biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.283
Αγαπώ πολύ το εύστοχο χιούμορ σ!
Αγαπώ πολύ το εύστοχο χιούμορ σ!
το μονο σιγουρο ειναι αυτο.
απο μαλακες που πληρωνουν για να αγορασουν ''τιποτα'' ειμαστε γεματοι.
εδω να δεις τι γινεται απο κατι τετοιους![]()
Πριν πετάξεις την κακια σου ως συνήθως,θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτό απευθύνονται κυρίως σε άτομα του εξωτερικού ..
Οπότε πέρα από κακός τουλάχιστον μεινε ενημερωμένος..
Αααααα θα συμφωνήσω....Βρε Πήτερ θα σε μαλώσω! Μα τόσο ανημέρωτος! Το κύριο πρόβλημα όσων επέλεξαν το εξωτερικό είναι ότι άφησαν πίσω το φιλήδονο κορμί της Στεφ! Αυτούς δεν τους σκέφτεσαι; Τόσο αχαριστία πια...
Εξαιρετική η ενδυματολογική επιλογή σου! Ωραίο φόρεμα και σε λαμπερό χρυσό χρώμα, μου αρέσει!Good morning
Τέτοια γράφεις εδώ μέσα και μετά θα σε λένε αγαπουλη κλπ......ενώ σε εκτιμούν βαθύτατα οι γνωστοί άγνωστοι του εν λόγω νήματοςΕξαιρετική η ενδυματολογική επιλογή σου! Ωραίο φόρεμα και σε λαμπερό χρυσό χρώμα, μου αρέσει!![]()
Πες που θες να κυκλοφορησουμε έτσι και φύγαμε.Good morning
ΘεάGood morning
Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί χρειάζεται διαβατήριο δεν τους κάνει η απλή ταυτότητα και δεν μπορώ τώρα να πάω να βγάλω ειδικά για αυτό..Περιμένουμε το only fans σου...me πολύ hand job
Πραγματικά.. σε είδα και στη τηλεόραση..Good morning
Μας έχεις κάνει τις μπάλες μπλε με αυτά τα βίντεο.Επισπευσε τη Θεσσαλονίκη σε παρακαλώ.Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Καλά εσύ είσαι τραβάτεμε και ας κλαίωΠραγματικά.. σε είδα και στη τηλεόραση..
Έχεις κάτι που με τραβάει ..
Το Στυλ..
Το Σώμα..
Το πρόσωπο
ΤραβατεμεΚαλά εσύ είσαι τραβάτεμε και ας κλαίω
Και τι σ εμποδίζει να με συναντήσεις βρε παιδάκι μου?Πραγματικά.. σε είδα και στη τηλεόραση..
Έχεις κάτι που με τραβάει ..
Το Στυλ..
Το Σώμα..
Το πρόσωπο
Θα θελω συνέχεια να σου κάνω σεξ.Και τι σ εμποδίζει να με συναντήσεις βρε παιδάκι μου?
Θέλω και εγώΜέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
....βρε Πανο, να παρεις εσκορτακι αμα θελεις συνεχεια sex! Η κοπελα εδω πρσφερει αν αλλο προγραμμα με το μασαζ ως κυριο θεμα, το happy ending ως κορυφωση και εαν κ εφοσον προκυψει υπαρχει και το sex ως κλεισιμο της συνεδριας και οχι ως αυτοσκοπος (αν καταλαβα καλα, δν την εχω συναντησει την κοπελα, ακομα)!Θα θελω συνέχεια να σου κάνω σεξ.