Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 456
Ειδα φως από μια μουνοτρυπα και μπήκα
εσενα πως σε αφησανε και εγινες μελος![]()
εσενα πως σε αφησανε και εγινες μελος![]()
Μόνο ν ακούσεις , έχει ! Πάρε την τηλ... Το μόνο έγκυρο !Που μπορούμε να δούμε τιμούλες;
Παρε τηλέφωνο μυστηΠου μπορούμε να δούμε τιμούλες;
Τυχερός!Good morning
Κρητικός βεζούβιος vol. 2!
Ετοιμαστείτε για την απόλυτη έκρηξη!!!
Μετά το μεσημέρι σήμερα θα είναι διαθέσιμηη
Τεχνικές του 1999. Γράψτε δύο τιμές να ξέρει ο άλλος, λες και είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό ξέρω ’γω, ή λες και οι τιμές μεταλλάσσονται σαν το χρηματιστήριο.Μόνο ν ακούσεις , έχει ! Πάρε την τηλ... Το μόνο έγκυρο !
Ρε φίλε, εγώ την έχω μικρή και με χρεώνει πιο ακριβά...Τεχνικές του 1999. Γράψτε δύο τιμές να ξέρει ο άλλος, λες και είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό ξέρω ’γω, ή λες και οι τιμές μεταλλάσσονται σαν το χρηματιστήριο.
Που μπορούμε να δούμε τιμούλες;
....η θα μπορουσες απλα να ψαξεις στο νημαΤεχνικές του 1999. Γράψτε δύο τιμές να ξέρει ο άλλος, λες και είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό ξέρω ’γω, ή λες και οι τιμές μεταλλάσσονται σαν το χρηματιστήριο.
Να πάω στον Οκτωβριο του 24 δηλαδή; Το να είναι γραμμένες οι τιμές στο προφίλ όχι έτσι;....η θα μπορουσες απλα να ψαξεις στο νημα
![]()
Στεφανία μασάζ - Page 399 - bourdela.com forum
καμιά καλή πρόταση για μασάζ στο σπίτι και καλό φινάλε υπάρχει? και αν είναι εύκολο να είναι νέα ... καλησπεραwww.bourdela.com
...αδελφε με ξερεις κ απο χθες και απαντας ετσι? Χαλαρωσε, (πες κανα ευχαριστω χωρις να ειναι απαραιτητο βεβαια) και προπαντων μν προσβαλεις.Να πάω στον Οκτωβριο του 24 δηλαδή; Το να είναι γραμμένες οι τιμές στο προφίλ όχι έτσι;
Το έχετε κάψει τελείως
Ρε φιλε επειδή εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα δεν ειμαι εγώ υποχρεωμένος να ψαξω μεχρι τον Οκτώβρη του 24...αδελφε με ξερεις κ απο χθες και απαντας ετσι? Χαλαρωσε, (πες κανα ευχαριστω χωρις να ειναι απαραιτητο βεβαια) και προπαντων μν προσβαλεις.
Πάλι καλά που δεν είχε ήχο γιατί είμαι σίγουρος πως ο τυχερός ακούστηκε μέχρι τη Λιβύη όταν εχυσεGood morning
Α για αυτό πήγε ο καθηγητής Λέκκας ?? :-pΠάλι καλά που δεν είχε ήχο γιατί είμαι σίγουρος πως ο τυχερός ακούστηκε μέχρι τη Λιβύη όταν εχυσε
Τραβα σε κάνα μπουρδελακι που έχεις ειδικότητα και άσε τα γούστα γι αυτούς που ξέρουν τυπε!Ρε φιλε επειδή εσυ ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα δεν ειμαι εγώ υποχρεωμένος να ψαξω μεχρι τον Οκτώβρη του 24
1.)Εισαι αρτια πουτσοαρμεχτρα και μπραβο σου.Good morning
Αποχή για μέρες και facial μετα?? Too good to be true αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα έξω απο το χώρο της. Ίσως τα εκανε παλιότερα....1.)Εισαι αρτια πουτσοαρμεχτρα και μπραβο σου.
2.)Θα χες θεμα σε παρομοια φαση να πανε ΟΛΑ πανω σου ΠΑΝΤΟΥ να γινεις κατασπρη χωρις να αποφυγεις ουτε σταγονα?
Αποχή για μέρες και facial μετα?? Too good to be true αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα έξω απο το χώρο της. Ίσως τα εκανε παλιότερα....
Για να μην ψάχνετε 494 σελίδες, δείτε το εδώ το πατητήρι (που το είχα αποθηκεύσει γιατί μου άρεσε !)
Good morning
Ειδες ο Κρητικός, με την σωστή διατροφή... Βγάζει μισό λίτρο:-pΕίναι το ίδιο άτομο; Επιπλέον πόσο καιρό έκανε / έκαναν υπομονή για να βγάλουν τόσο πράγμα;
Ναι καλέ το ίδιο άτομο είναι από τις δύο διαφορετικές επισκέψεις μου για κρήτη φέτος.Είναι το ίδιο άτομο; Επιπλέον πόσο καιρό έκανε / έκαναν υπομονή για να βγάλουν τόσο πράγμα;