Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.914
- Πόντοι
- 726
Είναι λίγο χαμηλές αυτές όμως......
Επέτρεψε μου Στεφανία μου αγαπημένη να σου πω με όλο το σεβασμό που εχω απέναντι σου και απέναντι σε όλα τα κορίτσια που κάνετε αυτή την δουλειά ότι εγώ σε βρήκα στη Κύπρο σε αγγελία στο offer (στην κατηγορία αισθησιακές σεξουαλικές υπηρεσίες)και στην πρώτη επικοινωνία μας κιόλας , χωρίς να με εχεις δεί με ενημερωσες για το βασικό σου πρόγραμμα,και το άλλο με σεξ/στοματικό... επίσης στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη είσαι σε αγγελίες στη κατηγορία : kane sex .....και πριν μια εβδομάδα φίλος μου επικοινώνησε μαΖι σου και του έστειλες κανονικό πρόγραμμα μασάζ+ending και φουλ/σεξ με τιμές...Θ μου επιτρέψεις να σε διορθώσω..
Εφόσον το στάνταρ πρόγραμμα μου ειναι όντως μασάζ κ edging, δεν είναι υποχρεωτικό να προχωρήσω σου κ καλα με κάποιον μονο αν το επιθυμεί εκείνος εάν δεν με εμπνέει η αν δεν προκύψει όντως ως αλληλεπιδράση.
Δεν συζητάμε για τα αυτονόητα το τρίπτυχο που ήδη ανέφερες (ευγένεια, σεβασμός, καθαριότητα)
Αλλά να είναι κ ανθρώπινο το όλο κονσεπτ. Οχι τυπικό κ ξερο σαν ρομπότ.
Οπότε δεν με εχει "πιεσει" κανεις με το τρόπο του για το προχωρημένο πακέτο, αντίθετα με ρωτάει πάντα αν το επιθυμώ κ εγω(με την αντίστοιχη ξεκάθαρη συμφωνία εννοείται)
Και αυτό είναι που κάνει κάποιον να αισθανθεί μοναδικός με την έννοια ότι δεν νιώθει ότι απλά το προσφέρω με πίεση ή τυπικά.. αλλά με κάνει να εγκρίνω το να προχωρήσει η κατάσταση και εγώ!!
αλλιώς καλά είναι κ τα χερακια μ κ το μασάζ φυσικά κ τα ποδαρακια για όποιον αρέσκεται!
Απο αύριο κοντά σας για 3 εβδομάδες
Ίσως βλέπει τις φωτό στο viber και άμα της αρέσει ο υποψήφιος πελάτης γράφει και τιμές για φουλ... αν όχι λέει ότι κάνει μόνο με χέρι..... Αν πάλι είναι τελείως χάλια λέει ότι είναι κλεισμένη για ένα μήνα (όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων) και ξεμπερδεύει....Επέτρεψε μου Στεφανία μου αγαπημένη να σου πω με όλο το σεβασμό που εχω απέναντι σου και απέναντι σε όλα τα κορίτσια που κάνετε αυτή την δουλειά ότι εγώ σε βρήκα στη Κύπρο σε αγγελία στο offer (στην κατηγορία αισθησιακές σεξουαλικές υπηρεσίες)και στην πρώτη επικοινωνία μας κιόλας , χωρίς να με εχεις δεί με ενημερωσες για το βασικό σου πρόγραμμα,και το άλλο με σεξ/στοματικό... επίσης στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη είσαι σε αγγελίες στη κατηγορία : kane sex .....και πριν μια εβδομάδα φίλος μου επικοινώνησε μαΖι σου και του έστειλες κανονικό πρόγραμμα μασάζ+ending και φουλ/σεξ με τιμές...
Οπότε μην ωραιοπειουμε τα πράγματα αδειάζοντας τους άλλους....
Γιατί και εγώ με την σειρά μου μπορώ να σου στείλω αγγελίες και Κύπρο και αλλού με κορίτσια που κάνουν μονο μασάζ και happy end και δίνουν αγώνα στην κατηγορία επαγγελματικο μασάζ...χωρίς να διεκδικούν πελάτες άλλου τύπου.
Δεν σου λέω ότι αν δεις από κοντά έναν λεχριτη θα πας μαζί του ,αλλά διεκδικείς ένα τέτοιο πελατολόγιο...ο νοων νοειτο!!!!
Καλε ναι δεν είπα ότι είμαι σε σύλλογο φυσιοθεραπευτων..Επέτρεψε μου Στεφανία μου αγαπημένη να σου πω με όλο το σεβασμό που εχω απέναντι σου και απέναντι σε όλα τα κορίτσια που κάνετε αυτή την δουλειά ότι εγώ σε βρήκα στη Κύπρο σε αγγελία στο offer (στην κατηγορία αισθησιακές σεξουαλικές υπηρεσίες)και στην πρώτη επικοινωνία μας κιόλας , χωρίς να με εχεις δεί με ενημερωσες για το βασικό σου πρόγραμμα,και το άλλο με σεξ/στοματικό... επίσης στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη είσαι σε αγγελίες στη κατηγορία : kane sex .....και πριν μια εβδομάδα φίλος μου επικοινώνησε μαΖι σου και του έστειλες κανονικό πρόγραμμα μασάζ+ending και φουλ/σεξ με τιμές...
Οπότε μην ωραιοπειουμε τα πράγματα αδειάζοντας τους άλλους....
Γιατί και εγώ με την σειρά μου μπορώ να σου στείλω αγγελίες και Κύπρο και αλλού με κορίτσια που κάνουν μονο μασάζ και happy end και δίνουν αγώνα στην κατηγορία επαγγελματικο μασάζ...χωρίς να διεκδικούν πελάτες άλλου τύπου.
Δεν σου λέω ότι αν δεις από κοντά έναν λεχριτη θα πας μαζί του ,αλλά διεκδικείς ένα τέτοιο πελατολόγιο...ο νοων νοειτο!!!!
Θ μου επιτρέψεις να σε διορθώσω..
Εφόσον το στάνταρ πρόγραμμα μου ειναι όντως μασάζ κ edging, δεν είναι υποχρεωτικό να προχωρήσω σου κ καλα με κάποιον μονο αν το επιθυμεί εκείνος εάν δεν με εμπνέει η αν δεν προκύψει όντως ως αλληλεπιδράση.
Δεν συζητάμε για τα αυτονόητα το τρίπτυχο που ήδη ανέφερες (ευγένεια, σεβασμός, καθαριότητα)
Αλλά να είναι κ ανθρώπινο το όλο κονσεπτ. Οχι τυπικό κ ξερο σαν ρομπότ.
Οπότε δεν με εχει "πιεσει" κανεις με το τρόπο του για το προχωρημένο πακέτο, αντίθετα με ρωτάει πάντα αν το επιθυμώ κ εγω(με την αντίστοιχη ξεκάθαρη συμφωνία εννοείται)
Και αυτό είναι που κάνει κάποιον να αισθανθεί μοναδικός με την έννοια ότι δεν νιώθει ότι απλά το προσφέρω με πίεση ή τυπικά.. αλλά με κάνει να εγκρίνω το να προχωρήσει η κατάσταση και εγώ!!
αλλιώς καλά είναι κ τα χερακια μ κ το μασάζ φυσικά κ τα ποδαρακια για όποιον αρέσκεται!
Απο αύριο κοντά σας για 3 εβδομάδες
Ακριβώς έτσι Josex !!! , "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" έλεος με αυτο το κόμπλεξ
Σου ταιριάζει τέλεια αυτό το outfit! Καλσόν σέξι και γόβες σκέτη...καύλα!Καλη χρόνια κ χρόνια πολλά!
Εννοείται θα με προλάβεις όχι μονο με γιορτινή διάθεση αλλά και πλήρως ανανεωμένη όταν επιστρέψω!
Στιγμιότυπα από την χθεσινή φωτογράφηση..
Τελικά συνδυάζεται χειμώνας κ καλοκαίρι με στυλλλ
Υ.Γ
Δεν φανταζόμουν ότι θα ισορροπουσα με τέτοια ευκολία μ γοβες πάνω στ βότσαλα !
Μμμμ...Πεδιλα΄ρες για...γλείψιμο!Καλη εβδομάδα!
Επιστροφή σήμερα!
Πέρασε ο Μάρτης και δεν φάνηκες Θεσσαλονίκη κάτι που είχες κάνει πέρσι, τέτοιο καιρό...Μάλλον, "τράβηξες" για άλλες πολιτείες και εδώ μείναμε με το...πουλί στο χέρι! Κάποια άλλη στιγμή, προφανώς! Να "πέσει" σχετική ενημέρωση και ειδοποίηση από σε΄να...Καλά να περνάς, Στέφι!Ο,τι σχεδιάζω το ανακοινώνω..
Το επερχόμενο είναι για Ρόδο 28 Φεβρουαρίου με 15 Μαρτίου!
Όταν το (γυαλιστερό) καλσόν "φτιάχνει" τον κώλο!Athens!
Το "απογείωσες" το "αεροσκάφος", βλέπω! Προσοχή στα...κενά αέρος!Καιρό εχω να ανεβάσω τα μαγικά ποδαρακια οπότε ιδού σε νέες περιπέτειες!
Λανσάρεις νέα μόδα; Το μαγιό πάνω από το καλσόν;Kisses from Rhodes!
Θα μπορούσα να γίνω κ art patisserie, γτ ως γνωστόν είμαι τόσο γλυκιά!
Τα καλσόν, σου κάνουν φοβερή κωλάρα!!! Πιστεύω, το έχεις καταλάβει!!!Εννοείται να έρθεις!
Αρα δεν εχεις δει ούτε τον χωρο μου στη Φιλοθέη..
Επιστρέφω σήμερα Αθηνα κ θα παραμείνω μέχρι μεγάλη Παρασκευή..
Θέλω εκείνες τις γόβες στο παράθυρο να φοράς με μαύρες κάλτσες με ραφή από πίσω!Δεν ξέρω πότε..
Χρόνια πολλά για την μερα σήμερα!
Προς το παρόν Αθηνα, με διάθεση να σας φροντίσω!
Εννοείται τύπου aerobic styleΛανσάρεις νέα μόδα; Το μαγιό πάνω από το καλσόν;
Πράγματι... φέτος το πλάνο είναι μονο Αθηνα ως έδρα κ Ρόδο που με εμπνέει πολυ !Πέρασε ο Μάρτης και δεν φάνηκες Θεσσαλονίκη κάτι που είχες κάνει πέρσι, τέτοιο καιρό...Μάλλον, "τράβηξες" για άλλες πολιτείες και εδώ μείναμε με το...πουλί στο χέρι! Κάποια άλλη στιγμή, προφανώς! Να "πέσει" σχετική ενημέρωση και ειδοποίηση από σε΄να...Καλά να περνάς, Στέφι!
Κύπρο δεν θα έρθεις;Εννοείται τύπου aerobic style
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πράγματι... φέτος το πλάνο είναι μονο Αθηνα ως έδρα κ Ρόδο που με εμπνέει πολυ !
Μάης.. Κύπρο θα έρθεις;Καλη Κυριακή!Αθηνα μέχρι κ 14 Μαΐου!