Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.226
Πόντοι
16.131

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.324
Πόντοι
201
Καλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!
πες του να μου στειλει μνμ για μια φιλη που της αρεσει η ποσοτητα μεσα της

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.652
Πόντοι
5.506
Βρε παθολογική ψεύτρα αμφισβητείς την κριτική του φίλου δηλαδή;
Έπρεπε να του πεις να μην το γράψει.
Πως την πάτησες έτσι με τέτοιο expose.
Τυπαρα, μηπως η τυπισσα βρηκε το πουλι σου μες την τυριλα και εφαγες ακυρο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.652
Πόντοι
5.506
Εχεις σαλτάρει από τη ζέστη τύπε , θες να γαμας τη γυναίκα σου μπροστά στη στεφάνια , αλλά Όταν είναι να πας μόνος σου φοβάσαι διότι θεωρείς ότι την απατάς
Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ξεκάθαρα
Το εχετε αυτό οι βόρειο Ελλαδίτες , σε συντριπτικό ποσοστό είστε τενεκέδες
Με την ξεκαθαρη διαφορα οτι εσεις οι νοτιοΕλλαδιτες ειστε ολοι χοντρομαλακες.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.349
Λεω αυτο και δεν περιαυτολογω μπορεις να πεις τα παντα (θετικα αρνητικα) ο τροπος που θα τα πεις ομως ειναι η ουσια καλη συνεχεια και στους μεν και στους δε
Αυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%
Ο καθένας είναι επιλογή του να δοκιμάσει κάτι ..κάνει την απαραίτητη έρευνα δεν είναι ραντεβού στα τυφλά.. ,κ μ ένα τηλέφωνο συνεννοείται,και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι είναι όσο πιο κοντά στ γούστο του.
Εγώ από τη πλευρά μου, είμαι από το τηλεφώνο ηδη ξεκάθαρη .. πότε δεν έχω υποσχεθεί κάτι που δεν τηρήθηκε.
Σε οτιδήποτε δοκιμαστει από ένα γεύμα μέχρι ένα κατάλυμα μέχρι υπηρεσία transfer ως μια τέτοιου είδους συνάντηση... Αφήνεις μία θετική ή αρνητική κριτική, διατυπωμένη ανθρώπινα και κόσμια ,χωρίς να προσβάλλεις κάποιον , αποτυπώνοντας την αλήθεια ,πώς πέρασες πώς ήταν η συμπεριφορά και υπηρεσίες ή αν είχες άλλες προσδοκίες.. Έτσι και εδώ λοιπόν μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες αξιολόγησης.
Άσε που, εδώ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κάποιος για όσα ΗΔΗ ΒΛΈΠΕΙ στις φωτογραφίες..
Ενδιαφέρεται για κάτι που δεν φαίνεται...
Σωστόοοος!!

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.288
Πόντοι
4.936
Αυτό επισημαίνω και εγώ και συμφωνώ 100%
Ο καθένας είναι επιλογή του να δοκιμάσει κάτι ..κάνει την απαραίτητη έρευνα δεν είναι ραντεβού στα τυφλά.. ,κ μ ένα τηλέφωνο συνεννοείται,και προσπαθεί να διασφαλίσει ότι είναι όσο πιο κοντά στ γούστο του.
Εγώ από τη πλευρά μου, είμαι από το τηλεφώνο ηδη ξεκάθαρη .. πότε δεν έχω υποσχεθεί κάτι που δεν τηρήθηκε.
Σε οτιδήποτε δοκιμαστει από ένα γεύμα μέχρι ένα κατάλυμα μέχρι υπηρεσία transfer ως μια τέτοιου είδους συνάντηση... Αφήνεις μία θετική ή αρνητική κριτική, διατυπωμένη ανθρώπινα και κόσμια ,χωρίς να προσβάλλεις κάποιον , αποτυπώνοντας την αλήθεια ,πώς πέρασες πώς ήταν η συμπεριφορά και υπηρεσίες ή αν είχες άλλες προσδοκίες.. Έτσι και εδώ λοιπόν μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες αξιολόγησης.

Σωστόοοος!!
Όλο το βιολί, επικεντρώθηκε στην εξωτερική εμφάνιση... Δεν κρύβει και τίποτα η γυναίκα, να πει κάποιος ότι τον κορόιδεψε....

Εγώ θα πω λοιπόν για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ...

-Συννενόηση
Στην ώρα που μας βολεύει και τους δύο ΠΑΡΟΛΟ που κάλεσα ελάχιστη ώρα πριν....

-Επίσκεψη αργά τη νύχτα :
Η Στεφ, δεν έδειξε ουτε για μια στιγμή ότι βαριέται ή ότι είναι κουρασμένη...

-Συμπεριφορά
Ευγενέστερη, με σταθερό χαρακτήρα (όχι παριστανω την τρελή , για να φύγεις γρήγορα -γρηγορα).

-Μασαζ
1)Δεν χαζολογησε ούτε μισό λεπτό, όπως κάνουν άλλες ( θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σηκώνεται και θα φτιάχνει το κλιματιστικό καθε 2 λεπτά κι άλλες αλητείες...)
2)Μασάζ, κανονικό, με πίεση, (όχι περνάω από πάνω τα νύχια, για να σε κοροϊδέψω...)

-Συμμετοχή
Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος, αντί να το εκμεταλλευτεί και να είναι σαν "κομοδίνο" πήρε 2 φορές πρωτοβουλία ως να μην είναι βαρετό....

-Κουβέντα
Ξεκίνησε μόνο μετά από δική μου προτροπή, με διακριτικό τρόπο...

Πιστεύω να σας αρκούν αυτά...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Όλο το βιολί, επικεντρώθηκε στην εξωτερική εμφάνιση... Δεν κρύβει και τίποτα η γυναίκα, να πει κάποιος ότι τον κορόιδεψε....

-Συννενόηση

-Συμπεριφορά
Ευγενέστερη, με σταθερό χαρακτήρα (όχι παριστανω την τρελή , για να φύγεις γρήγορα -γρηγορα).

-Μασαζ
1)Δεν χαζολογησε ούτε μισό λεπτό, όπως κάνουν άλλες ( θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σηκώνεται και θα φτιάχνει το κλιματιστικό καθε 2 λεπτά κι άλλες αλητείες...)
2)Μασάζ, κανονικό, με πίεση, (όχι περνάω από πάνω τα νύχια, για να σε κοροϊδέψω...)

-Συμμετοχή
Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος, αντί να το εκμεταλλευτεί και να είναι σαν "κομοδίνο" πήρε 2 φορές πρωτοβουλία ως να μην είναι βαρετό....

-Κουβέντα

Τα ξέρουμε.....αλλά καλά τα λες

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
127.225
Ο εκφοδισμός bullying είναι μία επιθετική συμπεριφορά σωματική λεκτική ψυχολογική και κοινωνική που εκδηλώνεται σκόπιμα απρόκλητα και επαναλαμβανόμενα !
Ο σωματικός περιλαμβάνει σωματικές επιθέσεις δηλαδή σπρωξίματα κλωτσιές γροθιές τσιμπήματα τρικλοποδιές και ανεπιθύμητα αγγίγματα ....
Ο λεκτικός συνιστάται από απειλές βρισιές κοροϊδία προσβολές ειρωνείες αγενή μειωτικά και υποτιμητικά σχόλια !

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή bullying σωματική ή λεκτική !

Υ Γ.... καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους και στους μεν στους δεν......

Η πρόθεση μου είναι να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν οπότε θα σας ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια......:hi:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.349

-Συννενόηση

-Συμπεριφορά

-Μασαζ

-Συμμετοχή

-Κουβέντα

Χαίρομαι πολύ που τα επισημαίνεις ακριβώς όπως συνέβησαν γιατί εξάλλου αυτή είναι και η ουσία να επιβεβαιώνεται η συμπεριφορά και η τιμιότητα όταν τηρούνται..

Και να επιβεβαιώσω ο,τι μάλλον είναι σύνηθες φαινόμενο η κοροϊδία να επικρατεί..
Πρόσφατα μοιράστηκε την εμπειρία του κάποιος ο οποίος ήταν home alone..εγώ έλειπα σε ταξίδι και σκέφτηκε να δοκιμάσει ένα γραφείο μασάζ..
Έρχεται λοιπόν αυτή που διάλεξε μπαίνει μέσα κάπως ανέκφραστη και βιαστική..
Στα 20' λοιπόν αφού έγινε ένα γρηγορό σκηνικό του λέει πρέπει να φύγω!!
Και της λέει και εγώ τι να σου δώσω για 20 λεπτά που έμεινες... αντί για μία ώρα που είχαμε πει!
Λεει αυτή καταρχάς αν σου φαίνεται ότι έμεινα λιγότερο από όσο πρέπει ,να φωνάξεις άλλη την επόμενη φορά!!! Οπότε λέει 60 σίγουρα που είναι και για το γραφείο και ό,τι άλλο νομίζεις για εμένα!
Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι παίζει γενικά..
Εγώ πάντως έπαθα ένα σοκ με αυτό το σκηνικό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω όταν ένας ενδιαφερόμενος διαλέγει οτιδήποτε θέλει να δοκιμάσει ...πώς είναι δυνατόν να μη σέβονται το χρόνο του ,το budget του και κυρίως να μην αδιαφορεί για το τι εντύπωση αφήνει..
εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να λειτουργήσω έτσι...

Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.585
Πόντοι
1.436
Η Στεφανία είναι top σε αυτό που προσφέρει και κάνει.
Όσο για την εμφάνιση της η κοπέλας δεν κρύβει τίποτα στης φωτογραφίες που ανεβάζεις αυτή είναι και σε όποιον αρέσει γούστα είναι αυτά και σε εμένα μου άρεσε ο μέτριος ο καφές δεν τον πίνουν όλοι όμως μέτριο το καφέ.
Όσο για κάποιους ψυχικά διαταραγμένους κομπλεξικούς κακός κυκλοφορούν ελεύθερη και χωρίς ιατρική ψυχιατρική βεβαίωση κάνουν χρήση σε συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Στεφάνια μην μασάς γράψτε τούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.199
Πόντοι
7.265
Ο εκφοδισμός bullying είναι μία επιθετική συμπεριφορά σωματική λεκτική ψυχολογική και κοινωνική που εκδηλώνεται σκόπιμα απρόκλητα και επαναλαμβανόμενα !
Ο σωματικός περιλαμβάνει σωματικές επιθέσεις δηλαδή σπρωξίματα κλωτσιές γροθιές τσιμπήματα τρικλοποδιές και ανεπιθύμητα αγγίγματα ....
Ο λεκτικός συνιστάται από απειλές βρισιές κοροϊδία προσβολές ειρωνείες αγενή μειωτικά και υποτιμητικά σχόλια !

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή bullying σωματική ή λεκτική !

Υ Γ.... καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους και στους μεν στους δεν......

Η πρόθεση μου είναι να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν οπότε θα σας ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια......:hi:
Σωστό αυτό που γράφεις. Κοίτα να δεις τι βρήκα εγώ ψάχνοντας...

Η φοροδιαφυγή (αγγλικά: tax evasion ή tax fraud) αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους. Γενικά αποκαλείται η καθ' οποιονδήποτε τρόπο απόκρυψη φορολογητέας ύλης ενός φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου από τις φορολογικές Αρχές.

Καλό 15αυγουστο και σε εσένα

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
127.225

Η φοροδιαφυγή (αγγλικά: tax evasion ή tax fraud) αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους. Γενικά αποκαλείται η καθ' οποιονδήποτε τρόπο απόκρυψη φορολογητέας ύλης ενός φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου από τις φορολογικές Αρχές.

Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν .
Που σημαινει :
το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό εκείνων που την κυβερνουν ...

Και για την Ιστορία και η τεχνίτρια νυχιών που έρχεται στον χωρο μου τα χρηματα της είναι αφορολότητα !
Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να της κάνω bullying !

καλη συνεχεια !

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
31.872
Πόντοι
5.956

Της ΑΑΔΕ τυπε?

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
31.872
Πόντοι
5.956
Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν .
Που σημαινει :

το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό εκείνων που την κυβερνουν ..
Εδω θα διαφωνήσω!
Μακάρι το ηθος των κυβερνώντων να ήταν ίδιο με αυτό των υπολοίπων πολιτών.
Δυστυχώς διαχρονικα μας κυβερνούν ανθρωπάκια βουτηγμενα στη διαπλοκη και τη μίζα.
Ο Δον Κορλεονε μοιάζει ιεροκηρυκας μπροστά τους.
Ίσως και ο "Kerveras" ,αποτελεί μέλος της κυβερνητικής μαφιας,αν και δεν τον κόβω για τόσο έξυπνο!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456

Από τις άλλες παίρνεις απόδειξη εεεεεε?????

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Εδω θα διαφωνήσω!
Μακάρι το ηθος των κυβερνώντων να ήταν ίδιο με αυτό των υπολοίπων πολιτών.
Δυστυχώς διαχρονικα μας κυβερνούν ανθρωπάκια βουτηγμενα στη διαπλοκη και τη μίζα.
Ο Δον Κορλεονε μοιάζει ιεροκηρυκας μπροστά τους.
Ίσως και ο "Kerveras" ,αποτελεί μέλος της κυβερνητικής μαφιας,αν και δεν τον κόβω για τόσο έξυπνο!
Αυτό ήθελα να πω....βλαμμένος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι....απλά βλαμμένος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom