Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
@billgun Γερο δε σε φτανει που σε εχει πιπα κωλο ολη η πιτσιρικαρια τωρα ψαχνεσαι και μεγαλυτερες ηλικιες?Του μοιάζεις τυπε?
Απλά λίγο πιο χοντρός?
@billgun Γερο δε σε φτανει που σε εχει πιπα κωλο ολη η πιτσιρικαρια τωρα ψαχνεσαι και μεγαλυτερες ηλικιες?Του μοιάζεις τυπε?
Απλά λίγο πιο χοντρός?
Ναι ναι....νέα σε ηλικία κλωναρατα μέλη....αφού βάζουν λαικ και στις κριτικές τους και στους αρχικούς λογαριασμούς τους....@billgun Γερο δε σε φτανει που σε εχει πιπα κωλο ολη η πιτσιρικαρια τωρα ψαχνεσαι και μεγαλυτερες ηλικιες?
Καυλα ειναι μωρο μου...οπως και εσυΠως σας φαίνεται η διχρωμία στο πεντικιούρ?!
Αξιολατρευτο!Πως σας φαίνεται η διχρωμία στο πεντικιούρ?!
Ετσι ακριβώς , σωστός.Μα δεν προσβαλαμε κανέναν.....απλά είπαμε δημοσιως τις προτιμήσεις σας....δεν είναι κακό....άλλωστε εσυ τον τρως.
Εδω που τα λεμε δεν υπαρχει κατι κακο στο να τον τρως,ειναι και της μόδας η woke agenta τελευταία!Ετσι ακριβώς , σωστός.
Πάρε την μικρή να σου πει μπράβο εκτός από το like που έκανε.
Δεν είναι το θέμα αυτό, το κορίτσι να προσέχετε και εγώ έχω βρει τον δρόμο μου αχαχαχαχαχαχ;χΕδω που τα λεμε δεν υπαρχει κατι κακο στο να τον τρως,ειναι και της μόδας η woke agenta τελευταία!
Οπότε μη συγχιζεσαι που αποκαλυφθηκες!
Απλά εισσι αγορι προχω!
Βοιδοπουτσα continued.....Δεν είναι το θέμα αυτό, το κορίτσι να προσέχετε και εγώ έχω βρει τον δρόμο μου αχαχαχαχαχαχ;χ
Ηρεμα προμογερα.Καλώς την λουκρητια βοργια του bou!
Είσαι σίγουρη ότι με γνωρίζεις?
Καλά ρε αθεόφοβη, φωτο προφίλ έβαλες τον γκομενο μωρή λουγκρα?Ηρεμα προμογερα.
Καλα ουτε για φαπες δεν εισαι με αυτα που λες.Τελος απο μενα.Καλά ρε αθεόφοβη, φωτο προφίλ έβαλες τον γκομενο μωρή λουγκρα?
Μη μου το κάνεις αυτό!Καλα ουτε για φαπες δεν εισαι με αυτα που λες.Τελος απο μενα.
Καλά στέφανα , καλούς απογόνουςΒοιδοπουτσα continued.....
Πες μου που σε απογοήτευσε η κοτιτσαρα των βορείων προαστιων????.....να την κάνουμε ντα να σου ζητήσει συγνώμη....δεν θα το πω σε κανέναν....
Να μου ευχηθείς και από το άλλο προφίλ....ξέρειςΚαλά στέφανα , καλούς απογόνους
Απο αυτό το προφίλ εννοείς....μπες από το άλλο να μας τα ξαναπείς για την Στεφανία....Καλα ουτε για φαπες δεν εισαι με αυτα που λες.Τελος απο μενα.
Να μου ευχηθείς και από το άλλο προφίλ....ξέρεις