Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 954
- Πόντοι
- 361
ΚαλοπροαίρεταΤρολάρεις!
ΚαλοπροαίρεταΤρολάρεις!
Κοστος συνεδριας?Sleek and golden hands in action!
Κάλεσε με να συνεννοηθούμε!Κοστος συνεδριας?
Όταν ανοίξει το σύστημά σου ναι ευχαρίστως.Καλησπέρα πληροφορίες μπορώ να έχω σε pm?
steff αυτη την εβδομαδα που εισαιι ?Όταν ανοίξει το σύστημά σου ναι ευχαρίστως.
Προς το παρόν ως νέο μέλος, δεν επιτρέπεται γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τα ελάχιστα μηνύματα.
Μέχρι τότε όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά εάν θέλεις.
Έχει πει:steff αυτη την εβδομαδα που εισαιι ?
Με προλαβαίνεις μέχρι και την κυριακή εδώ στο ναο μου!steff αυτη την εβδομαδα που εισαιι ?
Πάντα!!!!Στεφανια,ελπιζω να ερθεις σαλονικα με.ολοι την τρελα και την στυλιστικη σου γκαβλα
Ναι σύντομα θα έχω κ αγγελία για εκεί.Γράψε αν δεν σε κάνει κόπο τώρα που θα κατέβεις θεσσαλονικη αν θα κάνεις κατ οικον η κάπου αλλού. Επίσης τιμοκατάλογο με παροχές. Εκτός αν κάπου έχεις αγγελίες και τα αναφέρει αυτά.οποτε το λινκ θα ήταν χρήσιμο
Ναι ισχύει και για Viber,whats up ο αριθμός μου.Αγαπητή Στεφανία , είμαι καινούργιος στο δικό σας νήμα. Δεν μου λέτε, ο αριθμός που έχετε στην υπογραφή σας ισχύει και σε Viber/What's Up; Κλείνονται και από εκεί ραντεβού ή μόνο κλήσεις/SMS;
Ίσως κάποιο τεχνικό πρόγραμμα δοκίμασε ξανά.εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν μπορω να δω τα βιντεο της Στεφανίας???
Ωωωω sexy!Ίσως κάποιο τεχνικό πρόγραμμα δοκίμασε ξανά.
Κάπου εδώ μέσα πρέπει να κρύβονται 3-4 παιδιά, ο τύπος έβγαλε τσιμέντοΚαλό σαββατοκύριακο πάντα με την πιο ανεβασμένη διάθεση!