billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.912
- Πόντοι
- 5.956
Το μουνι(figa) από το λυγουριο?εισαι σιγουροςμηπως ειναι μονοχειρας
![]()
Να ρωτήσουμε στο χωριό του!
Το μουνι(figa) από το λυγουριο?εισαι σιγουροςμηπως ειναι μονοχειρας
![]()
τωρα ειναι σωστα γραμμενοΤο μουνι(figa) από το λυγουρης?
Να ρωτήσουμε στο χωριό του!

Πολύ σύντομα!!Πότε έρχεσαι Σαλόνικα να πάθω και εγώ το ίδιο;
Το κόκκινο είναι χρώμα του πάθους και είναι το τέλειο σε στολές εσώρουχα γόβες και ρούχα φυσικά ας μην το συνδέσουμε αθλητικά!Μετα το σχόλιο για το θρύλο .....μέχρι Κατερίνη και πολυ είναι.....εχει και Καύλα τα όρια της....
Γαμάτη η φωτό !Πολύ σύντομα!!
Από δευτέρα!
Το κόκκινο είναι χρώμα του πάθους και είναι το τέλειο σε στολές εσώρουχα γόβες και ρούχα φυσικά ας μην το συνδέσουμε αθλητικά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Χαίρομαι που εγκρίνεις!Αυτά τα μπλέ είναι suede γόβες και αν τα φορέσω χωρίς το λουράκι γίνονται mules!Γαμάτη η φωτό !
Ψηλοτάκουνα mules έχεις ; ή τα ανέβασες με τα καλοκαιρινά ;;
Έχεις ... . φτιάξει μπουτάρες.
ΠοδαρεσσςΚαλημέρα καλή εβδομάδα!
Δηλαδή .... κάτι μινιμαλιστικό ... τέτοιο ....Γενικά mules δεν είναι κάτι μου ζητάνε συχνά και προτιμώ τις κανονικές γόβες πάντα στιλέτο,αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου φωτογραφία και θα δω τι μπορώ να κάνω για σένα.
Πάντως απο οσο θυμάμαι, η συλλογή παπουτσιών της, είναι αρκετά μεγάλη.Γαμάτη η φωτό !
Ψηλοτάκουνα mules έχεις ; ή τα ανέβασες με τα καλοκαιρινά ;;
Έχεις ... . φτιάξει μπουτάρες.
Το "τέτοιο" είναι λινκ, πάτα ένα κλικ πάνω του και θα δεις τι θέλει να σου δείξει ο παίκτης.Είναι άδειο το μήνυμα σου από φωτογραφία οπότε δεν ξέρω τι λες
Πέδιλα mules ψηλά με καλτσον ότι καλυτεροΧαίρομαι που εγκρίνεις!Αυτά τα μπλέ είναι suede γόβες και αν τα φορέσω χωρίς το λουράκι γίνονται mules!
Είναι ίδια απόχρωση με τ λαμέ φόρεμα!
Γενικά mules δεν είναι κάτι μου ζητάνε συχνά και προτιμώ τις κανονικές γόβες πάντα στιλέτο,αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου φωτογραφία και θα δω τι μπορώ να κάνω για σένα.
Καλώς τα @ρχιδι@ μας. Όχι γαμαω κάτι κωλους σα τον δικό σου και του καρυπιδη, αλλά είναι τόσο ξεφτιλισμενοι και ξεχαρβαλωμενοι που γαμω όλη μέρα για να βγάλω 100 ευρώ. Σου έλυσα την απορία, άμα όχι έλα στο λυγουριο να τα πούμε από κοντά, κατάλαβες πισωγλεντη;Εσυ ρε μουνι από το λυγουριο, τι κάνεις και βγάζεις 100 ευρώ σε 20 ώρες?
Τραβάς μαλακια σε κουλους?
τωρα ειναι σωστα γραμμενομου αρεσει που πιραζοις τον @Πέτροςαλανι
Tον καρυπιδή του ΆΡΗ?Καλώς τα @ρχιδι@ μας. Όχι γαμαω κάτι κωλους σα τον δικό σου και του καρυπιδη, αλλά είναι τόσο ξεφτιλισμενοι και ξεχαρβαλωμενοι που γαμω όλη μέρα για να βγάλω 100 ευρώ. Σου έλυσα την απορία, άμα όχι έλα στο λυγουριο να τα πούμε από κοντά, κατάλαβες πισωγλεντη;
Κατάλαβα ότι έχεις μουνι(figa)Καλώς τα @ρχιδι@ μας. Όχι γαμαω κάτι κωλους σα τον δικό σου και του καρυπιδη, αλλά είναι τόσο ξεφτιλισμενοι και ξεχαρβαλωμενοι που γαμω όλη μέρα για να βγάλω 100 ευρώ. Σου έλυσα την απορία, άμα όχι έλα στο λυγουριο να τα πούμε από κοντά, κατάλαβες πισωγλεντη;
Πρόσεξε τον αυτόν γλυκιά μου, χαζεύει τσόντες για να δει πέδιλα και γόβες, δεν το λες και πολύ πολύ νορμαλ σκηνικό.Είναι άδειο το μήνυμα σου από φωτογραφία οπότε δεν ξέρω τι λες

Καλώς τα @ρχιδι@ μας. Όχι γαμαω κάτι κωλους σα τον δικό σου και του καρυπιδη, αλλά είναι τόσο ξεφτιλισμενοι και ξεχαρβαλωμενοι που γαμω όλη μέρα για να βγάλω 100 ευρώ. Σου έλυσα την απορία, άμα όχι έλα στο λυγουριο να τα πούμε από κοντά, κατάλαβες πισωγλεντη;

κλωνε μην σκίσεις το καλσόν

Καλησπέρα 6986201370Καλησπερα μπορώ να έχω τηλέφωνο σου ;;
Καλημέρα όλη μέρα!Καλημέρα Στεφανία !![]()