biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Χορο να βρω μου αρέσει να χορεύω με το χώρο και το χρόνο έχουμε θέμα!!Μη λες τέτοια και μας ξενερώνεις θα βρεις χορό και χρόνο για μας.
Χορο να βρω μου αρέσει να χορεύω με το χώρο και το χρόνο έχουμε θέμα!!Μη λες τέτοια και μας ξενερώνεις θα βρεις χορό και χρόνο για μας.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι στο 69 υπάρχει ένα θεματάκι, γιατί κι εγώ είμαι λάτρης του, όχι μόνο ως αποδέκτης αλλά και ως δότης ηδονής προς την κοπέλα. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα, είτε τα δεχόμαστε και κάνουμε υποχώρηση ως προς αυτό είτε δεν τα δεχόμαστε και πάμε παρακάτω.Ακριβώς έτσι μύστη μου..
Εκτιμώ αφάνταστα το κορίτσι, νιώθω πως αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια αλλά επειδή δεν θέλω edging-happy ending etc ,δεν την επισκέπτομαι..
Καθόσον θέλω άλλα πράματα.
Κυρίως 69..
Να είναι καλά το κορίτσι..
Μα δεν εξαρτάται η ηδονή της κοπέλας από το ν της προσφέρεις στοματικό!!!Ναι, η αλήθεια είναι ότι στο 69 υπάρχει ένα θεματάκι, γιατί κι εγώ είμαι λάτρης του, όχι μόνο ως αποδέκτης αλλά και ως δότης ηδονής προς την κοπέλα. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα, είτε τα δεχόμαστε και κάνουμε υποχώρηση ως προς αυτό είτε δεν τα δεχόμαστε και πάμε παρακάτω.
Γειτονιά !! Θα κλείσουμε ραντεβού σίγουραΧαριλάου!
Καλημέρα στείλε μου μήνυμα ή κάλεσε με!Στεφανια εχω τρελαθει με τα ποδαρακια σου. Θελω να ερθω για φουλ εξτρα foot fetish εμπειρια. Ποσο θα μου κοστησει;
Καύλα είσαι με αυτά τα ωραία εσώρουχα που φοράς!!!Καλημέρα στείλε μου μήνυμα ή κάλεσε με!
Μάιο σίγουρα έχει προγραμματιστεί και αυτό το ταξίδι.. όταν πλησιάζει ο καιρός θα επισημοποιήσω λεπτομέρειες!!Κύπρο πότε θα σε έχουμε;;
Αισθησιακό το κορίτσι στην σημερινή φωτογραφία!!Καλημέρα στείλε μου μήνυμα ή κάλεσε με!
77 κάνεις ;Μα δεν εξαρτάται η ηδονή της κοπέλας από το ν της προσφέρεις στοματικό!!!
Είμαστε κ εμείς (πιθανόν λίγες..)που δεν μας συγκινεί καθόλου κάτι τέτοιο!!
Πάντως πολύ τιμιο να λέει κάποιος ότι αυτό ψάχνει κ εφόσον δεν γίνεται όλα καλά δεν πειράζει!
Είσαι εφευρέτης??!77 κάνεις ;
Μπουτάκια <3Καλημέρα στείλε μου μήνυμα ή κάλεσε με!
77=69+12%ΦΠΑΕίσαι εφευρέτης??!
Όχι είναι ο πανουλης και έχει μέντορα τον @dimigoall ....Είσαι εφευρέτης??!
...τι εχουμε εδω, φοροδιαφυγη?!?!77=69+12%ΦΠΑ