ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Φέρε Φέρε......χαχαχα.....Εντάξει φίλε .Τα παιδιά έχουν στήσει σκαλωσιές κ καλουπωνουν ....Τι να λέμε τώρα ?Μαεστρικη δουλειά ....Κρασί καλό έχεις Πειραιώτη ή να φέρω εγώ?
Φέρε Φέρε......χαχαχα.....Εντάξει φίλε .Τα παιδιά έχουν στήσει σκαλωσιές κ καλουπωνουν ....Τι να λέμε τώρα ?Μαεστρικη δουλειά ....Κρασί καλό έχεις Πειραιώτη ή να φέρω εγώ?
Ενα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Εντάξει φίλε .Τα παιδιά έχουν στήσει σκαλωσιές κ καλουπωνουν ....Τι να λέμε τώρα ?Μαεστρικη δουλειά ....Κρασί καλό έχεις Πειραιώτη ή να φέρω εγώ?
Φτιάξε θέμα......φαντασία από ροσκο π κολτρειν....χαχαχαΕνα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουμε.
Ρε συ Koltrein εντελως καλοπιστα να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα του μπου.Ενα τραπέζι, τρεις υπολογιστές , ενας χρήστης με τους 2 κλώνους του που θέλουν και να αλληλοκεραστουνε, ρε τι άλλο θα ακούσουcgμε.
Καλησπερα, καμιά σχέση το όνομα με τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα Coltrane…. Βασικά διαβάζω, οταν έχω χρόνο, τα άρθρα που δημοσιεύονται κατα καιρούς στο bou και πραγματικά δεν συμμετέχω ιδιαίτερα…. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη Στεφανία ήταν γιατί αισθάνθηκα άσχημα απο τις απαντήσεις πουέδινε η ίδια σε κριτικές απο συναγωνιστές που δεν τη κολάκευαν. Υπαρχουν και άλλα αντίστοιχα νήματα στα οποία οι κοπέλες είναιπολυ πιο προσεκτικές στις απαντήσεις που δίνουν και σεβονται και αυτόν που θα τις κρίνει αρνητικά. Αυτα τα ολίγα, δεν πρόκειται να πολυασχοληθω με τη Στεφανια και τους υπηκόους της αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια σε αγαπούληδες που για να πιάσουν λίγο παραπάνω μπούτι?????? εξαντλούν την αντρική τους αξιοπρέπεια…..Ρε συ Koltrein εντελως καλοπιστα να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα του μπου.
Σε αλλο νημα ανεξαρτητης cg , που κανει δεκα ραντεβου απο μεσημερι μεχρι βραδυ και το περηφανευεται, εκει εσυ δεν εχεις να πεις τιποτα , που απο cg γινεται οδος Φυλης ?
ΥΓ kOLTREIN απο τη μουσικη?
για πίπες μιλάμεΚανει ακαποτα γαμησι τελικα;
εσυ να πας, αλλά το ξεβράκωμα που σου έγινε με τα ψέματα ότι και καλά την έχεις συναντήσει ήταν όλο δικό σουΌχι ρε μπούφο....Πελάτες είμαστε ...κ τουλάχιστον εγώ θα το αποδείξω αύριο,όπως έχουμε δώσει λογο
δεν έχουμε μένος με το κορίτσι με τις πρακτικές της έχουμε και μιας που μπαίνουμε γλεντάμε και κάτι σαλιαρηδες σαν και του λόγου σου.Μα αφού έχεις πάρει ακα στοματικό, κάτι που δεν έχουμε παρει εμεις,γιατί έχεις τέτοιο μένος κατά του κοριτσιού?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πως τα λες,πως τα λες!!
να περάσεις όμορφα.Φίλος φήμες.....όχι ρε, σκέτο πιπες....χαχαχα.....
Συζητήσεις στα νήματα τις τελευταίες μέρες......ΕΝΤΕΛΏΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.....καλό υπόλοιπο καλοκαιριού....πάω για βραδινό μπανακι....
για να το λες....Το σίγουρο είναι ότι το tantra της Στεφανιας είναι υψηλοτατης ποιότητας και αισθησιασμου!
Θα έπρεπε να το δοκιμάσετε κατα την ταπεινή μου άποψη!
Ναι όλως τυχαίως ασχολήθηκες μαζί μου..τι σύμπτωση!από όλα τα θέματα εδώ μέσα εμένα βρήκες..Καλησπερα, καμιά σχέση το όνομα με τον καταπληκτικό σαξοφωνίστα Coltrane…. Βασικά διαβάζω, οταν έχω χρόνο, τα άρθρα που δημοσιεύονται κατα καιρούς στο bou και πραγματικά δεν συμμετέχω ιδιαίτερα…. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη Στεφανία ήταν γιατί αισθάνθηκα άσχημα απο τις απαντήσεις πουέδινε η ίδια σε κριτικές απο συναγωνιστές που δεν τη κολάκευαν. Υπαρχουν και άλλα αντίστοιχα νήματα στα οποία οι κοπέλες είναιπολυ πιο προσεκτικές στις απαντήσεις που δίνουν και σεβονται και αυτόν που θα τις κρίνει αρνητικά. Αυτα τα ολίγα, δεν πρόκειται να πολυασχοληθω με τη Στεφανια και τους υπηκόους της αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια σε αγαπούληδες που για να πιάσουν λίγο παραπάνω μπούτι?????? εξαντλούν την αντρική τους αξιοπρέπεια…..
έλα καυμένε τώρα .Κανονικότατα, όπως το προσέφερε παλιά!!!!
Σχετικά πρόσφατη αλλαγή είναι το στοματικό ΜΕ προφυλακτικό!!!!!!
Έλεος δλδ ρε αγαπούληδες.
Σας θίξαμε την............
Δεν έχω καμία πρακτική σταματά να με κατηγορεις πια!δεν έχουμε μένος με το κορίτσι με τις πρακτικές της έχουμε και μιας που μπαίνουμε γλεντάμε και κάτι σαλιαρηδες σαν και του λόγου σου.
να περάσεις όμορφα.
Εσένα δεν σου κρατώ κακία, για χαβαλέ είσαι μέσα και το γλεντάς!
τύπε το ότι ΘΑ πας δεν θα φάω ξεβρακωμα, μπράβο σου.Εντάξει αρχιμάστορα ότι πεις ...Αύριο θα το φας εσύ το ξεβρακωμα σου...Συνέχισε την καλή δουλειά με τα μαστοριά σου ...Έχεις πλάκα πάντως μεγαλη
Φοβερή ενημερωση.. εύστοχη πάνω από όλα..τα βρισιδια επιτρέπονται δηλαδή?οι υποστηρικτές μου σου φταίνε κατά τα άλλαέλα καυμένε τώρα .
ό άλλος απο το 2008, γαμάγανε οι παλιοί και αυτός έγραφε στο μυαλό του τις κριτικες, γέρασε πια και είπε να του τα μασήσουν οι πιτσιρίκες, δεν έβρισκε καμιά με ωραίο σώμα γιατί είναι ακριβές και βρήκε την τριφτομπουτού εδώ να το παίξει τζόβενο!
Το 80% των ποστ είναι για τον γεροντοέρωτα του.
Υπάρχει τηλ επικοινωνίας ν ενημερωθείς!Τελικά 30 παίρνει και έρχετε και στο σπιτι σου;
Επαγγελματικο μασαζ κατοικον
Αγγελία είναι για Υγεία, Ομορφιά Μασάζ και συγκεκριμένα για Επαγγελματικο μασαζ κατοικονwww.poulato.gr
μια συναγωνίστρια σου, συνάδελφος, τους πέταξε από το νήμα της όλους τους σαλιάρηδες γιατί της χαλάγανε όλο αυτό που ήθελε να χτίσει.Δεν έχω καμία πρακτική σταματά να με κατηγορεις πια!
σε έβρισα εσένα ή κάποιον άλλον?Φοβερή ενημερωση.. εύστοχη πάνω από όλα..τα βρισιδια επιτρέπονται δηλαδή?οι υποστηρικτές μου σου φταίνε κατά τα άλλα
Δηλαδή η συγκεκριμένη αγγελια δεν ισχύει;Υπάρχει τηλ επικοινωνίας ν ενημερωθείς!
Υποτίθεται ότι μαχεσαι για να "καθαρίσει" το site από άκυρα σχόλια κτλ..τον άλλο που με λέει πουτανα κάνεις ότι δεν τον βλέπεις η είναι οκ με τους κανονισμούς?μια συναγωνίστρια σου, συνάδελφος, τους πέταξε από το νήμα της όλους τους σαλιάρηδες γιατί της χαλάγανε όλο αυτό που ήθελε να χτίσει.
Κάντο και εσύ και θα σε παραδεχτώ, όσο πατάς like και απαντάς σε μπαναρισμένους ή σε αγαπουληδες , δεν θα πας μακριά.
σε έβρισα εσένα ή κάποιον άλλον?
Ναι δεν ισχύειΔηλαδή η συγκεκριμένη αγγελια δεν ισχύει;