Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βρε μπας και παρααδυνατισες ???????? την επομενη φορα θα ερθω με 3 πιτσες δυο κουτια παστες .Καλό σκ!
Ομορφα μπουτακια βλεπω..καυλαααααΚαλό σκ!
Μπράβο Στεφάνια μου,έχασες πολλά κιλά!!!Καλό σκ!
Καλησπέρα αν εννοείς αν είμαι διάθεσιμη,ναι είμαι κ σκΓια ΣΚ ξέρει κανείς να είναι ανοιχτό?
Τώρα κάτι γίνεται...συνέχισε ετσιΚαλό σκ!
Η Στεφανία μου έχει προκαλέσει μερικές από τις πιο τρελές καύλες και τα πιο δυνατά χυσίματα.
Μοναδική. Θα ήταν φοβερό να μας δείξει λίγο από το εξαιρετικό στήθος της.
Καλησπέρα καλύτερα τηλεφωνικώς, εναλλακτικα κ πμ.θενξΚαλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες μόνο τηλεφωνικός?
Επίδη είμαι νέος εδώ αν μπορείς στείλε μου πμΚαλησπέρα καλύτερα τηλεφωνικώς, εναλλακτικα κ πμ.θενξ
Πρώτη συνάντηση με τη Στεφανία χθες βραδάκι.
Είχαν ειπωθεί πολλά οπότε έπρεπε να δω από πρώτο χέρι τι ισχύει.
Αν ψάχνετε για μοντέλο, για call girl ή για οτιδήποτε τέτοιο, ΔΕΝ είναι για εσάς ξεκάθαρα.
Πολύ ευγενική από την πρώτη στιγμή, ήρεμη και γλυκιά. Μου έδειξε ότι το αγαπάει αυτό που κάνει και μπορεί να κάτσει να σε τρίβει 2 μέρες σερί. Πέρασα υπέροχα και σίγουρα θα το επαναλάβω.
υπάρχουν πάμπολλες επιλογές και εντός forum, αλλά και εκτός! Ας κοιτάξουν αλλού.δεν έχω δοκιμάσει αλλά με αυτά που γράφετε και τον τρόπο που προσεγγίζετε την περίπτωση ΣΤΕΦΑΝΙΑ...
με βάζετε σε σκέψεις να δοκιμάσω μια επίσκεψη
και γιατι δεν της στελνεις στο τηλεφωνο? αφου το γραφει στο banner τηςΚαλησπερα Στεφανια. Νεο προφιλ και εγω (παρακολουθω ομως καιρο το forum). Καθως ειμαι πολυ κοντα στην περιοχη νομιζω βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα. εν αναμονη λοιπον των πρωτων 5 post για να μπορεσω να σου στειλω pm.
Καλη συνεχεια
Σε ευχαριστω! δεν το προσεξακαι γιατι δεν της στελνεις στο τηλεφωνο? αφου το γραφει στο banner της