biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.295
Ευχαριστώ!!Είμαι ήδη!Welcome back. Άρα από πότε θα είσαι διαθέσιμη;
Ευχαριστώ!!Είμαι ήδη!Welcome back. Άρα από πότε θα είσαι διαθέσιμη;
Σε τέτοιο κρεβάτι με ολόλευκο σεντόνια είναι υπέροχη η αντίθεση του χρώματος του μαγιό αλλά νομίζω καλύτερος συνδυασμός είναι το βελούδινο γυμνό σου δέρμα
Αστα να πάνε! Έχει ωραία σημεία πριν την οια που δεν τα ξέρει κανείς και δεν μαζεύει κόσμο!Λίγο βαρετό νησί, χωρίς ιδιαίτερες παραλίες.. φυσούσε κιόλας!
Για 200 φωτογραφίες στη καλντέρα πρωί η Φωτισμένη 3 μέρες αρκούν!
Πανέμορφη εικόνα έχουμε και την πίσω όψη;
Πανέμορφη εικόνα έχουμε και την πίσω όψη;
Με πλοίο μικρό έπρεπε ν πας Θηρεσία η Ανάφη να πάθεις πλακαΝαι από βόλτες και διασκέδαση όπως και αγορές από μπουτίκ ρούχων είναι τέλεια τα σχέδια εκεί. αλλά μεγάλη μου λατρεία είναι η κολύμβηση και δεν θα βρεις παραλίες να ενθουσιαστεις στο συγκεκριμένο νησί ️
Δεν είμαι καθόλου fan του βουνού αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα σύντομα δεν θα έχει μείνει και καθόλου πράσινο η φύση .περνάμε λίγο δύσκολα εμείς τώρα στα βόρεια προαστια...Πολύ αγχωτικό και οδυνηρό όλο αυτό με τις φωτιές κάθε χρόνο τα ίδια. ίδια αμέλια, ίδια ανεξέλεγκτη κατάσταση.Πρόταση στην ιέρεια των αισθήσεων.
Άσε τους νησιωτικούς προορισμούς και ξεκίνησε τα βουνά. Φωτογραφίες με πεπλα σε καταρράκτες σαν νύμφη της μυθολογίας
Πολύ Όμορφη και το σώμα σου μια χαρά το βρίσκω.
Γαμωτο.. θέλω πολύ να σε γνωρίσω.. με τραβάει κάτι σε σένα..Πολύ Όμορφη και το σώμα σου μια χαρά το βρίσκω.
Είναι δύσκολη και στενάχωρη η κατάσταση δυστυχώς.Δεν είμαι καθόλου fan του βουνού αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα σύντομα δεν θα έχει μείνει και καθόλου πράσινο η φύση .περνάμε λίγο δύσκολα εμείς τώρα στα βόρεια προαστια...Πολύ αγχωτικό και οδυνηρό όλο αυτό με τις φωτιές κάθε χρόνο τα ίδια. ίδια αμέλια, ίδια ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Δεν τρολάρω.. είσαι πολύ ομορφη και θελω να περάσω χρονο μαζι σου..Γαμωτο.. θέλω πολύ να σε γνωρίσω.. με τραβάει κάτι σε σένα..
Τραβάτε με κι ας κλαίωΓαμωτο.. θέλω πολύ να σε γνωρίσω.. με τραβάει κάτι σε σένα..
Πανουλη τον μαντολάτο είχα βάλει στόχοΔεν τρολάρω.. είσαι πολύ ομορφη και θελω να περάσω χρονο μαζι σου..
Παρακολουθαμε... Προσφέρω θέαμα... Δεν κολλαωΠανουλη τον μαντολάτο είχα βάλει στόχοαλλά μου φαίνεται οι απόψεις σου έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον
![]()
Γαμωτο.. θέλω πολύ να σε γνωρίσω.. με τραβάει κάτι σε σένα
Σε ποιο μέρος εννοείς ακριβώς ?Έρχεται επαρχία?
Αγρινιο?Σε ποιο μέρος εννοείς ακριβώς ?
Όχι όχι δεν σκοπεύω να έρθω εκεί λυπάμαι.Αγρινιο?