Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595
Εμένα δεν με νοιάζει τι λέτε πριν πάω στην Στεφανία διάβασα πολλές κρητικές κι πήγα με το που μου άνοιξε την πόρτα κι μου μίλησε ένιωσα ηρεμία κι σιγουριά κι για ξεκούραση κι για ξελαφρωμα κι για το ότι δεν πέταξα τα λεφτά μου . Είμαι 22 ετών κι η Στεφανία εκτός από το καλύτερο μασάζ μου έχει κάνει κι το καλύτερο κρεβάτι (βαριέμαι τις λεπτομέρειες στάσεις κτλ) . Την έχω επισκεφτεί 3ις φορές κι τις 3ις ποτέ μετανοιωμένος...
Είσαι 22 και το καλύτερο σεξ το έχεις κάνει με Στεφανία.. μία λέξη μόνο.. ΚΑΤΆΝΤΙΑ

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.946
Πόντοι
456
Είσαι 22 και το καλύτερο σεξ το έχεις κάνει με Στεφανία.. μία λέξη μόνο.. ΚΑΤΆΝΤΙΑ
Προτεινε μας 2 3 ρε φίλε....να πάμε ρε συ....προφανώς και δεν είναι μόνο η Στεφανία

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
360
Πόντοι
21
Ακόμα για την εμφάνιση της Στεφανίας μαλώνετε?Οποίος δεν την έχει δει ας βάλει το φερστ Ντέιτ που χε πάει.Οκ δε σπας και το λαιμό σου να τη κοιτάξεις όπως είπε ένας συνάδελφος οκ έλεος,αλλά οκ γλυκούλα ειναι και ξέρει καλά πως να σε καυλώσει και πως να σε κάνει να χύσει;.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.199
Πόντοι
7.265

ArKaDaTa21

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Ρε φίλε δεν την συγκρίνω με τις σχέσεις μου την συγκρίνω με τις άλλες του επαγγέλματος...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595
Ρε φίλε δεν την συγκρίνω με τις σχέσεις μου την συγκρίνω με τις άλλες του επαγγέλματος...

Ok δεκτόν το παίρνω πίσω. Αλλά ρε φίλε αν είσαι όντως 22, έχεις και τη μηχανούλα σου, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι εδώ. Είστε ευλογημένη γενιά με άπειρα μουνιά εκεί έξω..

Εδώ τα λέμε τα γερόντια, οι συνομήλικοι της Βίκυς Στεφανίας κτλπ

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
492
Πόντοι
21
Είπαμε πολύ καλό μασάζ, 2ο μέρος θέμα γούστου πιο πολύ σε soft GFE, αλλά λόγω πολλών υποψηφίων αραβωνιαστικων ανέβηκε το ranking. Άλλωστε οι μη έχοντες εμπειρίες ή έχουν χαμηλά standards θεοποιούν κάποιες κοπέλες (κουκλάρα μου, μ....άρα μου, θέα ...κλπ), αυτές παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και τσουπ οι αυξήσεις και τα city tour (κλαίνε τα sites). Και καλά στην επαρχία δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός.....και στην Αθήνα βρε αθεοφοβοι.
Είπαμε ο καθένας μπορεί να δίνει όπου θέλει όσο θέλει, αλλά εδώ θα γράφουμε όλοι τι πιστεύουμε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.250
Πόντοι
41.813
Τελικά ο μαϊντανός φυτρώνει καί άλλου από ότι φαίνεται. :confused:

Ψηλε θά σέ μαλώσω χαλάς την όρεξη σέ κάποιους..... τρώνε μαϊντανό καί νομίζουν ότι είναι χαβιάρι :2funny::2funny::2funny: καί τό χειρότερο θέλουν νά τό περάσουν κιόλας ότι έτσι είναι :2funny::2funny:
Αμ δεν τρώνε μαϊντανό.

Σανο τρώνε και δεν το χορταινουν κιόλας.
Και πάμε να μας πείσουν κιόλας ότι είναι και νόστιμο :2funny:

ΥΓ πρόσεχε μη σπάσεις κάνα σβέρκο με καμμία φωτογραφία εδώ στο νήμα.χαχαχσ

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
351
Πόντοι
21
Περί ορέξεως...γούστα είναι αυτά.Η κοπέλα σίγουρα δεν είναι καμιά μουνάρα.Αυτό που έγραψε συναγωνιστής πιο πάνω, ότι ηταν σφιχτή, το βλέπω λίγο υπερβολικό.Η απώλεια πολλών κιλών περισσότερο χαλάρωση φέρνει παρά σύσφιξη.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.363
Πολύ ωραία.... Μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν τώρα...!!
Στα ταξίδια που πηγαίνεις από τις φωτογραφίες που βγάζεις φαίνεται ότι έχεις παρέα....ότι σε βγάζει κάποιος δηλαδή και δεν είναι αυτόματη λήψη από κινητό.... Ποια είναι η κρυφή σου παρέα όταν ταξιδεύεις εκτός Αθηνών...? Αν θες λες....
Καλημέρα αν αναφέρεσαι σε φωτογραφίες σαν αυτη..ναι σε όλα τα ταξίδια μου έχω καλούς και γενναιοδωρους φίλους πού με φροντίζουν και είναι πρόθυμοι σ' ό,τι χρειαστώ..

Συνημμένα

• IMG_20250804_181929.jpg
    IMG_20250804_181929.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 74
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.363
Περί ορέξεως...γούστα είναι αυτά.Η κοπέλα σίγουρα δεν είναι καμιά μουνάρα.Αυτό που έγραψε συναγωνιστής πιο πάνω, ότι ηταν σφιχτή, το βλέπω λίγο υπερβολικό.Η απώλεια πολλών κιλών περισσότερο χαλάρωση φέρνει παρά σύσφιξη.
Αν κανονίσεις ένα απλό μασάζ μαζί μου μπορείς να διαπιστώσεις την ποιότητα της επιδερμίδας μου.. αυτό που λες δεν ισχύει γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον τύπο δέρματος ..δεν είμαστε όλοι το ίδιο.. όταν το δέρμα είναι καλό γεμάτο κολλαγόνο και ελαστίνη, δεν επιτρέπουν τα στοιχεία αυτά να υπάρξει χαλάρωση.
Επίσης σημαντική είναι η διατροφή και ενυδάτωση όπως και γυμναστική.. όταν τηρούνται όλα αυτά το δέρμα παραμένει πάντα στα καλύτερα του..

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
65.543
Πόντοι
36.036
Αμ δεν τρώνε μαϊντανό.

Σανο τρώνε και δεν το χορταινουν κιόλας.
Και πάμε να μας πείσουν κιόλας ότι είναι και νόστιμο :2funny:

ΥΓ πρόσεχε μη σπάσεις κάνα σβέρκο με καμμία φωτογραφία εδώ στο νήμα.χαχαχσ
Τελικά ο μαϊντανός φυτρώνει καί άλλου από ότι φαίνεται. :confused:

Ψηλε θά σέ μαλώσω χαλάς την όρεξη σέ κάποιους..... τρώνε μαϊντανό καί νομίζουν ότι είναι χαβιάρι :2funny::2funny::2funny: καί τό χειρότερο θέλουν νά τό περάσουν κιόλας ότι έτσι είναι :2funny::2funny:

Deer Popcorn GIF

:coffee: :coffee:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.363
Ok δεκτόν το παίρνω πίσω. Αλλά ρε φίλε αν είσαι όντως 22, έχεις και τη μηχανούλα σου, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι εδώ. Είστε ευλογημένη γενιά με άπειρα μουνιά εκεί έξω..

Εδώ τα λέμε τα γερόντια, οι συνομήλικοι της Βίκυς Στεφανίας κτλπ
Ηρέμησε καπη..
Δεν θα απαντούσα υπο άλλες συνθήκες στις γελοιότητες που συνηθίζεις να γράφεις.. για να μην συνεχιστεί το έργο με τις ανακρίβειες..
αν μία κοπέλα 33 χρονών την αποκαλείς γερόντι εσύ τι είσαι χούφταλο?
Όσο και να ζηλέψεις ποτέ δεν θα γίνεις το παιδί που όντως είναι και 22 χρονών και ξέρει να φέρεται σε αντίθεση με σένα και έχει ένα υπέροχο πρόσωπο σε συνδυασμό με την πιο λεια επιδερμίδα που έχω δει...
Δεν είναι όλοι του συναφιού σου που ούτε θηλυκιά γάτα δεν θα σε πλησίαζε.. και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά ή την ασχήμια εξωτερικά αλλά βλέποντας εδώ πέρα τα πόστ σου καταλαβαίνει κανείς πόσο ακατάλληλος είσαι σε συμπεριφορά γιατί ποτέ δεν έμαθες να σέβεσαι μια γυναίκα.

Υστερόγραφο
δεν είναι σαν εσένα όλοι τόσο ρηχοί ούτε ναυάγια της ζωής.. υπάρχουν άτομα πού είναι πολύ καλά ερωτικά με τη σύντροφό τους η τη γυναίκα τους ή τις γνωριμίες τους και ψάχνουν μία εμπειρία με ποιότητα στη φροντίδα κ εκτιμούν την προέκταση της θετικής διάθεσης που προσφέρουν τα ευεργετικά χεράκια μου..

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
31.878
Πόντοι
5.956
Ηρέμησε καπη..
Δεν θα απαντούσα υπο άλλες συνθήκες στις γελοιότητες που συνηθίζεις να γράφεις..
Αλλά αν μία κοπέλα 33 χρονών την αποκαλείς γερόντι εσύ τι είσαι χούφταλο?
Όσο και να ζηλέψεις ποτέ δεν θα γίνεις το παιδί που όντως είναι και 22 χρονών και ξέρει να φέρεται σε αντίθεση με σένα και έχει ένα υπέροχο πρόσωπο σε συνδυασμό με την πιο λεια επιδερμίδα που έχω δει...
Δεν είναι όλοι του συναφιού σου που ούτε θηλυκιά γάτα δεν θα σε πλησίαζε.. και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά ή την ασχήμια εξωτερικά αλλά βλέποντας εδώ πέρα τα πόστ σου καταλαβαίνει κανείς πόσο ακατάλληλος είσαι σε συμπεριφορά γιατί ποτέ δεν έμαθες να σέβεσαι μια γυναίκα.

Υστερόγραφο
δεν είναι σαν εσένα όλοι τόσο ρηχοί .. υπάρχουν άτομα πού είναι πολύ καλά ερωτικά με τη σύντροφό τους η τη γυναίκα τους ή τις γνωριμίες τους και ψάχνουν μία εμπειρία με ποιότητα στη φροντίδα κ εκτιμούν την προέκταση της θετικής διάθεσης που προσφέρουν τα ευεργετικά χεράκια μου..
Επιτέλους, ειπες αυτά που όλοι πιστεύουμε για τον καραγκιόζη με το τσεκούρι!

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595
Ηρέμησε καπη..
Δεν θα απαντούσα υπο άλλες συνθήκες στις γελοιότητες που συνηθίζεις να γράφεις.. για να μην συνεχιστεί το έργο με τις ανακρίβειες..
αν μία κοπέλα 33 χρονών την αποκαλείς γερόντι εσύ τι είσαι χούφταλο?

Υστερόγραφο
δεν είναι σαν εσένα όλοι τόσο ρηχοί ούτε ναυάγια της ζωής.. υπάρχουν άτομα πού είναι πολύ καλά ερωτικά με τη σύντροφό τους η τη γυναίκα τους ή τις γνωριμίες τους και ψάχνουν μία εμπειρία με ποιότητα στη φροντίδα κ εκτιμούν την προέκταση της θετικής διάθεσης που προσφέρουν τα ευεργετικά χεράκια μου..

'Ακουσε γελοιότατο πορνίδιο (δεν σε βρίζω, στο επάγγελμα σου αναφέρομαι)
Αφού επιτίθεσαι προσωπικά να σου απαντήσω. 33 χρονών κοπέλα δεν υπάρχει, γυναίκα λέγεται, το μαθαίνουμε στο μάθημα βιολογίας που προφανώς ήσουν σκράπας. Τώρα αν είσαι όντως 33 τι να πω. Κόψε σουβλάκια, πίτσες και ξεκίνα γυμναστική γιατί το βυζί κάνει παρέα με το παρκέ.
Το να μην σε γουστάρει κάποιος δηλώνει υψηλότερα στάνταρτ και γνωριμίες με ποιο όμορφες και νέες γυναίκες και όχι το αντίθετο. Τις γυναίκες που αξίζουν μια χαρά τις σέβομαι, μην ανησυχείς.

Υστερόγραφο
Δώσε στο μαλακισμένο τσιράκι σου που γράφει από κάτω ένα φρι φακ, το έχει κερδίσει.

Middle_age_rider

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
492
Πόντοι
21
Έβγαλε νύχια η γατούλα.
Διότι απαγορεύεται η αρνητική κρητική. Θα λέμε την άποψη μας και επειδή κάποιοι εδώ μπορεί και να έχουν παιδιά ή ανήψια 22 χρόνων....καλο είναι να ακούν και μια γνώμη από πιο έμπειρους.
Όσο για τα άτομα που γίνεται η αναφορά ότι έχουν μια καλή σχέση ή έναν καλό γάμο (σεξουαλικά εννοώ) λοιπόν όλοι αυτοί ......ούτε από την Κηφισιάς δεν θα περνούσαν.
Όσο για το ΚΑΠΗ που γράφεις μακάρι όλοι οι άνθρωποι να φτάσουν στην ηλικία των ΚΑΠΗ, άλλοι δυστυχώς δεν πρόλαβαν και έφυγαν.
Όποτε τα σχολια σου περί ηλικιακής διάκρισης, δηλώνουν την ποιότητα σου.
"Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις"

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
31.878
Πόντοι
5.956
Αφού επιτίθεσαι προσωπικά να σου απαντήσω. 33 χρονών κοπέλα δεν υπάρχει, γυναίκα λέγεται, το μαθαίνουμε στο μάθημα βιολογίας που προφανώς ήσουν σκράπας. Τώρα αν είσαι όντως 33 τι να πω. Κόψε σουβλάκια, πίτσες και ξεκίνα γυμναστική γιατί το βυζί κάνει παρέα με το παρκέ.
Το να μην σε γουστάρει κάποιος δηλώνει υψηλότερα στάνταρτ και γνωριμίες με ποιο όμορφες και νέες γυναίκες και όχι το αντίθετο. Τις γυναίκες που αξίζουν μια χαρά τις σέβομαι, μην ανησυχείς.

Υστερόγραφο
Δώσε στο μαλακισμένο τσιράκι σου που γράφει από κάτω ένα φρι φακ, το έχει κερδίσει.
Για το τσεκούρι δεν απαντάς!
Ενθύμιο από τότε που έκοψες το πουλάκι σου,όταν συνειδητοποιησες πόσο μικρο είναι?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.363

Υστερόγραφο
Όλως τυχαίως τα γραπτά μένουν...Θέλεις λοιπόν να μας εξηγήσεις τι άλλαξε από το 2018 και τέτοια συμπεριφορά ανάρμοστη..

που από κούκλα σου έγινα όλα αυτά που λες ..γιατί δεν εξηγείται λογικά κάτι έχεις εναντίον μου ..πες το λοιπόν να ξεθυμάνει το θέμα να καταλάβουν όλοι τι απωθημένα έχεις..
Μάθε να σέβεσαι... προφανώς κάποια απόρριψη έχει γίνει είτε σε υπηρεσίες η επί προσωπικού και από ότι φαίνεται πονάει πολύ... Και κλασικά κάποιος μικρόψυχος του λόγου σου όταν δεν δέχεται το όχι εκδικείται και προσβάλλει..

Συνημμένα

• Screenshot_2025-08-05-14-34-35-761_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-05-14-34-35-761_com.android.chrome.jpg
    584,9 KB · Εμφανίσεις: 49

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
351
Πόντοι
21
Αν κανονίσεις ένα απλό μασάζ μαζί μου μπορείς να διαπιστώσεις την ποιότητα της επιδερμίδας μου.. αυτό που λες δεν ισχύει γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον τύπο δέρματος ..δεν είμαστε όλοι το ίδιο.. όταν το δέρμα είναι καλό γεμάτο κολλαγόνο και ελαστίνη, δεν επιτρέπουν τα στοιχεία αυτά να υπάρξει χαλάρωση.
Επίσης σημαντική είναι η διατροφή και ενυδάτωση όπως και γυμναστική.. όταν τηρούνται όλα αυτά το δέρμα παραμένει πάντα στα καλύτερα του..
Αν επιτρέπεται, τι ύψος και κιλά έχεις, γιατί εγώ όταν είναι να πληρώσω, επιλέγω μόνο με αναλογίες μοντέλας. :sunglasses:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595
Όλως τυχαίως τα γραπτά μένουν...Θέλεις λοιπόν να μας εξηγήσεις τι άλλαξε από το 2018 και τέτοια συμπεριφορά ανάρμοστη..

που από κούκλα σου έγινα όλα αυτά που λες ..γιατί δεν εξηγείται λογικά κάτι έχεις εναντίον μου ..πες το λοιπόν να ξεθυμάνει το θέμα να καταλάβουν όλοι τι απωθημένα έχεις..
Μάθε να σέβεσαι... προφανώς κάποια απόρριψη έχει γίνει είτε σε υπηρεσίες η επί προσωπικού και από ότι φαίνεται πονάει πολύ... Και κλασικά κάποιος μικρόψυχος του λόγου σου όταν δεν δέχεται το όχι εκδικείται και προσβάλλει..

Μα δεν είναι μυστικό ότι πριν από δέκα χρόνια (ήσουν από μικρή πόρνη αν δεν θυμάσαι) μας τσιμπούκωνες ακάποτα και τα έπαιρνες στη μάπα για 30€.

Και μετά μας έβγαλες τρελούς για να πουλήσεις το παραμύθι της ιέρειας

Θυμήθηκες τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom