Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Καλησπερα μωρό. Στείλε μου σε παρακαλώ το τηλ σου για να συνεννοηθούμε. Ευχαριστω!

Μην μασάς θέα ποτέ επιστρέφεις Αθήνα
Από 8 ιουλίου σε μία βδομάδα δηλαδή θα έρθω σούπερ ανανεωμένη, εξωτική κ άκρως αισθησιακή!

Συνημμένα

• IMG_20250630_164518.jpg
    IMG_20250630_164518.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 194

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.775
Πόντοι
206
Από 8 ιουλίου σε μία βδομάδα δηλαδή θα έρθω σούπερ ανανεωμένη, εξωτική κ άκρως αισθησιακή!
Και λογικά ακόμα με το σπέρμα του κρητικού μιας και για αρχίδια είχε τάνκερ

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Καλησπερα μωρό. Στείλε μου σε παρακαλώ το τηλ σου για να συνεννοηθούμε. Ευχαριστω!
Έτσι εξηγείται πως ορισμένοι δεν βλέπουν μπροστά τους
Ρε μάστορα, αν δεν βλέπεις το τηλέφωνο της σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 φορές, που να μπεις στην διαδικασία να μας την περιγράψεις κιόλας, και ποιος να σε πιστέψει.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.611
Πόντοι
3.506
Έτσι εξηγείται πως ορισμένοι δεν βλέπουν μπροστά τους
Ρε μάστορα, αν δεν βλέπεις το τηλέφωνο της σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 φορές, που να μπεις στην διαδικασία να μας την περιγράψεις κιόλας, και ποιος να σε πιστέψει.
Με 4 μηνύματα δεν το βλέπει!!!
Γενικά τα νέα μέλη δε βλέπουν όλες τις πληροφορίες που βλέπουμε εμείς στις υπογραφές κλπ. Πρέπει να του εγκριθεί άλλο 1 για να αποκτήσει πλήρη εικόνα και δικαίωμα για πμ. :hi:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.332
Πόντοι
7.795
Με 4 μηνύματα δεν το βλέπει!!!
Γενικά τα νέα μέλη δε βλέπουν όλες τις πληροφορίες που βλέπουμε εμείς στις υπογραφές κλπ. Πρέπει να του εγκριθεί άλλο 1 για να αποκτήσει πλήρη εικόνα και δικαίωμα για πμ. :hi:

Νέο μέλος και απ' όλο το μπου μπήκε εδώ μέσα????? Ε ναι δεν βλέπει.. :glasses:

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
345
Πόντοι
26
Καλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!
πω πω πω.....τον εστειλες!!!!!μπραβο στεφι πατουσαρες εχεις!!!!!!!

LATREL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
0
Θα δούμε και κανένα βίντεο από την επιστροφή σου??

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.421
Πόντοι
721
Καλώς ήρθες,
Βίντεο και φωτο με footjob θέλουμε να δουμε.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Θα δούμε και κανένα βίντεο από την επιστροφή σου??
Έλα να φτιάξουμε μαζί!
Καλώς ήρθες,
Βίντεο και φωτο με footjob θέλουμε να δουμε.
Σε περιμένω να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής, τώρα με το μαύρισμα που έχω αποκτήσει θα είναι η ιδιαίτερα ενδιαφέρον σαν λείψει!

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
936
Πόντοι
361
Καλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!
τιποτα δεν λυπηθηκες ! ανελεητη τον στραγγιξες τον ανθρωπο

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.411
Πόντοι
201
Ραντεβού με την Στεφανία και οι εντυπώσεις μου είναι οι κάτωθι :
Διάλεξα το πρόγραμμα της μιας ώρας με μασάζ και το εντζινγκ !
Την κάλεσα τηλεφωνικά αρχικά και η κοπέλα ήταν ευγενική μαζί μου αλλά και πολύ κατατοπιστική όσον αφορά τις υπηρεσίες της, την διάρκεια και το περιεχόμενο του ραντεβού, δεν υπήρξε κάποιο υπονοούμενο από την πλευρά της του στυλ έλα από εδώ και θα δούμε κλπ, ήταν συγκεκριμένη στο τι προσφέρει και τι όχι! Το ίδιο και από κοντά, συνάντησα μια ήρεμη κοπέλα, χαμογελαστή και με καλή διάθεση !
Ο χώρος της βρίσκεται στα βόρεια προάστια (Φιλοθέη Αμαρουσίου) σε μια ήσυχη γειτονιά και το παρκάρισμα είναι πολύ εύκολο. Με υποδέχθηκε και που πρόσφερε αναψυκτικό να πιω, είπαμε δυο κουβέντες ίσα για να σπάσει ο πάγος και αμέσως ένιωσα άνετα μαζί της! Ο χώρος είναι καθαρός και με ενδιαφέρουσα διακόσμηση και γενικότερα επικρατούσε η αίσθηση της τάξης! Στο κάτω μέρος βρίσκεται ο χώρος εργασίας της, ευρύχωρος, καθαρός και με το σχετικό κρεββάτι για μασάζ. Eνα μεγαλύτερο δίπλα (προτίμησα αυτό για το εντζινγκ) και το απαραίτητο wc !
Της ζήτησα δυνατό μασάζ (όχι απλώς χαλαρωτικό) καθώς το σώμα μου ήταν αρκετά πιασμένο ! Σχολαστικά και με υπομονή από την πλευρά της ασχολήθηκε με όλα τα σημεία του σώματος μου και μπορώ να πω πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό για εμένα (ξεπιάστηκα και η διαδικασία μου άφησε μια ωραία αίσθηση χαλάρωσης) Το εντζινγκ δε δυνατό και μου άρεσε η διαδικασία του ότι με έφερνε στο παραπέντε και σταμάταγε ώσπου δεν άντεξα άλλο!
Συμπερασματικά έμεινα ευχαριστημένος από το ραντεβού, έφυγα αρκετά ελαφρύτερος από όλες τις απόψεις και σίγουρα μου τράβηξε το ενδιαφέρον για να την συναντήσω ξανά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom