Σαγηνευτική!Το πρόγραμμα body to body, περιλαμβάνει και ντουζάκι μαζί στο οποίο υπάρχει ειδικό προϊόν scrub.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ιέρεια...! Μοναδική... Εκρηκτική!!!Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.635
- Πόντοι
- 206
Έλεος ρε φίλε... Φτάνει πια.Ιέρεια...! Μοναδική... Εκρηκτική!!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.477
- Πόντοι
- 48.437
Αξιοθαύμαστη, εκπληκτική, εκρηκτική, εκτυφλωτική, σαγηνευτική!!!
Χάρμα οφθαλμών είσαι και με τα δύο... Το leopar ξεχωρίζει....2
Είσαι Εξαίσια...!!!
Απολαυστική!
Σαγηνευτική!
Οκ,εσύ απλά το τερματισες.Ιέρεια...! Μοναδική... Εκρηκτική!!!
Το έκαψες το εργαλείο.

biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Καλησπέρα ναι εδώ είμαι!!!Την καλησπέρα μου! Το αγαπητό κορίτσι βρίσκεται Αθήνα; Αν ναι πας σε hotels κανονικά σε όλα;
Μόνο στο χώρο μου προγραμματίζουμε, όχι outcall!
Και να πεις ότι το κάνει για να συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό μηνυμάτων, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί μέσω pm...Έλεος ρε φίλε... Φτάνει πια.
Πάντως για να είμαι δίκαιος, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, και δεν είμαι απ' αυτούς που γράφω διθυράμβους για την κοπέλα, αλλά σ' αυτό που προσφέρει ως βασική υπηρεσία είναι πολύ δυνατή σε συνδυασμό με τη χρέωσή της. Και ότι η προσέγγισή της είναι πολύ γλυκειά, ανθρώπινη και από ένα σημείο κι ύστερα αισθησιακή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω ξανά πολύ πρόσφατα και οφείλω να πω ότι έφυγα ξαλαφρωμένος και πολύ ικανοποιημένος από τον χώρο της. Φτάνει να ξέρει κανείς για ποιό κυρίως λόγο πάει στη κοπέλα (δηλ. το ερωτικό μασάζ με edging και happy ending) και να μην έχει στο μυαλό του να γευτεί μόνο τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα cg.
Ψύχραιμη κριτικήΙέρεια...! Μοναδική... Εκρηκτική!!!
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.534
- Πόντοι
- 481
Σας περιμένω να γιορτάσουμε μαζί τν βαλεντίνο μεθαύριο!
Μουναρος!!!Σας περιμένω να γιορτάσουμε μαζί τν βαλεντίνο μεθαύριο!
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.813
- Πόντοι
- 39.911
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
ΚαψουραΣας περιμένω να γιορτάσουμε μαζί τν βαλεντίνο μεθαύριο!
Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 954
- Πόντοι
- 361
Με βάζεις σε δίλημμα, είχα κλείσει προβατίνα στην Άμφισσα για του Βαλεντίνου...να το ακυρώσω και να έρθω σε σένα ?Σας περιμένω να γιορτάσουμε μαζί τν βαλεντίνο μεθαύριο!
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Έλα κρητη να γιορτάσουμε παρεα
ασε το παιδί να κάνει δουλειά!Οκ,εσύ απλά το τερματισες.
Το έκαψες το εργαλείο.![]()
Οκ,εσύ απλά το τερματισες.
Το έκαψες το εργαλείο.![]()
***Η χρήση της κολακείας
[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]Οι κόλακες προσδίδουν τιμή και χάρη σε αρετές ανύπαρκτες και αποσιωπούν σε αδυναμίες υπαρκτές. Είναι υποκριτές και δουλόφρονες, ικανοί ακόμα και να ταπεινωθούν και να εξευτελιστούν, προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοια αυτού που κολακεύουν, και να κερδίσουν κάποιο όφελος.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.289
Δύσκολα τα πράγματα για κρήτη!! Δεν μπορώ να βρω μέρος όπως το θέλω και αυτό που είχα υπόψιν που έχω ξανά μείνει δεν είναι πλέον καθόλου διαθέσιμο.. όποτε με λίγα λόγια δεν ξέρω πότε και αν θα ξαναέρθω!Έλα κρητη να γιορτάσουμε παρεα
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.974
- Πόντοι
- 1.326
Ακριβώς έτσι μύστη μου..Και να πεις ότι το κάνει για να συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό μηνυμάτων, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί μέσω pm...
Πάντως για να είμαι δίκαιος, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, και δεν είμαι απ' αυτούς που γράφω διθυράμβους για την κοπέλα, αλλά σ' αυτό που προσφέρει ως βασική υπηρεσία είναι πολύ δυνατή σε συνδυασμό με τη χρέωσή της. Και ότι η προσέγγισή της είναι πολύ γλυκειά, ανθρώπινη και από ένα σημείο κι ύστερα αισθησιακή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω ξανά πολύ πρόσφατα και οφείλω να πω ότι έφυγα ξαλαφρωμένος και πολύ ικανοποιημένος από τον χώρο της. Φτάνει να ξέρει κανείς για ποιό κυρίως λόγο πάει στη κοπέλα (δηλ. το ερωτικό μασάζ με edging και happy ending) και να μην έχει στο μυαλό του να γευτεί μόνο τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα cg.
Εκτιμώ αφάνταστα το κορίτσι, νιώθω πως αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια αλλά επειδή δεν θέλω edging-happy ending etc ,δεν την επισκέπτομαι..
Καθόσον θέλω άλλα πράματα.
Κυρίως 69..
Να είναι καλά το κορίτσι..
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Μη λες τέτοια και μας ξενερώνεις θα βρεις χορό και χρόνο για μας.Δύσκολα τα πράγματα για κρήτη!! Δεν μπορώ να βρω μέρος όπως το θέλω και αυτό που είχα υπόψιν που έχω ξανά μείνει δεν είναι πλέον καθόλου διαθέσιμο.. όποτε με λίγα λόγια δεν ξέρω πότε και αν θα ξαναέρθω!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K