Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εξαιρετική εξαιρετικήΕυχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους ευχήθηκαν και με πλασίωσαν με την αγάπη τους!!!
Όσο συνεχίζω να σας προσφέρω απλόχερα το πάθος μου για μασάζ και αισθησιακή φροντίδα θα παραμείνω αυθεντική!!
το χαμογελαστό κορίτσι με όλη την καλοσύνη και την γενναιοδωρία και την θετική αύρα που με διακρίνει!
Η καλύτερη διαφήμιση που κάνεις είναι αυτά τα βίντεο σου! Δεν έχουμε βρεθεί μέχρι τώρα με όλα αυτά που βλέπω θέλω και εγώ να ζήσω αυτή την εμπειρία!! Μπράβο σου!!Καλό σαββατοκύριακο πάντα με την πιο ανεβασμένη διάθεση!
Όπα κάποιος φούρνος θα γκρεμιστει χαχαχΚαλημέρα στεφ !
Πάρε την τηλέφωνο. Εδώ δεν μπαίνει συχνά !!Καλησπερα στεφ,απο ποτε μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για θεσσαλονικη και πως?
Χαίρομαι είσαι ευπρόσδεκτος!Η καλύτερη διαφήμιση που κάνεις είναι αυτά τα βίντεο σου! Δεν έχουμε βρεθεί μέχρι τώρα με όλα αυτά που βλέπω θέλω και εγώ να ζήσω αυτή την εμπειρία!! Μπράβο σου!!
Μπορείς να κλείσεις ραντεβού όποτε θέλεις στο διάστημα που θα βρίσκομαι εκεί!Καλησπερα στεφ,απο ποτε μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για θεσσαλονικη και πως?
Κύπρο πότε με το καλό;;Καλημέρα!!
Επιστροφή σιγά σιγά!θα βρίσκομαι Αθήνα μέχρι κ 23 Νοεμβρίου κ στη συνέχεια 24 νοεμβρίου μέχρι 9 δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη!
Την κύπρο τον έχω συνδέσει με μάιο μήνα όποτε για εκει το προσδιορίζω!μη χαλάω τα πατήματα μου χαχαΚύπρο πότε με το καλό;;
Έλα και στην Πάτρα Στεφανία!Την κύπρο τον έχω συνδέσει με μάιο μήνα όποτε για εκει το προσδιορίζω!μη χαλάω τα πατήματα μου χαχα
Έλα και στην Πάτρα Στεφανία!
Τρολάρεις!Καρπενήσι υπάρχει περίπτωση ?
Σωστά... Να μοιράσετε την απόσταση βρε παιδί μου!!!....Δομοκο ?!!?![]()