billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σαςμας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
Τελευταία τροποποίηση:
Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σαςμας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
Πάντα εύστοχο το παιδί!Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σας
εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτωμας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
Μην δίνεται σημασία.Πάντα εύστοχο το παιδί!
Ακριβώς έτσι ένας κομψός άνθρωπος σε εμφάνιση ποτέ δεν θα έγραφε με άθλιο ,απάνθρωπο και μίζερο τρόπο.. απλή λογική.
Η premium εμφάνιση πάει συνήθως πακέτο με χαρακτήρα..
Α ξέχασα εδώ μέσα όσοι γράφουν ειδικά εναντίον μου είναι το λιγότερο δόν Ζουάν! Οπότε μην τους χαλάσουμε την ψευδαίσθηση ! χαχα
Όχι πάει στο μπάνιο και τα φτύνει.ειπαμε τα καταπινει η κοπελα???
φτυστον να μην το ματιασεις γκαντεμηΕμεις λακαμαδες,εσυ ομως σιγουρα μαλακας !
που ειναιδόν Ζουάν!
Μήπως από κόμπλεξ;;;;εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτω
Όπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία και άψογη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά και με κέρδισε η γλυκύτητα της. Κάποιοι όντως βγάζετε κόμπλεξ, μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ και το κάνει τέλεια. Το σημαντικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000%. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Στεφανία![]()
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχίαΌπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.

Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία![]()

Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμΠροφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία![]()
Και αν τον έχεις άνω τον 20 ..... γιατί ως γνωστόν μεγάλη μερίδα εδώ μέσα είναι συγγενείς και απόγονοι του Γκουσγκούνη....Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ
'Παλεουρα με γαλονια' φιλε να το δεχτω απολυτα το σχολιο σου , καλα τα λες στα ΄νεουδια ΄ αλλα βοηθα τους να μαθουν και που να πανε για να μην χαλανε τα λεφτα τους. Πες μας μια οχι παραπανω ανεξαρτητη κοπελα που να κανει μασαζ και εκτονωση σε αυτη την τιμη , καθεσε στο κρεββατι για μασαζ μια ωρα καθαρη με μπανιο πριν μετα και λιγο σοσιαλ καθεσε τουλαχιστον 1.20λ προσβαση παρκινγ ευκολο και να μην φοραει μασελα!!Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία![]()
τυπε δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλα μεσημεριασε. μηπως ειναι ωρα να ξυπνησεις?μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ
Ναιιι περιοχή νέα παραλία
Και για τους φανατικούς foot lovers
Μα μιλάς σοβαρά να βάλω εδώ μέσα δημοσιως το πρόσωπό μου? έχει λογική αυτό που λες ?αν μπορούσα ευχαρίστως θα το έκανα.. το baby προσωπάκι μου δεν ντρέπομαι να το δείξω αλλά όχι στο μπου..είπαμε..