Middle_age_rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 954
- Πόντοι
- 361
Σωστό και αυτό !!!εδω αλλαξες προφιλ οι τιμες δεν θα αλλαξουν
Σωστό και αυτό !!!εδω αλλαξες προφιλ οι τιμες δεν θα αλλαξουν
Και με φοβερό nick!εδω αλλαξες προφιλ οι τιμες δεν θα αλλαξουν
απ ολα εχει ο μπαχτσες ντοματες 2,70 -μελιτζανες τσακωνικες 2 ευρωΚαι με φοβερό nick!
Πεος+πουλος+αρχιδι!!!
Κάτι σε pesceterian η vegeterian παρακαλώ!Λάθος κατάλαβες. Πίνεις καφεδάκι με το κορίτσι και μετά τρώτε καλαμάκια ή μπριζόλες.
Ωραίες μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια!απ ολα εχει ο μπαχτσες ντοματες 2,70 -μελιτζανες τσακωνικες 2 ευρω
....το κοβω να αρχιζειΚαι με φοβερό nick!
Πεος+πουλος+αρχιδι!!!
Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμμια αναφορά σε tantra!!!Κάτι σε pesceterian η vegeterian παρακαλώ!
Άμαν με τις
Ορολογίες του μπου!
Θα τα βγάλω σε κλασικά εικονογραφημένα κόμικς τότε για να γίνονται κατανοητά !πού για ορισμένους,ούτε με τις αντίστοιχες λέξεις δεν είναι σίγουροι για το περιεχόμενο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίες μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια!
μονο στο ελλαντα ..γιατι στην ιταλια η λεξη φρεντο ειναι αγνωστηΠαρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμμια αναφορά σε tantra!!!
Έχουμε μείνει στα κλασσικά,φραπέ κλπ
Fredo espresso πίνει ρε ο κόσμος,ξεκολλάτε!
Κάτσε να γίνουν κατανόητα τα βασικά!Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμμια αναφορά σε tantra!!!
Έχουμε μείνει στα κλασσικά,φραπέ κλπ
Fredo espresso πίνει ρε ο κόσμος,ξεκολλάτε!
Κάτσε να γίνουν κατανόητα τα βασικά!
Εξάλλου το tantra αγαπητέ μου είναι χειμερινή έκδοση οπότε από δω και πέρα σιγά-σιγά μπαίνει ξανά στο παιχνίδι!!
Μη το λες,η φώτο σου διπλα στην πισίνα αποτελεί το ιδανικο σκηνικό για μια συνεδρια tantra κάτω απο τον ήλιο!Κάτσε να γίνουν κατανόητα τα βασικά!
Εξάλλου το tantra αγαπητέ μου είναι χειμερινή έκδοση οπότε από δω και πέρα σιγά-σιγά μπαίνει στο παιχνίδι
στην πισινα μεσα αλλα πραγματα κανω εγω φιλε μαφιοζεΜη το λες,η φώτο σου διπλα στην πισίνα αποτελεί το ιδανικο σκηνικό για μια συνεδρια tantra κάτω απο τον ήλιο!
Εγώ μιλάω για δίπλα σπο την πισίνα!!!!στην πισινα μεσα αλλα πραγματα κανω εγω φιλε μαφιοζε
με τοσα ναυαγια και δεν εμαθες να κολυμπαςΕγώ μιλάω για δίπλα σπο την πισίνα!!!!
Δεν ξέρω και μπάνιο βλέπεις!!!!
Τώρα που το λες, πρέπει να αρχίσω ταχύρρυθμα μαθήματα!!!με τοσα ναυαγια και δεν εμαθες να κολυμπας![]()
Καλά δίπλα στην πισίνα ήταν όνειρο κάθε συνεδρία!Εγώ μιλάω για δίπλα σπο την πισίνα!!!!
Δεν ξέρω και μπάνιο βλέπεις!!!!
Ξυνεις πληγές τώρα και τελείωσε και το καλοκαίρι!Καλά δίπλα στην πισίνα ήταν όνειρο κάθε συνεδρία!
Γενικά για εμένα οι πισίνες είναι ότι πιο αισθησιακό..
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κυκλοφορίες γυμνός μέρα -νύχτα γύρω και μέσα από πισίνα!
.....ελα σ'εχωΘα τα βγάλω σε κλασικά εικονογραφημένα κόμικς τότε για να γίνονται κατανοητά !πού για ορισμένους,ούτε με τις αντίστοιχες λέξεις δεν είναι σίγουροι για το περιεχόμενο!
αν καταλάβα καλά
φραπέ= μασάζ και μαλακια
καλαμάκι= τσιμπουκι
μπριζόλα= σεξ
και επίσης από ότι κατάλαβα διαθέτει και δικό της χώρο.

Γαμιόλα και εσύεδω αλλαξες προφιλ οι τιμες δεν θα αλλαξουν