Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποδαρες !!!Καλημέρα καλό μήνα!
σου χτύπησε κι εσένα τα αρχιδάκια;;;Καλησπέρα και καλό μήνα. Συνάντηση πριν λίγες μέρες με την Στεφάνια. Εύκολη επικοινωνία. Πολύ ευγενική και πρόσχαρη στο τηλέφωνο. Ο χώρος της πολύ ωραίος,καθαρός και προσεγμένος. Παρουσία υπέροχη χαρούμενη και με διάθεση. Αρκετή φαντασία αν είναι και ο άλλος χαλαρός ( εγώ ήμουν λίγο μαζεμένος). Καλό μασάζ και με προσοχή στις κινήσεις της. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Θα την ξανατιμησω.
σου χτύπησε κι εσένα τα αρχιδάκια;;;

Εξαιρετική φωτογραφία ! Πραγματικά δείχνεις πολύ κομψή και ελκυστική ! Θα μου άρεσε να με υποδεχόσουν με αυτή την ενδυμασία και να την έβλεπα κι από κοντά !Καλημέρα καλό μήνα!
Καλημέρα δυστυχώς δεν προβλέπεται για φέτος.Στεφανία καλημέρα! Θα σε ξαναδούμε στην Κρήτη;;
Τόσα όμορφα μπουμπούκια έχουμε στο νησί χειμώνα καλοκαίρι και εσύ ζητάς την Στεφανία; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...Στεφανία καλημέρα! Θα σε ξαναδούμε στην Κρήτη;;
Αναβυσσος εχει και ωραια παραλιαΤόσα όμορφα μπουμπούκια έχουμε στο νησί χειμώνα καλοκαίρι και εσύ ζητάς την Στεφανία; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Έχει και κάτι ωραίες γυμνιστών εκεί!Αναβυσσος εχει και ωραια παραλια
Αφού έχεις ψάχνεις για τριο από οτι με ρωτούσεςπαιδί μου!Στεφάνια να σε ρωτήσω είσαι ελεύθερη?
παιχτη μονοπετρο εχεις παρει?Στεφάνια να σε ρωτήσω είσαι ελεύθερη?
κακως ψαχνει ετσι στο βροντο....εχουμε πολυ καλους ντεντεκτιβ εδω μεσαΑφού έχεις ψάχνεις για τριο από οτι με ρωτούσεςπαιδί μου!
Τρελανε μαςΚαλημέρα καλό μήνα!
να εδώ ας πούμεΕξαιρετική φωτογραφία ! Πραγματικά δείχνεις πολύ κομψή και ελκυστική ! Θα μου άρεσε να με υποδεχόσουν με αυτή την ενδυμασία και να την έβλεπα κι από κοντά !![]()