billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.822
- Πόντοι
- 5.956
Ρε Στεφ,τόσες παραλίες γυμνιστων έχει η Κρήτη, βάλε μια πιο αποκσλυπτικη φωτο,έχεις τα προσόντα!Kisses from Crete
Ρε Στεφ,τόσες παραλίες γυμνιστων έχει η Κρήτη, βάλε μια πιο αποκσλυπτικη φωτο,έχεις τα προσόντα!Kisses from Crete
Ο Λαος απαιτει Στεφανια γυμνιστη!Ρε Στεφ,τόσες παραλίες γυμνιστων έχει η Κρήτη, βάλε μια πιο αποκσλυπτικη φωτο,έχεις τα προσόντα!
Απ’την παραγωγή στην κατανάλωση που λέμεΚαι απο στοματάκι ακόμα καλύτερα!
Τα ίδιο σχέδιο με το μαγιό έχει σε πλακάκια η κουζίνα της γιαγιάς μου . Ρε κάτι συμπτώσεις !Kisses from Crete
Το τραντίσιοναλ, είναι πάντα στη μόδα !Τα ίδιο σχέδιο με το μαγιό έχει σε πλακάκια η κουζίνα της γιαγιάς μου . Ρε κάτι συμπτώσεις !
Το τραντίσιοναλ, είναι πάντα στη μόδα !
Studiolav ATLAS SHOPPER
www.studiolav.com
Ωστόσο, έχει ένα κακό...
Είναι μακριά από την Αθήνα και δεν μπορώ να κάνω "αυτοψία".
Για να μην γράφονται πολλά ....
Οι άνδρες που επιθυμουν γάμο και τον αποζητούν ... είναι για γέλια.
Οι μάγκες, δεν θέλουν γάμο. Τους κυνηγάνε τα μουνέτα, τους παρακαλάνε και αυτοί αντιστέκονται .
Αυτοί είνα οι άλφα μέηλς. Οι υπόλοιποι είναι χαλβάδες και όση ξεφτίλα και καζούρα να φάνε και χυλόπιτα και αποτυχία
ΛΙΓΗ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ . Δεν φτάνει .
Τέλος.
Και του TheSaint, τα 3/4=75% των posts , είναι για μένα. Τι πάει να πει ;
mηπως υπαρχει τιποτα ερωτικο μεταξυ σας

η σιωπη του οντως ειναι υποπτηΟπωσδήποτε. Γιατί να το κρύβουμε άλλωστε;
Το Λάκη, τον λατρεύω![]()
η σιωπη του οντως ειναι υποπτη![]()
οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η γιαγιά σου έχει καλύτερο γούστο από εσένα !Τα ίδιο σχέδιο με το μαγιό έχει σε πλακάκια η κουζίνα της γιαγιάς μου . Ρε κάτι συμπτώσεις !
Αχ αυτό το μαγιό.... <3Good evening like a Latina
Γλυκιά τρυπάρα σούπερ και μπούτες λατρευτικές ...Good evening like a Latina
Τα ίδιο σχέδιο με το μαγιό έχει σε πλακάκια η κουζίνα της γιαγιάς μου . Ρε κάτι συμπτώσεις !
Une des plus belles photos que vous ayez postées, très charmante et sensuelle et le maillot de bain bleu est très joli et vous va bien!Kisses from Crete

Elle est vraiment belle... On aime cette fille souriante !!!!Une des plus belles photos que vous ayez postées, très charmante et sensuelle et le maillot de bain bleu est très joli et vous va bien!
![]()
με το καλό να επιστρέψεις στην βάση!!!!Kisses from Crete
Πώς και πώς την περιμένουμε.!!!με το καλό να επιστρέψεις στην βάση!!!!
Μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που θα δημοσιεύσετε ποτέ, πολύ γοητευτική και αισθησιακή και η μπλε φανέλα είναι πολύ χαρούμενη και θα τα πάτε περίφημα!Une des plus belles photos que vous ayez postées, très charmante et sensuelle et le maillot de bain bleu est très joli et vous va bien!
![]()
Είναι πραγματικά πανέμορφη... Πάνω σε αυτό το πανέμορφο κορίτσι!!!!Elle est vraiment belle... On aime cette fille souriante !!!!