Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 957
- Πόντοι
- 361
Αρραβωνιαστικός ?στυλιστας ??
Αρραβωνιαστικός ?στυλιστας ??
Να ζήσετε και του χρόνου να σε θυμάμαιΑρραβωνιαστικός ?
Εσυ ρώτησα αν είσαι? Γιατί βλέπω μια γρήγορη αντίδραση σε κριτικές στην ιέρεια. Συγνώμη που σε στεναχψουμεΝα ζήσετε και του χρόνου να σε θυμάμαι
καποτε ρωτησες κατι και ειπα ενταξει μωρε ολα καλαΕσυ ρώτησα αν είσαι? Γιατί βλέπω μια γρήγορη αντίδραση σε κριτικές στην ιέρεια. Συγνώμη που σε στεναχψουμε
Εδώ και χρόνιακαποτε ρωτησες κατι και ειπα ενταξει μωρε ολα καλατωρα ειδα οτι το 80% τον μυνηματων σου εχει να κανει με την κοπελα
μηπως τελικα εισαι ερωτευμενος μαζι της
![]()
Ο λόγος που μπαίνουν τα αυτοκόλλητα στο πρόσωπο?Καλησπέρα!
Και του TheSaint, τα 3/4=75% των posts , είναι για μένα. Τι πάει να πει ;καποτε ρωτησες κατι και ειπα ενταξει μωρε ολα καλατωρα ειδα οτι το 80% τον μυνηματων σου εχει να κανει με την κοπελα
μηπως τελικα εισαι ερωτευμενος μαζι της
![]()
mηπως υπαρχει τιποτα ερωτικο μεταξυ σαςΚαι του TheSaint, τα 3/4=75% των posts , είναι για μένα. Τι πάει να πει ;
Με 1,99 , μόνο αυτοκόλλητα αγοράζεις πλέον :-pΟ λόγος που μπαίνουν τα αυτοκόλλητα στο πρόσωπο?
-Μάαστα και κάνω μια μικράν εξήγηση και παρακαλώ Φώφη όπου κάνω λάθος να τραβάς γραμμή... πόσα χρόνια είναι που παντρευτήκατε..?Πρέπει να ζητήσουμε από τον καθηγητή Μπαμπινιώτη, να βρει λέξη για εσάς που τη βρίσκετε να προσβάλετε τους άλλους....
Πόσο δύσκολο είναι να πείτε κάτι κόσμια ???
Κι εμένα δεν μου "αρέσουν" πολλά από τα outfit της... Άλλα της το λέω και την "πειράζω" και γελάμε μαζί....
Και να ξέρετε, από την πρώτη φορά, πήγα και της έκανα παράπονα , για να δω πως το διαχειρίζεται κι αν είναι "κακίστρω" ...
Τέλος, για όποιον θέλει να τη συναντήσει, να ξέρει ότι είναι ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΆΞΕΙ ΑΤΟΜΟ.....
Τα σέβη μου και συγνώμη για το νταραβέρι
![]()
Ατσίδας ο μύστης, μου τηλεφώνησε χαχαχαχα-Μάαστα και κάνω μια μικράν εξήγηση και παρακαλώ Φώφη όπου κάνω λάθος να τραβάς γραμμή... πόσα χρόνια είναι που παντρευτήκατε..?
-5!
-Δηλαδή μια μούντζα χρόνια....
-Ορθόν! Πόσο καιρό είσαστε παντρεμένοι...?
-Κύριε Μπάμπη 11 μέρες....![]()
Πρέπει να στάξουμε τις 300 λίρες γιατί ο Σόλων έχει μαγαζί και η Κατίνα μας έχει στόμα και τα παιδιά που θα κάνουν θα'χουν κι αυτά στόματα και είναι και η χήρα με τις 400..... Άστα να πάνε.....
Φραουλενια κακαυλαKisses from Crete
Θα θέλαμε κάποιο βίντεο "παραγωγής ρακης" από τα χεράκια σου εμεις από την υπόλοιπη Ελλάδα !Kisses from Crete
Και απο στοματάκι ακόμα καλύτερα!Θα θέλαμε κάποιο βίντεο "παραγωγής ρακης" από τα χεράκια σου εμεις από την υπόλοιπη Ελλάδα !