα είναι ακόμα καλύτερο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom