Traindriver!
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Κυρία μέσα στην καυλαΓια μία εβδομάδα κοντά σας!
Κυρία μέσα στην καυλαΓια μία εβδομάδα κοντά σας!
Όντως! Ζηλεύω τον τύπο, οφείλω να πω...Αριστουργήματα!
Πιστεύω πως από τις φωτογραφίες που μοιράζεσαι μαζί μας , το δυνατό σου σημείο είναι όταν επιλέγεις ένα από τα ωραία σου φορέματα! Στην συγκεκριμένη δείχνεις ιδιαίτερα κομψή και σέξι !Για μία εβδομάδα κοντά σας!
Επισκέφτηκα την Στεφανία πριν κάποια χρόνια 3 φορές. Οτι και να πω είναι λίγο! Εξαιρετική σε όλα.
Και εσύ πέντε το πρωί είχες όρεξη να τραμπουκίσεις τον συναγωνιστή;Και είπες να καταγράψεις τώρα το ποίημα σου μύστη? Μαιστα
Πάντως, τυχερός ο φωτογράφος....Για μία εβδομάδα κοντά σας!
Μόνη μου με timer!Πάντως, τυχερός ο φωτογράφος....
Πάντως....Μόνη μου με tiπαντω
Στεφ είσαι για πολύ σκίσιμο σε αυτή τη στάση! ΤρελαααασΠόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..
Και θα εφαρμόσω το γνωστό τρόπο απάντησης στην πικροχολία και μιζέρια μόνο με φωτογραφίες!
Πήγε μωρέΕγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω απο τις 5 τελευταιες σελιδες, αν οντως πηγε στο first dates και την εχει δει ολος ο κοσμος γιατι εδω κρυβει το προσωπο της; Εκτος αν δεν πηγε και λετε μπαρουφες καποιοι, εκει παω πασο.
Δεν πήγε μπορεί να την μπέρδευεις με άλληΠήγε μωρέ
....μαγκα μου αν δεν ξερετε κατι, να μν εκφραζετε αποψη ως γεγονος! Σαφως κ πηγε η κοπελα στην εκπομπη κ μαλιστα εαν διαβαζες τις παραπισω σελιδες εγραψε η ιδια για την εμπειρια της κ τους λογους που το εκανε!Δεν πήγε μπορεί να την μπέρδευεις με άλλη

Όλοι φίλε μου έχουν άποψη και χωρίς γνώση. Ιούνιο ήταν....μαγκα μου αν δεν ξερετε κατι, να μν εκφραζετε αποψη ως γεγονος! Σαφως κ πηγε η κοπελα στην εκπομπη κ μαλιστα εαν διαβαζες τις παραπισω σελιδες εγραψε η ιδια για την εμπειρια της κ τους λογους που το εκανε!
Δεν την μπερδεύω με άλλη γιατί απλά έχω βρεθεί αρκετές φορές με την ΣτεφανίαΔεν πήγε μπορεί να την μπέρδευεις με άλλη
Τι νοστιμια ειναι αυτη! Αχ και αυτα τα κατακοκκινα δαχτυλακια σου! Για πολυ γλειψιμο!!!"Ας πούμε κάτι πιο επίκαιρο!
Δώσε δυνατό τελείωμα με στόμα.. πόδια είδαμε!!Ας πούμε κάτι πιο επίκαιρο!