Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.605
Πόντοι
446
...οχι, αλλα εδω ταυτιζεις ενα προφιλ ερωτικου περιεχομενου με προσωπο με δημοσια εκθεση του κ μαλιστα μετα απο απαγορευση του προσωπου! :wink:
Η κοπέλα είπε πως δεν πήγε στην εκπομπή για να βρει άντρα..αλλά για να διαφημίσει τη δουλειά της.

Κι εδώ διαφήμιση στη δουλειά της κάνει , δεν ψάχνει για αγαπητικό. Οπότε μην ιδρώνεις τζάμπα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.353
Πόντοι
11.146
Η κοπέλα είπε πως δεν πήγε στην εκπομπή για να βρει άντρα..αλλά για να διαφημίσει τη δουλειά της.

Κι εδώ διαφήμιση στη δουλειά της κάνει , δεν ψάχνει για αγαπητικό. Οπότε μην ιδρώνεις τζάμπα
...οκ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060

Υπεγραψα κάποιους όρους όμως με το κανάλι στο οποίο έχουν μόνο αυτοι δικαίωμα να αναμεταδίδουν αποσπάσματα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι τοσο αργα και λίγες.μερες.στην θεσσαλονικη ενώ ποιο πολλοί σε Αθήνα και νησιά?
Την θεσσαλονίκη την έχω συνδέσει με χειμώνα δεν μου ταιριάζει για καλοκαίρι.
Επίσης δεν είναι λίγες μέρες ..δύο εβδομάδες θα μείνω όταν έρθω με το καλό

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Υπεγραψα κάποιους όρους όμως με το κανάλι στο οποίο έχουν μόνο αυτοι δικαίωμα να αναμεταδίδουν αποσπάσματα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την θεσσαλονίκη την έχω συνδέσει με χειμώνα δεν μου ταιριάζει για καλοκαίρι.
Επίσης δεν είναι λίγες μέρες ..δύο εβδομάδες θα μείνω όταν έρθω με το καλό
Και ομως χάνεις, γιατί σαν την Χαλκιδική το καλοκαίρι δεν.εχει

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.060

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.594
Πόντοι
7.095
...οχι, αλλα εδω ταυτιζεις ενα προφιλ ερωτικου περιεχομενου με προσωπο με δημοσια εκθεση του κ μαλιστα μετα απο απαγορευση του προσωπου! :wink:
Μονή της ταυτίστηκε όταν το ανακοίνωσε και μάλιστα ότι το έκανε για διαφήμιση της δουλειάς της.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom