Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

G1100XX

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
29
Like
4.889
Πόντοι
2.836
Συνάντηση προχτές αργά το βράδυ με Στεφανία αν και δεν έχω ξανά βρεθεί με την Στεφανία προχτές το βράδυ και λίγο αργά της στείλω μήνυμα στο viber αν υπάρχει κάποιο κενό να με βάλει και μου απάντησε σχεδόν γρήγορα δίστιχο όχι οκ της λέω δεν πειράζει το κανονίζουμε κάποιο άλλη φορά και μου έρχεται μετά από κανένα πεντάλεπτο μήνυμα στο viber υπάρχει κενό λίγο μετά τα μεσάνυχτα αν σε ενδιαφέρει οκ της λέω και μιλήσαμε στο τηλέφωνο για πρόγραμμα και διεύθυνση.
Αφού είχα μιάμιση ώρα μπροστά μου φρεσκαρίκα και ξεκίνησα για βόρεια Αφού έφτασα στης διεύθυνση που μου έδωσες χτυπάω κουδούνι στην ώρα που είχαμε κανονίσει και μου ανοίγει μια γλυκιά κοπέλα μέσα στο χαμόγελο μου είπε να βγάλω παπουτσια και αφού με κέρασε μία βότκα και δεν είχε λεμονάδα μου έβαλε ένα ανθρακούχο με γεύση λεμόνι και αφού κάτσε λίγο και τα είπαμε έτσι για να σπάσει ο πάγος μετά με κατέβασε στα ενδότερα που εκεί είναι και ο χώρος που προσφέρει της υπηρεσίες της λοιπόν η Στεφανία δεν είναι ούτε μοντέλο ούτε χοντρή είναι ένα κορίτσι με καμπύλες και το κορμί της είναι σφιχτό που άμα την δεις στο δρόμο θα σπάσεις σβέρκο και με ένα χαμόγελο που σου κλέβει την καρδιά και μέσα στην ενέργεια που ότι έκανε το έκανε με ευχαρίστηση.
Ο χώρος που έχει από κάτω έχει ένα μασαζοκρεβατο και ένα διπλό κρεβάτι και είναι διακοσμημένος ωραία με καθρέφτη και πολλά άλλα.
Αφού γδύθηκα και μου ετοίμασε υο μασαζοκρεβατο η Στεφανία με έβαλε και ξάπλωσα μπρούμυτα και αρχίσε το μασάζ η κοπέλα έχει χέρι που δεν παίζεται μου έκανε ένα σιδέρωμα στο κορμί μου που όντως το είχα ανάγκη άφου μου έχει κάνει το κορμί να κάνει σαν κομπολόι η κοπέλα έδωσε μάχη γιατί το κατέχει το μασάζ με χαλάρωσε τόσο πολύ που ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος και μετά μου ψιθύρισε γύρνα και μου έκανε ένα μασάζ ανάμεσα στα μπούτια και στον πουτσο ένα κόλπο με τα χέρια της και να τον σαλιώνει μου τον έχει κάνει τέζα μετά μου έλα στο κρεβάτι και με ξαπλώνουν και αρχίσε να μου τρίβετε και να με γλύφει και κατεβαίνει στα δίδυμα και αρχίσε να τα ρουφάει και να τα σαλιώνει και ταυτόχρονα να με τσιμπουκόνι και μου περνάει σκούφο και με καβάλησε εκεί έδωσε πόνο δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου το σφυροκοπισα με μανία και τρίτη στάση ιεραποστολικο και γαμηθίκαμε δίχως να υπάρχει αύριο και η Στεφανία να γουστάρει και το τέλος ήρθε βαθιά μέσα στο μουνί τής.
Η κοπέλα μου πρόσφερε καθαρή πετσέτα να κάνω ένα ντούζ και αφού τα είπαμε για λίγο ανανέωσαμαι το ραντεβού μας περίπου την ίδια ώρα την ίδια μέρα την επόμενη εβδομάδα.

Αυτά τα ολίγα από μένα για την Στεφανία

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056
Το ασχημο η ανυπαρκτο γουστο ομως κανει κακο στην ΄΄αγορα΄΄΄...Οποτε η κριτικη και τα σχολια ειναι παντα αναγκαια εως απαραιτητα
Σπουδαιε παπατζη χάνεις λεφτά????.....ε δεν πειράζει....πάρε καλύτερο εμπόρευμα να πλασάρεις στα θύματα σου....

Ότι και να γράψεις εδω ....γραμμένο σε έχουμε

Και αν πεις οτι δεν κατάλαβα καλά

Κατάλαβα οτι χάνουν άλλες σαβούρες που τριγυρνούν εδω που σας χαρτζηλικωνουν και αναγκαζεστε να κακολογειτε αλλες κοπέλες

Καλο βράδυ

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Σπουδαιε παπατζη χάνεις λεφτά????.....ε δεν πειράζει....πάρε καλύτερο εμπόρευμα να πλασάρεις στα θύματα σου....

Ότι και να γράψεις εδω ....γραμμένο σε έχουμε

Και αν πεις οτι δεν κατάλαβα καλά

Κατάλαβα οτι χάνουν άλλες σαβούρες που τριγυρνούν εδω που σας χαρτζηλικωνουν και αναγκαζεστε να κακολογειτε αλλες κοπέλες

Καλο βράδυ
Πονάει η αλήθεια ε;
Περαστικά ! Κάτσε να πληρώνεις κάθε σαβουρα και κάθε μέτρια γκόμενα!
Στα παπάρια μου

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361
Σαν γυψοσανίδα με κυτταρίτιδα είναι η ρουφιάνα :cheesy::buck2:
Σοβαρά τώρα δίνετε χρήματα για να ερωτοτροπεισετε με την συγκεκριμένη;
Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός φίλε μου, το θέμα δεν είναι αν πρέπει να δίνουν κάποιοι λεφτά , αλλά πόσα δίνουν. Εδώ υπαρχουν λάτρες των υπέρβαρων, υπερηλίκων, και δίνουν 80αρια, εδώ θα κολλήσουν.
Στο 40€ ή 70€ ήταν μια τίμια επιλογή δεδομένου ότι υπάρχει χωρος, το 100+ είναι NoVFM. Αλλά ο καθένας μπορεί να δίνει ότι θέλει , όπου θέλει.
Όμως είναι το μόνο νήμα που οι απόψεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και αυτό λέει πολλά.

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
3.714
Πόντοι
456

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.395
Πόντοι
48.437
λοιπόν η Στεφανία δεν είναι ούτε μοντέλο ούτε χοντρή είναι ένα κορίτσι με καμπύλες
οκ οπως νομιζεις,γουστα ειναι αυτα. εσενα σου αρεσουν τα γιοματαρια,καμμια αντιρρηση.
θα μας επιτρεψεις να εχουμε αλλη αποψη καποιοι αλλοι εδω.
και το κορμί της είναι σφιχτό
εδω αρχισα να ανησυχω οτι δεν βλεπεις καλα.
που άμα την δεις στο δρόμο θα σπάσεις σβέρκο
εδω βεβαιωθηκα οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βλεπεις καθολου και μπερδευεις την αντικειμενικη γυναικεια ομορφια,με αυτο που στα ματια σου λες οτι ειναι ομορφο.
δεν μας πειθεις. μετα τις διακοπες θες οθφαλμιατρο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
και να του πεις οτι βλεπεις τους κοκοβιους για γοργονες για να καταλαβει.
και με ένα χαμόγελο που σου κλέβει την καρδιά και μέσα στην ενέργεια που ότι έκανε το έκανε με ευχαρίστηση.
οσον αφορα τα υπολοιπα,χαμογελα,σερβις κλπ ειναι ασχολιαστο.
:coffee:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.395
Πόντοι
48.437
Αφού ρε παιδιά, εσείς οι παραπάνω δεν είσαστε φαν... Έχω πραγματικά απορία γιατί είσαστε εδώ, σε αυτό το thread και όχι κάπου που να είσαστε όντως φαν;;;:think:
δεν καταλαβα. :think:
τα θρεντ των εργαζομενων κοριτσιων εδω στον ιστοτοπο ειναι μονο για τους φαν τους ή μηπως υπαρχουν και αλλοι λογοι?

ρητορικο το ερωτημα.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056
τα θρεντ των εργαζομενων κοριτσιων εδω στον ιστοτοπο ειναι μονο για τους φαν τους ή μηπως υπαρχουν και αλλοι λογοι?

ρητορικο το ερωτημα.
Δεν σε βλέπω όμως και το χω παράπονο που δεν γράφεις και σε άλλα νήματα διάσημων κορασίδων...ή διάσημων στούντιο....

Χρειαζόμαστε την εμπειρία σου

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056

G1100XX

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
29
Like
4.889
Πόντοι
2.836
οκ οπως νομιζεις,γουστα ειναι αυτα. εσενα σου αρεσουν τα γιοματαρια,καμμια αντιρρηση.
θα μας επιτρεψεις να εχουμε αλλη αποψη καποιοι αλλοι εδω.

εδω αρχισα να ανησυχω οτι δεν βλεπεις καλα.

εδω βεβαιωθηκα οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βλεπεις καθολου και μπερδευεις την αντικειμενικη γυναικεια ομορφια,με αυτο που στα ματια σου λες οτι ειναι ομορφο.
δεν μας πειθεις. μετα τις διακοπες θες οθφαλμιατρο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
και να του πεις οτι βλεπεις τους κοκοβιους για γοργονες για να καταλαβει.

οσον αφορα τα υπολοιπα,χαμογελα,σερβις κλπ ειναι ασχολιαστο.
:coffee:
Έχεις πρόβλημα να το κοιτάξεις!!

Vromogato

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
20

ρητορικο το ερωτημα.
Οι λόγοι που υπάρχουν τα thread των κοριτσιών εδώ μεσα, φυσικά και υπάρχουν και για άλλους λόγους εκτός από τους φαν τους. Αλλά σίγουρα κανένας από αυτούς τους λόγους δεν είναι να εξυπηρετεί τον καθένα που θέλει να βγάλει χολή για τους δικούς του λόγους. Όποιοι κι αν ειναι αυτοί. Η άποψη του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή φυσικά αλλα ειναι απλά άποψη του. Και σε καμία περίπτωση δεν του δίνει το δικαίωμα ούτε να προσβάλει κανέναν ούτε να μειώνει κανέναν, οπως βλέπω λίγο παραπάνω... Αν κάτι δεν σου αρέσει, απλά δεν ασχολείσαι. Δεν καταναλώνεις χρόνο για να παρακολουθείς και να σχολιάζεις αρνητικά... Εκτός....;;; Ελπίζω να σου εξέθεσα την άποψη μου με κατανοητό τρόπο και να σε κάλυψα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Παρατηρείται μια καινούργια τάση? καινούργια μόδα κριτική πάνω στην κριτική κάποιου..
Ο άνθρωπος ήρθε προχθες κ με φρέσκια κριτική και είπε να τη μοιραστεί όπως είναι και οι βασικοι κανόνες αυτού του forum.. μην ξεχνάμε τα βασικά!

το να επεμβαίνει ο κάθε πικραμένος, αμφιβόλο αν με είχε δει έστω μία φορά πριν 7+χρόνια!! δεν έχει καμία βάση λοιπόν και ξεπερνάει τους κανονισμούς.. γιατί αρκετά έχει παρατραβήξει η αυθαιρεσία και κακεντρέχεια.
Ο καθένας θ έχει δικαίωμα να αποφασίζει να έρθει ή να μην έρθει δεν έχω υποχρέωσει κανέναν ούτε είναι υποχρεωτικό να με συναντήσει.

Όπως και είναι δεκτές οι κριτικές που είναι πρόσφατες και έχουν πάντα κομψό τρόπο για το οτιδήποτε ακόμη και αν κάτι δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε ας μας το πει απλά και ωραία και τέλος. Με μία κρητική με επιχειρήματα ούτε βρισιές ούτε συκοφαντία..δεν υπάρχει λόγος προσβολής μικροπρέπειας και επιπέδου βούρκου..
Η άλλη μάστιγα που παρατηρείται είναι να ξεπερνάνε κάθε όριο όποιοι και όσοι συνεργάζονται με άλλα άτομα και είναι τελείως ανώφελο.. καθώς η κάθε κοπέλα έχει το δικό της κοινό με βάση τα γούστα και τις επιθυμίες των ενδιαφερόμενων.. δεν μπορούν όλες να έχουν όλη την πίτα για τον εαυτό τους. Αν το καταλάβουν αυτό ορισμένοι που όντως όπως είπε και άλλο μέλος , αρχίζουν επιθέσεις κ βγάζουν πράσινο αφρό και από το στόμα θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα.. με λίγα λόγια ψυχραιμία!!
εμμονές δεν χρειάζονται.

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.964
Πόντοι
17.336
Τελικά ο μαϊντανός φυτρώνει καί άλλου από ότι φαίνεται. :confused:

Ψηλε θά σέ μαλώσω χαλάς την όρεξη σέ κάποιους..... τρώνε μαϊντανό καί νομίζουν ότι είναι χαβιάρι :2funny::2funny::2funny: καί τό χειρότερο θέλουν νά τό περάσουν κιόλας ότι έτσι είναι :2funny::2funny:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056
Τελικά ο μαϊντανός φυτρώνει καί άλλου από ότι φαίνεται. :confused:

Ψηλε θά σέ μαλώσω χαλάς την όρεξη σέ κάποιους..... τρώνε μαϊντανό καί νομίζουν ότι είναι χαβιάρι :2funny::2funny::2funny: καί τό χειρότερο θέλουν νά τό περάσουν κιόλας ότι έτσι είναι :2funny::2funny:
Ακούω πρόταση....αντί της Στεφανίας....ακούω

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.774
Πόντοι
206
Παρατηρείται μια καινούργια τάση? καινούργια μόδα κριτική πάνω στην κριτική κάποιου..
Ο άνθρωπος ήρθε προχθες κ με φρέσκια κριτική και είπε να τη μοιραστεί όπως είναι και οι βασικοι κανόνες αυτού του forum.. μην ξεχνάμε τα βασικά!

το να επεμβαίνει ο κάθε πικραμένος, αμφιβόλο αν με είχε δει έστω μία φορά πριν 7+χρόνια!! δεν έχει καμία βάση λοιπόν και ξεπερνάει τους κανονισμούς.. γιατί αρκετά έχει παρατραβήξει η αυθαιρεσία και κακεντρέχεια.
Ο καθένας θ έχει δικαίωμα να αποφασίζει να έρθει ή να μην έρθει δεν έχω υποχρέωσει κανέναν ούτε είναι υποχρεωτικό να με συναντήσει.

Όπως και είναι δεκτές οι κριτικές που είναι πρόσφατες και έχουν πάντα κομψό τρόπο για το οτιδήποτε ακόμη και αν κάτι δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε ας μας το πει απλά και ωραία και τέλος. Με μία κρητική με επιχειρήματα ούτε βρισιές ούτε συκοφαντία..δεν υπάρχει λόγος προσβολής μικροπρέπειας και επιπέδου βούρκου..
Η άλλη μάστιγα που παρατηρείται είναι να ξεπερνάνε κάθε όριο όποιοι και όσοι συνεργάζονται με άλλα άτομα και είναι τελείως ανώφελο.. καθώς η κάθε κοπέλα έχει το δικό της κοινό με βάση τα γούστα και τις επιθυμίες των ενδιαφερόμενων.. δεν μπορούν όλες να έχουν όλη την πίτα για τον εαυτό τους. Αν το καταλάβουν αυτό ορισμένοι που όντως όπως είπε και άλλο μέλος , αρχίζουν επιθέσεις κ βγάζουν πράσινο αφρό και από το στόμα θα γίνουν όλα πολύ καλύτερα.. με λίγα λόγια ψυχραιμία!!
εμμονές δεν χρειάζονται.
Γράψε τους και απλά συνέχισε. Επιπλέον, βγάλε και κάνα βιντεάκι με τις μαγικές σου ικανότητες να αρμέγεις αγοράκια ;)

ArKaDaTa21

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Εμένα δεν με νοιάζει τι λέτε πριν πάω στην Στεφανία διάβασα πολλές κρητικές κι πήγα με το που μου άνοιξε την πόρτα κι μου μίλησε ένιωσα ηρεμία κι σιγουριά κι για ξεκούραση κι για ξελαφρωμα κι για το ότι δεν πέταξα τα λεφτά μου . Είμαι 22 ετών κι η Στεφανία εκτός από το καλύτερο μασάζ μου έχει κάνει κι το καλύτερο κρεβάτι (βαριέμαι τις λεπτομέρειες στάσεις κτλ) . Την έχω επισκεφτεί 3ις φορές κι τις 3ις ποτέ μετανοιωμένος...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.328
Πόντοι
7.795
Εμένα δεν με νοιάζει τι λέτε πριν πάω στην Στεφανία διάβασα πολλές κρητικές κι πήγα με το που μου άνοιξε την πόρτα κι μου μίλησε ένιωσα ηρεμία κι σιγουριά κι για ξεκούραση κι για ξελαφρωμα κι για το ότι δεν πέταξα τα λεφτά μου . Είμαι 22 ετών κι η Στεφανία εκτός από το καλύτερο μασάζ μου έχει κάνει κι το καλύτερο κρεβάτι (βαριέμαι τις λεπτομέρειες στάσεις κτλ) . Την έχω επισκεφτεί 3ις φορές κι τις 3ις ποτέ μετανοιωμένος...
Είσαι 22 και το καλύτερο σεξ το έχεις κάνει με Στεφανία.. μία λέξη μόνο.. ΚΑΤΆΝΤΙΑ

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.334
Πόντοι
1.056
Είσαι 22 και το καλύτερο σεξ το έχεις κάνει με Στεφανία.. μία λέξη μόνο.. ΚΑΤΆΝΤΙΑ
Προτεινε μας 2 3 ρε φίλε....να πάμε ρε συ....προφανώς και δεν είναι μόνο η Στεφανία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom