Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 361
Ξεκάθαρα μαύρο!!!Εσπασες το καυλομετρο με τις φωτό αυτές Στεφανια!!Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Ξεκάθαρα μαύρο!!!Εσπασες το καυλομετρο με τις φωτό αυτές Στεφανια!!Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
μπορείς να ντυθείς σκαμπό και να ρωτάς τους καρναβαλιστές "θα μουΔεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι !! Ίσως,να είναι μία πολύ καλή ιδέα να σκεφτώ και τι θα ντυθώ!!
Αφού δεν έχουμε βρεθεί υποτίθεται!Αμφιβάλεις οτι εχω καψουρευτει ;
Χυδαιοοο!μπορείς να ντυθείς σκαμπό και να ρωτάς τους καρναβαλιστές "θα μου
κάτσεις ;"![]()
Ναι αλλα σε εχω δει..Δημόσια εχω πει οτι εχεις κάτι που με ελκύει έντονα.Αφού δεν έχουμε βρεθεί υποτίθεται!
Ωραία ..εκεί θα μείνουμε λοιπόν?!Ναι αλλα σε εχω δει..Δημόσια εχω πει οτι εχεις κάτι που με ελκύει έντονα.
Μάλλον Οχι.. Δεν θα μείνουμε μόνο εδω.. Απλά δεν θέλω μασαζ..Ωραία ..εκεί θα μείνουμε λοιπόν?!
Ηρέμησε βρε πορνοστάρ μου.. δύο ώρες?! για ταινία !?!Μάλλον Οχι.. Δεν θα μείνουμε μόνο εδω.. Απλά δεν θέλω μασαζ..
Θέλω σεξ 2 ωρες καρδιά μου.
Bλεπεις γιατι δεν ερχομαι ; μου λες τέτοια και με κομπλαρεις.. ναι σε καποια που μου αρεσει κανω 40 λεπτα.. μια φορα.. τον υπόλοιπο χρονο.. στην αγκαλιά μου..Ηρέμησε βρε πορνοστάρ μου.. δύο ώρες?! για ταινία !?!
....κοριτσαρα, ασε τα καρναβαλια Πατρας κ Ξανθης και ελα Θεσσαλια να γουσταρεις!!!!Χυδαιοοο!
Εγώ σκεφτόμουν να ντυθώ με στολή αστροναύτη και να ρωτάω μήπως θέλετε να απογειώσω τον πύραυλο σας?!

Απελευθέρωση όχι αστεία!!!....κοριτσαρα, ασε τα καρναβαλια Πατρας κ Ξανθης και ελα Θεσσαλια να γουσταρεις!!!!
Τουλαχιστον εδω δν θα χρειαστει να "ντυθεις" , ουτε να ρωτας τιποτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα είσαι τρυφερός πανούλη κάτι μπορεί να γίνει!Bλεπεις γιατι δεν ερχομαι ; μου λες τέτοια και με κομπλαρεις.. ναι σε καποια που μου αρεσει κανω 40 λεπτα.. μια φορα.. τον υπόλοιπο χρονο.. στην αγκαλιά μου..
Κλαίω .... Οι εδώ μέσα καρναβαλιστές , παρακαλάνε δεν χρειάζεται να τους ρωτήσει η ιέρεια...μπορείς να ντυθείς σκαμπό και να ρωτάς τους καρναβαλιστές "θα μου
κάτσεις ;"![]()
ΛιώστααααΑριστουργήματα!
Έχει αναφερθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές. Ψάξε σε προηγούμενες σελίδες ή ρώτα την ίδια.Ρε μάγκες γιατί κανείς δν αναφέρει τιμές να χούμε μια άποψη;
Ρε μάγκες γιατί κανείς δν αναφέρει τιμές να χούμε μια άποψη;

Μήπως είσαι ο γνωστός Δημήτρης με την κάμερα;Στεφανια όταν ρθεις Θεσσαλονικη θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου και να γυρισουμε βιντεο...
xaxaxa Ναι ο Δημητρης ΣιρινακηςΜήπως είσαι ο γνωστός Δημήτρης με την κάμερα;