πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.502
- Πόντοι
- 16.131
Το θέμα είναι ποιος είναι ο Μπολεκ και ποιος ο Λολεκ...
Το θέμα είναι ποιος είναι ο Μπολεκ και ποιος ο Λολεκ...
Εγώ πάντως τα έκοψα και τα 2...
Ωραία ιδέα! Να τη δοκιμάσω!!!!!
Το κάπνισμα καλά έκανες το άλλο γιατί καλέ????Εγώ πάντως τα έκοψα και τα 2...
μετα το περσινο στραπατσο που παθανε σταματησαν να ειναι τα αλανια του πειραια και γινανε τα χανουμακια του τουρκουΤο κάπνισμα καλά έκανες το άλλο γιατί καλέ????
Λες να φέρει τονα ταλλο; Με πλημμύρισαν χίλιες ελπίδες ...Το κάπνισμα καλά έκανες το άλλο γιατί καλέ????
Δεν βρίσκω αγάπη μου γλυκιά...Το κάπνισμα καλά έκανες το άλλο γιατί καλέ????
Καλαθης για τρειιιιιιιιιιις.......μετα το περσινο στραπατσο που παθανε σταματησαν να ειναι τα αλανια του πειραια και γινανε τα χανουμακια του τουρκου
Τι εννοείς!Δεν βρίσκω αγάπη μου γλυκιά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλαθης για τρειιιιιιιιιιις.......
Ανθρώπους να με καταλάβουν!!! Αλλά ούτε τρίγωνο...Τι εννοείς!
Τρίγωνο??
sto πανοραμα ελενιδης κανει τα καλυτεραΑνθρώπους να με καταλάβουν!!! Αλλά ούτε τρίγωνα με μπολικη κρεμα...
Δεν το σκέφτηκα και πολύ φίλε... Απλά ρώτησα μήπως ξέρει κανείς... Κατά βάση ξεκίνησα το σχόλιο με τη δική μου εμπειρίαΤη στιγμή που η ίδια συμμετέχει στο νήμα και απαντά αλλά υπάρχει και το τηλέφωνό της, γιατί δε ρωτάτε την ίδια την κοπέλα ρε αδερφέ;;;![]()
Δεν τρέχει τίποτα παππού!! Απλά σε λίγο θα απαντήσει και η ίδια, νομίζω.Δεν το σκέφτηκα και πολύ φίλε... Απλά ρώτησα μήπως ξέρει κανείς... Κατά βάση ξεκίνησα το σχόλιο με τη δική μου εμπειρία
Καλύτερα... Πάντως τότε είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και στο σεξ... Ήταν πολύ ζέστη... Και amature... Θυμάμαι ότι είχα ευχαριστηθεί το στοματικό πολυΔεν τρέχει τίποτα παππού!! Απλά σε λίγο θα απαντήσει και η ίδια, νομίζω.
Καλά.Παιδί μου πάρε ένα τηλέφωνο ν συνεννοηθούμε εφόσον δεν έχεις καταλάβει τίποτα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ θέλεις να μασάζ να ηρεμήσεις! με αυτά που λες έχω τρομάξει να ξέρεις.
Εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να έρθεις να κάνουμε μία συνάντηση.Καλά.
Δεν θα σε ενοχλήσω αλλο.
Αφου σε τρομάζω..
Πάντως είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν με γνωρίζεις και δεν θα ήθελα να νομίζεις οτι είμαι κανένας ανώμαλος.
Επομένως σέβομαι αυτό που νιώθεις και θα σε αφήσω στην ηρεμία σου.
Μπορείς να καλέσεις για ραντεβού όχι να μηνύματα από εδώ.Ζει η στεφάνια; Είναι αθηνα ξέρει καποιος;