Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατέβα Ηράκλειο Κρήτης να μην έχεις κενό ούτε για τσιγάροΝαι αν εννοείς edjing παρέχω, χειροποίητη μορφή όμως.
Κατέβα Ηράκλειο Κρήτης να μην έχεις κενό ούτε για τσιγάρο

Respect.Απλα σε συγχαίρω.Καλημερα με υγεία εύχομαι.Καλημέρα σε όλους ! Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα, θα ήθελα να αφήσω ένα μήνυμα εδώ ! Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Στεφανία αλλά και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, τις αδελφές μας, τις γυναίκες αλλά και τις μητέρες μας ! Μα περισσότερο ακόμα σε όλα τα κορίτσια του χώρου και αντίστοιχων, που μας προσφέρουν μοναδικές και όμορφες στιγμές η καθεμία με τον δικό της τρόπο ! Καλό θα είναι να αναλογιζόμαστε και τον ρόλο μας σαν άντρες που και που και να καταλάβουμε πως εν τέλει θα πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε το άλλο φύλο, η ζωή μας χωρίς αυτές απλώς θα ήταν 'μονόχρωμη΄ , το έχουν αναφέρει πολύ πιο σημαντικοί άνθρωποι από εμένα άλλωστε. Επίσης να μην ξεχνάμε πως όλα τα κορίτσια (η πλειοψηφία τουλάχιστον) κάποια στιγμή θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, αν δεν είναι αυτό άξιο σεβασμού και εκτιμήσεως τότε τι πραγματικά είναι? Ελπίζω όλοι μας να κατανοήσουμε κάποια στιγμή τη σημαντικότητα της παρουσίας μιας γυναίκας στην ζωή μας και να πράττουμε τα δέοντα!!!![]()

Καλημέρα σε ευχαριστώ πολυ!!Καλημέρα σε όλους ! Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα, θα ήθελα να αφήσω ένα μήνυμα εδώ ! Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Στεφανία αλλά και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, τις αδελφές μας, τις γυναίκες αλλά και τις μητέρες μας ! Μα περισσότερο ακόμα σε όλα τα κορίτσια του χώρου και αντίστοιχων, που μας προσφέρουν μοναδικές και όμορφες στιγμές η καθεμία με τον δικό της τρόπο ! Καλό θα είναι να αναλογιζόμαστε και τον ρόλο μας σαν άντρες που και που και να καταλάβουμε πως εν τέλει θα πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε το άλλο φύλο, η ζωή μας χωρίς αυτές απλώς θα ήταν 'μονόχρωμη΄ , το έχουν αναφέρει πολύ πιο σημαντικοί άνθρωποι από εμένα άλλωστε. Επίσης να μην ξεχνάμε πως όλα τα κορίτσια (η πλειοψηφία τουλάχιστον) κάποια στιγμή θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, αν δεν είναι αυτό άξιο σεβασμού και εκτιμήσεως τότε τι πραγματικά είναι? Ελπίζω όλοι μας να κατανοήσουμε κάποια στιγμή τη σημαντικότητα της παρουσίας μιας γυναίκας στην ζωή μας και να πράττουμε τα δέοντα!!!
Να είσαι πάντα καλά χρυσέ μου!Χρόνια πολλά στη Στεφανία, που με τις ανακουφιστικές υπηρεσίες της, προσπαθεί πάντα να μας ευχαριστεί!
Ευχαριστώ πολύ πολύ!Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα στη γλυκεία μας Στεφανία, Σου εύχομαι πάντα υγεία και ευτυχία.
σε τί τιμη ?Πρόσφατη επίσκεψη στη Στεφανια με σκοπό να δοκιμάσω το πρόγραμμα tantra που έχει αρχίσει να παρέχει σαν επέκταση/υποκατασταση του edging hand job.
Επέλεξα διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά μιας και απο ότι ξέρω από αντίστοιχες συνεδρίες στο εξωτερικό η tantra απαιτεί διάρκεια τουλαχιστον μιάμιση ωρας για τους αρχάριους ενώ για τους μυημένους ξεπερνά τις δύο ώρες συνήθως.
Φανηκε πως με ότι καταπιαστει η Στεφανια προσπαθεί να το παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τροπο αφού η συνέδρια κύλησε υπέροχα μακριά από τα μέχρι τώρα δεδομένα της εν Ελλάδι εφαρμογής tantra(προστατικο μασσαζ κλπ)
Η εμπειρία πλησίασε αυτή που είχα προ ετών στο tantric godess temple στα περίχωρα της Βαρκελώνης!
Αισθησιασμός υψηλού επιπέδου κάτω από το φως των αρωματικών κεριών και ερεθιστικη επαφή σωμάτων μέχρι την τελική λύτρωση που ήρθε με τον τρόπο που τόσο καλά κατέχει το κοριτσι.
100 ευρωσε τί τιμη ?
Εχεις γινει κορμάρα εσύ!!!!!καλημερα κ καλό σκ![]()
![]()