kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.342
- Πόντοι
- 456
κεφαλοκλειδωμα ????
Καλημέρα!Καλησπέρα Στεφανία!
Ναιιιι συντριβάνι τον έκανα!!Φαντάζομαι τι θα έβγαλε ο άνθρωπος εκεί που τον έφτασες.. Από οτι έχω κατάλαβει σου δίνει και μια προσωπική ικανοποίηση να βλέπεις το εργαλείο του άλλου να έχει τερματίσει με τα χάδια σου..
Έτσι ακριβώς είναιΚαι για αυτό προφανώς για να είναι όλα φρέσκα και πεντακαθαρα και γιατί είναι μέρος της ιεροτελεστίας του body to body!
Στο διόρθωσα λίγο, σε πειραζει;Ένας κι ένας Τα ΓΙΔΙΑ της αρχιμαντρίτισας
Απορω πως σκεφτηκα κατι τετοιο για μια δεσποσυνη αμεμπτου ηθικης σαν και εσας...Με συγχωρειτεΑπό σενάρια καλά πας βλέπω!
Ποιος σου είπε ότι του επέτρεψα ούτε ένα φιλί στο μαγουλο..αφού δεν μου άρεσε δεν ήταν του γούστου μου, απλά δεν ήθελα να το πω ον κάμερα .δεν είμαι σαν αυτές που προσβάλλουν έτσι απλά..
Ωραία η στολή , κάτι τέτοια φοράνε τα κορίτσια με τα ακροβατικά στο medranoΚαλημέρα καλή εβδομάδα!
και οι χιπατζηδεςΩραία η στολή , κάτι τέτοια φοράνε τα κορίτσια με τα ακροβατικά στο medrano
Κλαίωκαι οι χιπατζηδες
Εξαρτάται που συχνάζει ο καθένας.. συνήθως οι ολυμπιακοι την παρομοιάζουν σε στολή ολυμπιακού! Το σίγουρο είναι ότι "εμψυχώνει "που είναι και σκοπός της ως cheerleader!Ωραία η στολή , κάτι τέτοια φοράνε τα κορίτσια με τα ακροβατικά στο medrano
Πότε έρχεσαι Σαλόνικα να πάθω και εγώ το ίδιο;Πάλι μυλος έγινε!
Τα αποτελέσματα από τα μαγικά μου χεράκια πετάγονται μέχρι και οι φλέβες!
Ρε τύπε εκτός από το τσουτσέκι της μανδαμ κάνεις τίποτε άλλο στη ζωή σου; πόσους μεγατονους βλακειας έχεις που σε κράζουν όλοι κ συνεχίζεις;
Ρε τύπε εκτός από το τσουτσέκι της μανδαμ κάνεις τίποτε άλλο στη ζωή σου; πόσους μεγατονους βλακειας έχεις που σε κράζουν όλοι κ συνεχίζεις;

Μετα το σχόλιο για το θρύλο .....μέχρι Κατερίνη και πολυ είναι.....εχει και Καύλα τα όρια της....Πότε έρχεσαι Σαλόνικα να πάθω και εγώ το ίδιο;
Όχι όχι μου έφυγε η περιέργεια για κάτι τηλεοπτικό.
Παντως διαπιστώνω ότι το μόνο ποιοτικό και νορμάλ άτομο που πέρασε από όλα τα επεισόδια μάλλον ήμουν μόνο εγώ.
Είναι λίγο τρομακτικό να διαπιστώνεις τι συμπεριφορές υπάρχουν.. γιατί δεν είναι καθόλου στημένο και βλέπεις ότι η μία μιλάει για να νεκροταφεία και η άλλη έχει τουπε, άλλος είναι νάρκισσος υπάρχει πρόβλημα γενικότερα..
Όχι όχι μου έφυγε η περιέργεια για κάτι τηλεοπτικό.
Παντως διαπιστώνω ότι το μόνο ποιοτικό και νορμάλ άτομο που πέρασε από όλα τα επεισόδια μάλλον ήμουν μόνο εγώ.
Είναι λίγο τρομακτικό να διαπιστώνεις τι συμπεριφορές υπάρχουν.. γιατί δεν είναι καθόλου στημένο και βλέπεις ότι η μία μιλάει για να νεκροταφεία και η άλλη έχει τουπε, άλλος είναι νάρκισσος υπάρχει πρόβλημα γενικότερα..
Θα είναι σίγουρα καλύτερος απ' τον προηγούμενο που χαιρετούσε τον "αέρα" βγαίνοντας από το αεροπλάνο (σχολή Μητσοτάκη που χαιρετούσε "κούκλες" στις βιτρίνες μαγαζιών). Είναι ήδη στα πρώτα στάδια άνοιας και δεν ήθελε με τίποτα να εγκαταλείψει το αξίωμα. "Γλυκιά" η καρέκλα του πλανηταρχη, βλέπεις...Συν τοις άλλοις ότι ο Τραμπ έχει στόχο να τερματίσει τους πολέμους και θα το κάνει. Άντε, να "ηρεμήσει" ο πλανήτης...Έτσι είναι ειδικά όσοι ενοχλούν και προκαλούν ..για να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός γιατί πραγματικά το παίζει πλανητάρχης είναι κιόλας αλλά υπέρ δυναμικός φαίνεται
Εσυ ρε μουνι από το λυγουριο, τι κάνεις και βγάζεις 100 ευρώ σε 20 ώρες?Ρε τύπε εκτός από το τσουτσέκι της μανδαμ κάνεις τίποτε άλλο στη ζωή σου; πόσους μεγατονους βλακειας έχεις που σε κράζουν όλοι κ συνεχίζεις;
εισαι σιγουροςΕσυ τι κάνεις και βγάζεις 100 ευρώ σε 20 ώρες?
Τραβάς μαλακια σε κουλους?