trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 22.161
- Πόντοι
- 4.936
Αλληλούια χαχαχαIn and out of pool.. always wet!!!
Αλληλούια χαχαχαIn and out of pool.. always wet!!!
Που πας καυλα??θα λειψεις??Καλό σαββατοκύριακο!
Always wet, όπως λέγαμε προχθές<3Καλό σαββατοκύριακο!
Οχι πάλι τόσο σύντομα! αθήνα προς το παρόν.Που πας καυλα??θα λειψεις??
Εννοείται μόνο σταξιμο!!Always wet, όπως λέγαμε προχθές<3
Ε μα φυσικά..... Ως γνωστόν εμείς εδώ έχουμε ακόμα καύσωνα και πάμε για μπάνιο Χαλκιδική καθημερινά.... Οπότε καλά κάνεις και έρχεσαι μετά τις 15 Νοεμβρίου..............Οχι πάλι τόσο σύντομα! αθήνα προς το παρόν.
Τώρα που χειμωνιάζει έρχεται η σειρά για θεσσαλονίκη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται μόνο σταξιμο!!
Δεν είναι αυτό εσείς έχετε χειμώνα ήδη εδώ και καιρό..Ε μα φυσικά..... Ως γνωστόν εμείς εδώ έχουμε ακόμα καύσωνα και πάμε για μπάνιο Χαλκιδική καθημερινά.... Οπότε καλά κάνεις και έρχεσαι μετά τις 15 Νοεμβρίου..............![]()
Καλησπέρα είναι επίσημο λοιπόν..Δεν είναι αυτό εσείς έχετε χειμώνα ήδη εδώ και καιρό..
Εγώ πρόγραμματίζω με βάση τ χρόνο μου και το πόσο λαχταράω να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι.
Πόσες μέρες θα κάτσεις?Καλησπέρα είναι επίσημο λοιπόν..
24 νοεμβρίου θα έρθω θεσσαλονίκη!
16 βράδια έχω πρόγραμματίσει και βλέπουμε.Πόσες μέρες θα κάτσεις?
Περιοχή....? Περιοχή....?16 βράδια έχω πρόγραμματίσει και βλέπουμε.
Νέα παραλία ,έχω ξανά προτιμήσει το συγκεκριμένο κατάλυμα κ ήταν τελειοοΠεριοχή....? Περιοχή....?
Θυμάμαι... εκείνο που είναι σε ψηλό όροφο και έβγαινες φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα.....Νέα παραλία ,έχω ξανά προτιμήσει το συγκεκριμένο κατάλυμα κ ήταν τελειοο
Άμα δεν το κάνεις στο μπαλκόνι τι να το κάνεις εκείνο;Νέα παραλία ,έχω ξανά προτιμήσει το συγκεκριμένο κατάλυμα κ ήταν τελειοο
Καλά δεν θα πάρει και μια ώρα. Πάντως αν είσαι διατεθειμένη να το κάνεις έρχομαιΓιατί αυτό έχεις φαντασίωση? να το συζητήσουμε αν είναι.. έξαρτάται και πόσο κρύο θα κάνει εκείνο τον καιρό!
Δεν μπορώ να στο υποσχεθώ δημοσίως.Καλά δεν θα πάρει και μια ώρα. Πάντως αν είσαι διατεθειμένη να το κάνεις έρχομαι
Έρχεσαι το διάστημα που νυχτώνει νωρίς, μόνο ΣΚ τα πρωινά θα έχει κίνηση και περιορίζει τα ραντεβού. Το θέμα είναι να το κάνεις όταν φαίνεται αν είναι να μην φαίνεται κάντο μέσα στο σπίτι. Είναι η φάση του public sex και πάλι Κλάιν Μάιν από πού να σε δουν; Από τα τριάντα μέτρα θα βλέπουν δύο άτομα να το κάνουν, ούτε πρόσωπα θα διακρίνουν ούτε τίποτα. Σκέψου το και στείλε μου αν συμφωνείς. Έρχομαι μόνο υπό αυτή την προϋπόθεσηΔεν μπορώ να στο υποσχεθώ δημοσίως.
Ο λόγος που το διαλέγω είναι ξεκάθαρα γιατί η θέα του είναι το κάτι και μου αρέσει που είναι τεράστιο σαν μέγεθος.άλλα τώρα αν συντρέξουν κάποιες συνθήκες (ώρα να έχει πέσει λίγο ήλιος να μην μας βλέπουν από παντού, διάθεση) γιατί όχι?