πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.226
- Πόντοι
- 16.131
Δεν έχουν drone οπότε χαμένος ο πόλεμοςΠολλές επιθέσεις τώρα τελευταία.. Τι παίζει??? Τι φάση???.... Μαλάκια οι επιθέσεις στις κοπέλες....
Δεν έχουν drone οπότε χαμένος ο πόλεμοςΠολλές επιθέσεις τώρα τελευταία.. Τι παίζει??? Τι φάση???.... Μαλάκια οι επιθέσεις στις κοπέλες....
πες του να μου στειλει μνμ για μια φιλη που της αρεσει η ποσοτητα μεσα τηςΚαλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!
Τι άλλοΣίγουρα αυτό αλλά και κάτι άλλο.... Αλλά είναι μεγάλο θέμα το άλλο οπότε ας μείνουμε σε αυτό!!!!!![]()
Τυπαρα, μηπως η τυπισσα βρηκε το πουλι σου μες την τυριλα και εφαγες ακυρο;Βρε παθολογική ψεύτρα αμφισβητείς την κριτική του φίλου δηλαδή;
Έπρεπε να του πεις να μην το γράψει.
Πως την πάτησες έτσι με τέτοιο expose.
Με την ξεκαθαρη διαφορα οτι εσεις οι νοτιοΕλλαδιτες ειστε ολοι χοντρομαλακες.Εχεις σαλτάρει από τη ζέστη τύπε , θες να γαμας τη γυναίκα σου μπροστά στη στεφάνια , αλλά Όταν είναι να πας μόνος σου φοβάσαι διότι θεωρείς ότι την απατάς
Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ξεκάθαρα
Το εχετε αυτό οι βόρειο Ελλαδίτες , σε συντριπτικό ποσοστό είστε τενεκέδες
Αυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%Λεω αυτο και δεν περιαυτολογω μπορεις να πεις τα παντα (θετικα αρνητικα) ο τροπος που θα τα πεις ομως ειναι η ουσια καλη συνεχεια και στους μεν και στους δε
Σωστόοοος!!Άσε που, εδώ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κάποιος για όσα ΗΔΗ ΒΛΈΠΕΙ στις φωτογραφίες..
Ενδιαφέρεται για κάτι που δεν φαίνεται...
Όλο το βιολί, επικεντρώθηκε στην εξωτερική εμφάνιση... Δεν κρύβει και τίποτα η γυναίκα, να πει κάποιος ότι τον κορόιδεψε....Αυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%
Ο καθένας είναι επιλογή του να δοκιμάσει κάτι ..κάνει την απαραίτητη έρευνα δεν είναι ραντεβού στα τυφλά.. ,κ μ ένα τηλέφωνο συνεννοείται,και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι είναι όσο πιο κοντά στ γούστο του.
Εγώ από τη πλευρά μου, είμαι από το τηλεφώνο ηδη ξεκάθαρη .. πότε δεν έχω υποσχεθεί κάτι που δεν τηρήθηκε.
Σε οτιδήποτε δοκιμαστει από ένα γεύμα μέχρι ένα κατάλυμα μέχρι υπηρεσία transfer ως μια τέτοιου είδους συνάντηση... Αφήνεις μία θετική ή αρνητική κριτική, διατυπωμένη ανθρώπινα και κόσμια ,χωρίς να προσβάλλεις κάποιον , αποτυπώνοντας την αλήθεια ,πώς πέρασες πώς ήταν η συμπεριφορά και υπηρεσίες ή αν είχες άλλες προσδοκίες.. Έτσι και εδώ λοιπόν μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες αξιολόγησης.
Σωστόοοος!!
Τα ξέρουμε.....αλλά καλά τα λεςΌλο το βιολί, επικεντρώθηκε στην εξωτερική εμφάνιση... Δεν κρύβει και τίποτα η γυναίκα, να πει κάποιος ότι τον κορόιδεψε....
Εγώ θα πω λοιπόν για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ...
-Συννενόηση
Στην ώρα που μας βολεύει και τους δύο ΠΑΡΟΛΟ που κάλεσα ελάχιστη ώρα πριν....
-Επίσκεψη αργά τη νύχτα :
Η Στεφ, δεν έδειξε ουτε για μια στιγμή ότι βαριέται ή ότι είναι κουρασμένη...
-Συμπεριφορά
Ευγενέστερη, με σταθερό χαρακτήρα (όχι παριστανω την τρελή , για να φύγεις γρήγορα -γρηγορα).
-Μασαζ
1)Δεν χαζολογησε ούτε μισό λεπτό, όπως κάνουν άλλες ( θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σηκώνεται και θα φτιάχνει το κλιματιστικό καθε 2 λεπτά κι άλλες αλητείες...)
2)Μασάζ, κανονικό, με πίεση, (όχι περνάω από πάνω τα νύχια, για να σε κοροϊδέψω...)
-Συμμετοχή
Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος, αντί να το εκμεταλλευτεί και να είναι σαν "κομοδίνο" πήρε 2 φορές πρωτοβουλία ως να μην είναι βαρετό....
-Κουβέντα
Ξεκίνησε μόνο μετά από δική μου προτροπή, με διακριτικό τρόπο...
Πιστεύω να σας αρκούν αυτά...
Aντρικος μισογυνισμόςΑντρικός εγωισμός !
Και κομπλεξισμός όλα μαζί!Aντρικος μισογυνισμός
Χαίρομαι πολύ που τα επισημαίνεις ακριβώς όπως συνέβησαν γιατί εξάλλου αυτή είναι και η ουσία να επιβεβαιώνεται η συμπεριφορά και η τιμιότητα όταν τηρούνται..Όλο το βιολί, επικεντρώθηκε στην εξωτερική εμφάνιση... Δεν κρύβει και τίποτα η γυναίκα, να πει κάποιος ότι τον κορόιδεψε....
Εγώ θα πω λοιπόν για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ...
-Συννενόηση
Στην ώρα που μας βολεύει και τους δύο ΠΑΡΟΛΟ που κάλεσα ελάχιστη ώρα πριν....
-Επίσκεψη αργά τη νύχτα :
Η Στεφ, δεν έδειξε ουτε για μια στιγμή ότι βαριέται ή ότι είναι κουρασμένη...
-Συμπεριφορά
Ευγενέστερη, με σταθερό χαρακτήρα (όχι παριστανω την τρελή , για να φύγεις γρήγορα -γρηγορα).
-Μασαζ
1)Δεν χαζολογησε ούτε μισό λεπτό, όπως κάνουν άλλες ( θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σηκώνεται και θα φτιάχνει το κλιματιστικό καθε 2 λεπτά κι άλλες αλητείες...)
2)Μασάζ, κανονικό, με πίεση, (όχι περνάω από πάνω τα νύχια, για να σε κοροϊδέψω...)
-Συμμετοχή
Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος, αντί να το εκμεταλλευτεί και να είναι σαν "κομοδίνο" πήρε 2 φορές πρωτοβουλία ως να μην είναι βαρετό....
-Κουβέντα
Ξεκίνησε μόνο μετά από δική μου προτροπή, με διακριτικό τρόπο...
Πιστεύω να σας αρκούν αυτά...
Σωστό αυτό που γράφεις. Κοίτα να δεις τι βρήκα εγώ ψάχνοντας...Ο εκφοδισμός bullying είναι μία επιθετική συμπεριφορά σωματική λεκτική ψυχολογική και κοινωνική που εκδηλώνεται σκόπιμα απρόκλητα και επαναλαμβανόμενα !
Ο σωματικός περιλαμβάνει σωματικές επιθέσεις δηλαδή σπρωξίματα κλωτσιές γροθιές τσιμπήματα τρικλοποδιές και ανεπιθύμητα αγγίγματα ....
Ο λεκτικός συνιστάται από απειλές βρισιές κοροϊδία προσβολές ειρωνείες αγενή μειωτικά και υποτιμητικά σχόλια !
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή bullying σωματική ή λεκτική !
Υ Γ.... καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους και στους μεν στους δεν......
Η πρόθεση μου είναι να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν οπότε θα σας ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια......![]()
Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν .Σωστό αυτό που γράφεις. Κοίτα να δεις τι βρήκα εγώ ψάχνοντας...
Η φοροδιαφυγή (αγγλικά: tax evasion ή tax fraud) αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους. Γενικά αποκαλείται η καθ' οποιονδήποτε τρόπο απόκρυψη φορολογητέας ύλης ενός φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου από τις φορολογικές Αρχές.
Καλό 15αυγουστο και σε εσένα
Της ΑΑΔΕ τυπε?Σωστό αυτό που γράφεις. Κοίτα να δεις τι βρήκα εγώ ψάχνοντας...
Η φοροδιαφυγή (αγγλικά: tax evasion ή tax fraud) αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους. Γενικά αποκαλείται η καθ' οποιονδήποτε τρόπο απόκρυψη φορολογητέας ύλης ενός φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου από τις φορολογικές Αρχές.
Εδω θα διαφωνήσω!Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν .
Που σημαινει :
το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό εκείνων που την κυβερνουν ..
Από τις άλλες παίρνεις απόδειξη εεεεεε?????Σωστό αυτό που γράφεις. Κοίτα να δεις τι βρήκα εγώ ψάχνοντας...
Αυτό ήθελα να πω....βλαμμένοςΕδω θα διαφωνήσω!
Μακάρι το ηθος των κυβερνώντων να ήταν ίδιο με αυτό των υπολοίπων πολιτών.
Δυστυχώς διαχρονικα μας κυβερνούν ανθρωπάκια βουτηγμενα στη διαπλοκη και τη μίζα.
Ο Δον Κορλεονε μοιάζει ιεροκηρυκας μπροστά τους.
Ίσως και ο "Kerveras" ,αποτελεί μέλος της κυβερνητικής μαφιας,αν και δεν τον κόβω για τόσο έξυπνο!
Οχι....απλά βλαμμένοςΤης ΑΑΔΕ τυπε?