Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η στεφάνια γλωσσόφιλα δίνει?ειτε στην περιπτώση του happy ending ειτε στη περίπτωση του σεξ??επισησ μασαζ κάνει γυμνή τελείως?όλοι εσείς που έρχεστε σε αντιπαράθεση, μεταφερθείτε μαζί με το διάλογο στο νήμα ΤΕΑ ή όπου αλλού σας βολεύει, εδω το μόνο που κάνετε είναι η πρόκληση σύγχυσης
Συναγωνιστή Rico75, τα πράγματα είναι απλά. Αποφεύγει η Κα ΤΕΑ το π.μ. γιατί το ποστ της θα το δει μόνο ένας, αντίθετα όταν σφετερίζεται το νήμα της Στεφανίας, σίγουρα ξέρει ότι το ποστ της θα το δούνε πολλοί , όπως και τον αρ. τηλεφώνου της που κοτσάρει από κάτω. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι, σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται.Αγαπητή μου,δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση κτλ.Εδω είναι ο χώρος της Στεφανιας.Μπορειτε να τα πείτε με π.μ.
Πείτε ρε παιδιά για στεφάνια και αφήστε την άλλη να μιλάει μόνη της ...Το συναγωνιστή μου άρεσε πολύ...
Δε μ απαντάει κανείς ρε παιδιά?η δεν ξέρει κανείς?Πείτε ρε παιδιά για στεφάνια και αφήστε την άλλη να μιλάει μόνη της ...
Αγάπη κάλεσε με η στείλε εδώ πμ κ θα σου λύσω κάθε απορία για τα προγράμματα που προσφέρω,!Δε μ απαντάει κανείς ρε παιδιά?η δεν ξέρει κανείς?
Σ εστειλα πμεΑγάπη κάλεσε με η στείλε εδώ πμ κ θα σου λύσω κάθε απορία για τα προγράμματα που προσφέρω,!
Τηλέφωνο Παρε στον αριθμό που έχει στο προφίλ της ή στο Viber μνμ ή εδώ σε προσωπικό μνμ … τρεις επιλογές έχειςΣτεφάνια καλησπέρα, πώς μπορώ να μάθω τα προγράμματα που προσφέρεις;;;
Πολύ χρήσιμη κριτική, δεν έχουν ξαναγραφτεί ακριβώς τα ίδια 500 φορέςΣτο θέμα μας.....η Στεφανία είναι μια πολύ ευχάριστη κοπέλα και οπτικά και ψυχικά......είναι ένα καλό παιδί που σκοπός της είναι να σε φροντίσει να σε χαλαρώσει και να σου πάρει όλη την κούραση του σώματος που έχεις από την καθημερινότητα.....εγώ πέρασα ΚΑΛΑ και έπεται συνέχεια......
Εγώ αυτά είχα ανάγκη να πω....αυτά κατέθεσα.....501η....περαιτέρω λεπτομέρειες δεν παίζουν είναι προσωπικά δεδομένα.....Πολύ χρήσιμη κριτική, δεν έχουν ξαναγραφτεί ακριβώς τα ίδια 500 φορές
Σώπα βρε που ειναι προσωπικά δεδομένα.Εγώ αυτά είχα ανάγκη να πω....αυτά κατέθεσα.....501η....περαιτέρω λεπτομέρειες δεν παίζουν είναι προσωπικά δεδομένα.....
Καλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!Στεφάνια καλησπέρα, πώς μπορώ να μάθω τα προγράμματα που προσφέρεις;;;
You look so charming in your new bikini ! Pale colors and that neckerchief suits you great !Καλό σκ με καινούργια μαγιό!
Μεγάλη συλλογή σε μαγιό και γόβεςΚαλησπέρα με ένα απλό τηλεφώνημα η ένα πμ εδω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό σκ με καινούργια μαγιό!
αχαχαχαχαχαχαχαχα very funny!!!!!You look so charming in your new bikini ! Pale colors and that neckerchief suits you great !![]()