You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Ευχαριστώ πολύ!!!!Στεφανία μου Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή, καλά κ ευτυχισμένα.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,υγεία κ ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2026.
Μπορεί να έχουμε να βρεθούμε αρκετό καιρό, λόγω απόστασης κ δικών μου υποχρεώσεων, αλλά όπως πάρα πολύ καλά γνωρίζεις, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό σου,
πάντα σε παρακολουθώ και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι καλά και συνεχώς ανανεώνεσαι.
Συνέχισε να μας ανεβάζεις την διάθεση με τις υπέροχες φώτος σου,
ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε για να αφεθώ στα "μαγικά χεράκια σου".
Χρόνια πολλά κ πάλι.
χαίρομαι που παραμένεις σιωπηλος θαυμαστής μου και πιστεύω σύντομα να δοθεί η δυνατότητα να σε φροντίσω!!
αμοιβαία τα συναισθήματα εκτίμησης και σεβασμού!!
Να είσαι πάντα καλά και να έχεις μία υπέροχη χρονιά!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ πολύ να είσαι καλά!!!
- Χρόνια πολλά και καλά!
- Διπλή γιορτή, διπλή χαρά!
- Σου εύχομαι μαγικά Χριστούγεννα και μια υπέροχη γιορτή σήμερα.
Τις πιο θερμες ευχές μου για μία φωτεινή καινούργια χρονιά!!
Είναι δύσκολο να μην είναι ο οποιοσδήποτε θαυμαστής σου,Ευχαριστώ πολύ!!!!
χαίρομαι που παραμένεις σιωπηλος θαυμαστής μου και πιστεύω σύντομα να δοθεί η δυνατότητα να σε φροντίσω!!
αμοιβαία τα συναισθήματα εκτίμησης και σεβασμού!!
Να είσαι πάντα καλά και να έχεις μία υπέροχη χρονιά!!
Ευχαριστώ πολύ πολύ να είσαι καλά!!!
Τις πιο θερμες ευχές μου για μία φωτεινή καινούργια χρονιά!!
αλλά το δυσκολότερο είναι να παραμένει ΣΙΩΠΗΛΟΣ.
Είσαι μια κούκλα, Φιλάκια πολλά.
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 726
- Πόντοι
- 86
AsterisΚαλη Κυριακή!
Κοντά σας ως κ 30 Δεκεμβρίου με γιορτινή κ χαρούμενη διάθεση!
ΑστέριMerry Christmas
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Χρονια πολλα μωρο! Η καλυτερη σταση να στον βαλουμε με θεα τετοιο κωλαρακι!Καλημέρα με την καλύτερη διάθεση από θεσσαλονίκη μέχρι και τη δευτέρα κοντά σας!
Pol Pan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 379
- Πόντοι
- 280
https://media.tenor.com/RBVmd-gzvNEAAAAM/χρονια-πολλα-για-την-γιορτη-σου-χρονιαπολλγια-τημν-γιορτησου.gif
Χρόνια Πολλά! Πάντα να είσαι ευτυχισμένη, υγιής, δημιουργική και να μας προσφέρεις όλο και καλύτερες υπηρεσίες αναζωογόνησης! Πολλά πολλά φιλιά!
Χρόνια Πολλά! Πάντα να είσαι ευτυχισμένη, υγιής, δημιουργική και να μας προσφέρεις όλο και καλύτερες υπηρεσίες αναζωογόνησης! Πολλά πολλά φιλιά!
footsie-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλη χρονια στο πιο γλυκο και σεξυ κοριτσι με τα πιο τελεια χερακια (αλλα και ποδαρακια για μας τους λατρεις). Να χεις υγεια και παντα αυτο το χαμογελο που χαριζει τις πιο ωραιες εμπειριες στο χωρο. αν και μετα τη Στεφανια οταν υπαρχει χρονος κατι δυσκολο δηλ παντα καταληγω εκει.. Στεφανια ποτε ξεκινας το 2026 Αθηνα; (καταλαβα οτι διακοπαρεις ;! ) Συντομα θα ειμαι σε θεση να ξανα απολαυσω το μασαζακι σου (ελπιζω νανπρολαβω γιορτινη διαθεση με γιορτινες γοβες κλπ κλπ
)
kaizer1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα , τέλεια , Αθήνα είσαι πάλι από τέλη μήνα ;
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.014
- Πόντοι
- 7.865
13 Γενάρη, έχει πει !!!!καλησπέρα , τέλεια , Αθήνα είσαι πάλι από τέλη μήνα ;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Καλη χρόνια κ χρόνια πολλά!Καλη χρονια στο πιο γλυκο και σεξυ κοριτσι με τα πιο τελεια χερακια (αλλα και ποδαρακια για μας τους λατρεις). Να χεις υγεια και παντα αυτο το χαμογελο που χαριζει τις πιο ωραιες εμπειριες στο χωρο. αν και μετα τη Στεφανια οταν υπαρχει χρονος κατι δυσκολο δηλ παντα καταληγω εκει.. Στεφανια ποτε ξεκινας το 2026 Αθηνα; (καταλαβα οτι διακοπαρεις ;! ) Συντομα θα ειμαι σε θεση να ξανα απολαυσω το μασαζακι σου (ελπιζω νανπρολαβω γιορτινη διαθεση με γιορτινες γοβες κλπ κλπ)
Εννοείται θα με προλάβεις όχι μονο με γιορτινή διάθεση αλλά και πλήρως ανανεωμένη όταν επιστρέψω!
Στιγμιότυπα από την χθεσινή φωτογράφηση..
Τελικά συνδυάζεται χειμώνας κ καλοκαίρι με στυλλλ
Υ.Γ
Δεν φανταζόμουν ότι θα ισορροπουσα με τέτοια ευκολία μ γοβες πάνω στ βότσαλα !
Συνημμένα
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.014
- Πόντοι
- 7.865
Το αστέρι, στο φεγγαρόφωτο <3Καλη χρόνια κ χρόνια πολλά!
Εννοείται θα με προλάβεις όχι μονο με γιορτινή διάθεση αλλά και πλήρως ανανεωμένη όταν επιστρέψω!
Υ.Γ
Στο διόρθωσα μαν.Στεφάνια κανένα βιντεάκι ανέβασε για ναμας πάει καλά η χρονιάτον παίξουμε.
Καλή χρόνια Στεφάνια ! Δεν περνάς, με την ευκαιρία, και από τη Σάμο μία βόλτα?? ...όπου υπάρχει απόλυτη έλλειψη!!... και το να ανέβουμε Αθήνα είναι δύσκολο! ... στο φινάλε και εμείς έχουμε ψυχή...Καλη χρόνια κ χρόνια πολλά!
Υ.Γ
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Καλη χρονια χρυσέεε μου!Καλή χρόνια Στεφάνια ! Δεν περνάς, με την ευκαιρία, και από τη Σάμο μία βόλτα?? ...όπου υπάρχει απόλυτη έλλειψη!!... και το να ανέβουμε Αθήνα είναι δύσκολο! ... στο φινάλε και εμείς έχουμε ψυχή...
Άγονη γραμμή βρε παιδί μου η Σάμος..
Δεν αμφιβάλλω για την ομορφιά του νησιού αλλά..
.... σιγά καλέ, μπαίνεις στο αεροπλάνο και σε 45 λεπτά έχεις προσγειωθεί!... 3 πτήσεις καθημερινά!... και πάλι καλή χρονιά.... τι να κάνουμε θα ανέβουμε Αθήνα.! Καλη ΚυριακήΚαλη χρονια χρυσέεε μου!
Άγονη γραμμή βρε παιδί μου η Σάμος..
Δεν αμφιβάλλω για την ομορφιά του νησιού αλλά..
Σαμος το αγαπημενο μου νησι ερχομαστε καθε χρονο με την γυναικα για διακοπες,Στεφανια χανεις που δεν εχεις παει ακομηΚαλή χρόνια Στεφάνια ! Δεν περνάς, με την ευκαιρία, και από τη Σάμο μία βόλτα?? ...όπου υπάρχει απόλυτη έλλειψη!!... και το να ανέβουμε Αθήνα είναι δύσκολο! ... στο φινάλε και εμείς έχουμε ψυχή...
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Μα εχω ακούσει τα καλύτερα κ για Σάμο!Σαμος το αγαπημενο μου νησι ερχομαστε καθε χρονο με την γυναικα για διακοπες,Στεφανια χανεις που δεν εχεις παει ακομη
Αλλά τι ν κάνω που ειμαι ερωτευμένη με άλλο νησί!
Κύπρο πότε με το καλό;Μα εχω ακούσει τα καλύτερα κ για Σάμο!
Αλλά τι ν κάνω που ειμαι ερωτευμένη με άλλο νησί!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K