Γενικότητες.. αμπελοφιλοσοφίες.. και τεράστια άλματα λογικής ..ό,τι θέλει κανείς θα το βρει εδώ μέσα..
Όπως είπε κ ολόκληρη παρουσιάστρια κ ψημένη γυναίκα αυτό που προσφέρω είναι λειτούργημα.
Όποιος θέλει να το αποδεχτεί αλλιώς το προσπερνάει ..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. είμαι χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω αυτό το λειτούργημα.
Εδώ μέσα όπως εσύ ή ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει έτσι έχει δικαίωμα και να εκφέρει την άποψή του για εμένα καθώς αυτός είναι ο σκοπός είναι η ενημέρωση εξάλλου μην το ξεχνάμε.. ακόμη κι αν είναι υπερβολικός δεν θα το κρίνει κανείς αυτό μπορεί ελεύθερα να εκφράζει την άποψή του όπως νιώθει καλύτερα και όποιος διαβάζει και δεν με γνωρίζει απλά φιλτράρει τα εκάστοτε σχόλια.
Όποτε πολύ απλά ο καθένας κάνει τους επιλογές του ή απλά προσπερνάει δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δέχεται τέτοιο bullying.
Όπως είπε κ ολόκληρη παρουσιάστρια κ ψημένη γυναίκα αυτό που προσφέρω είναι λειτούργημα.
Όποιος θέλει να το αποδεχτεί αλλιώς το προσπερνάει ..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. είμαι χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω αυτό το λειτούργημα.
** για το παρουσιάστρια και ψημένη! που θεωρείς την άποψή της, την γνώμη της, και τον λόγο της ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ καλά κάνεις και αυτό δείχνει την σοβαρότητα και το βάρος της ποιότητας κριτικής αίσθησης που έχεις.
θα μας επιτρέψεις ΟΜΩς εμείς να γελάμε με τις ''ψημένες '' παρουσιάστριες!!
τώρα για το λειτούργημα σίγουρα έχεις μπερδευτεί...
λειτούργημα που εχει κόστος 50 η 70 η 100 η 120 ...ΔΕΝ γνωρίζω.
εμείς και οι πρόγονοι μας την γυναίκα που παρείχε πληρωμένο σεξ το λέγαμε αλλιώς!
και προς θεού δεν είναι κακό να είναι μια γυναίκα ιερόδουλη/πουτάνα ( εχω γνωρίσει εξαιρετικές γυναίκες πραγματικά αξιόλογα άτομα)
το κακό είναι να προσπαθεί να πλασάρει λειτουργήματα ...οταν ο ΣΤΟΧΟΣ/ΣΚΟΠΟΣ είναι μαζέψει τα ευρώ παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες