You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..Το ψηλοτακουνο γιατί είναι 15 νούμερα μεγαλύτερο;;![]()
Όπως και να χει, είναι αντιαισθητικό… καμία κακία.. Απλή διαπίστωση…Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..
Πραγματικα… Δεν ξέρω αν είναι για να ξερνάς ή για να γελάς…ρε τυποι,
ρε τυποι ποσο για γελια ειστε?
ποσο χαμηλα θα πεσετε ακομα?
![]()
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Βλέποντας το προφίλ σου ό,τι έχεις γράψει τα μισά μηνύματα είναι ένα-δύο μου και σχολιάζεις όποιον είναι υπέρ μου γιατί δεν πατάς μια αγνόηση να ηρεμήσεις ρε παιδάκι μου???!Πραγματικα… Δεν ξέρω αν είναι για να ξερνάς ή για να γελάς…
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 726
- Πόντοι
- 86
Ευχαριστούμε μας φτιάχνεις την μέρα!!!!
Μεγάλη καλτιλα η φάση… Παπούτσια 15 νούμερα μεγαλύτερα η μια, κάλτσα και βυζαρας ο άλλος… Τον σώζει βέβαια ότι έχει τίμιο πουλί… καλά λένε «κάτω από μεγάλες πέτρες, βρίσκεις μεγάλα φίδια»…Ρε σεις τι νούμερο είναι το βυζί του τύπου;
Πιο μεγάλο από της Στεφ το κόβω
![]()
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
τον τυπο πως και δεν τον περιποιηθηκες στο μασαζοκρεβατο ?Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Αγάπη αυτό είναι από το προσφατο ταξίδι μου στη θεσσαλονίκη.τον τυπο πως και δεν τον περιποιηθηκες στο μασαζοκρεβατο ?
Εκεί είχα κρεβάτι μασάζ,αλλά το έστειλα αθήνα γιατί δεν βόλευε στα αεροπλάνα..
Εξάλλου μπροστά στον καθρέφτη έχει άλλη χάρη!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 6.256
Σαν τα δικά του, κάνουν μόνο οι μαλάκες.Μόνο οι ταξιτζήδες κάνουν τέτοια σχόλια;
Διαγραμμένο μέλος 210382
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 17.069
- Πόντοι
- 3.556
Έφτασαν τα Χριστούγεννα,πιστεύω πως είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και ιδιαίτερα στο κορίτσι !! Η αγάπη, η χαρά και η αισιοδοξία να γεμίσουν τις καρδίες μας !!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.800
- Πόντοι
- 441
Ο φίλος με τη στριγκάρα τι έλεγε Στεφ;
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 944
- Πόντοι
- 81
Νομίζω ήρθε η ώρα να το πας ένα βήμα παραπάνω, με στοματικό και σεξακι!
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.603
- Πόντοι
- 3.506
Αυτό δεν έπρεπε να το θίξεις τύπε!!! Δεν είμαι εγώ αλλά... You faoulκάλτσα
Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.012
- Πόντοι
- 1.181
Φίλε να ξέρεις δεν είσαι μόνος σου. Γαμαμε πολλοί με τις κάλτσες. Απλά εσύ φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγούΑυτό δεν έπρεπε να το θίξεις τύπε!!! Δεν είμαι εγώ αλλά... You faoul
![]()
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 726
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα και χρόνια πολλά είσαι γυναικάρα με τα όλα σου!!Πάμε λίγο παραμονή ξημερώνοντας χριστουγέννων να ανέβουμε!
Mr.Rooster
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να χαρίσεις δώρο στο λαό! Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι special/full edition...
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Δύσκολα... Αν στ τελευταίο βίντεο που βγήκαν ζήλειες κ κόμπλεξ γιατί το θέμα τους ήταν οι κάλτσες(!) και όχι το ρόπαλο του ανθρώπου (!) πού να τολμήσω να ανεβάσω πικάντικο βίντεο με κορμί φέτες!Πρέπει να χαρίσεις δώρο στο λαό! Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι special/full edition...
Αν δεν είχε τατουάζ θα φαίνοταν σαν δύο αγάλματα στο χώρο μου!!!
Συνημμένα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K