stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Φήμες λένε ότι ακόμα βγάζειΚαλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Ως τότε,σας αφήνω με τον κρητικό βεζούβιο δεν υπάρχει αυτό!!
Φήμες λένε ότι ακόμα βγάζειΚαλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
Άμα τα είχες πάρει στο στόμα ακόμα θα καταπινεςΚαλησπέρα καινούργια ημερομηνία επιστροφής 8 ιουλίου!
καλά, πως "εννοείται" ; το καταλαβαίνω να πεις δεν είναι στο μενού, επιλογή σου, αλλά προφανώς και δεν εννοείται, από τη στιγμή που εκδίδεσαι.Ορίστε για αυτό δεν τολμάω να βάλω μία φωτογραφία το ζουμερό μου ροδάκινο !! Εννοείται πως όχι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή
Δεν έχεις δικαίωμα να αποσπάσεις και να δημοσιεύσεις φωτογραφίες από τα social media μου.. δεν φτάνει που τσεκάρεις και ψαχουλεύεις εκεί.. γιατί σε τρώει περιέργεια προφανώςΠιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια
Έχεις δίκαιο , θέλει γερά στομάχια κάποια θεάματαΤύπε είχα έτοιμο να καταβροχθίσω πιτόγυρο και μου έκοψες την όρεξη
Δεν γαμιέται.. γλίτωσα ένα τζάμπα κιλό..
Τούμπες μπορεί να έκανες εσύ σε κάθε αισχρή πρόταση.καλά, πως "εννοείται" ; το καταλαβαίνω να πεις δεν είναι στο μενού, επιλογή σου, αλλά προφανώς και δεν εννοείται, από τη στιγμή που εκδίδεσαι.
άσε που όλα έχουν την τιμή τους - για 5πλάσια ή και 3πλάσια τιμή θα τον έδινες κάνοντας τούμπες![]()
καυλα ειναι η κοπελα! αν δε σαρεσει δεν χρειαζεται να πινεις, απλα προχωρα παρακατω χωρις να προσβαλεις..Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Και επειδή άρχισαν οι πικρόχολοι να μαζεύονται ..να σας προσφέρω κανένα παγωτίνι μπας και γλυκαθειτε λιγάκι..Τούμπες μπορεί να έκανες εσύ σε κάθε αισχρή πρόταση.
Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ποιότητα κ μόνο ο,τι μου αρέσει.
σε παρακαλώ, μην κάνεις αισχρές προτάσεις. για ποιες μας περασες?!!Κάνα βίντεο από γαμησι ή πιπα πέρα από footjob ή massage?
Σώθηκες...Κάνα βίντεο από γαμησι ή πιπα πέρα από footjob ή massage?
Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Το παγωτάκι θα το έτρωγα για επιδόρπιο μετά το κυρίως γεύμα.Και επειδή άρχισαν οι πικρόχολοι να μαζεύονται ..να σας προσφέρω κανένα παγωτίνι μπας και γλυκαθειτε λιγάκι..
Έμπαινα...Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Έμπαινα...Πιείτε κανα 2-3 μπουκάλια ρακές κ όλα θα φαίνονται τέλεια όταν πατε![]()
Ναι ρε συ με φορα κιόλας .Έμπαινα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έμπαινα...