Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Akuma360

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Αν και νεος στο forum να πω και εγω οτι εχω συναντηθει 3-4 φορες με τη Στεφανια μεσα σε διαστημα αρκετων ετων (απο πριν αποκτησει τον δικο της χωρο). Ομορφη κοπελα όπως φαινεται και στις φωτογραφίες εξ´αλλου. Ευγενεστατη και ανετη στη συζήτηση και το μασαζ της χαλαρωτικοτατο και αισθησιακο για του fan του ειδους.

President 2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2026
Like
206
Πόντοι
20
Μπορούμε να έρθουμε μαζί με ένα φίλο μου;
Καλησπέρα. Νέος στον χώρο αλλα συναντώ την Στεφανια απο το 2016. Της εχω προτείνει και για φίλο αλλα και για φίλη αλλα ειναι αρνητική. Ειναι πολυ καλη περίπτωση σύμφωνα παντα με τα δικα μου θέλω και πιστεύω... για να μη παρεξηγηθώ κι ολας οτι προωθώ.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Καιρό εχω να ανεβάσω τα μαγικά ποδαρακια οπότε ιδού σε νέες περιπέτειες!

Συνημμένα

• 20260203_162120.jpg
    20260203_162120.jpg
    10,7 MB · Εμφανίσεις: 281

Akuma360

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Χρόνια τώρα δεν είναι καινούργιο
Δεν θα θελα να χαλασω το thread της στεφανιας για τετοια θεματα. Εξ αλλου πιστευω οι mods κανουν αυτη τη δουλεια.
Μπορει και να ναι λαθος που το σχολιαζω κιολας.
Δεν υπαρχει κανενας συσχετισμος και να πω την αληθεια δεν καταλαβαίνω καν τι μπορει να εννοεις. Απλα ειμαι νεο μελος και ειπα αντι να γραψω 1ο μυνημα ζητωντας τηλεφωνα εδω και εκει να γραψω 2-3 αποψεις για μασαζ που εχω δοκιμασει. Αλλιως θα τρωγα κραξιμο οτι ζηταω χωρις να προσφερω.
Εξ αλλου μπορειτε να δειτε και που αλλου εγραψα την ιδια μερα.
Καλη συνεχεια

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.331
Πόντοι
1.056
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
31.283
Δεν θα θελα να χαλασω το thread της στεφανιας για τετοια θεματα. Εξ αλλου πιστευω οι mods κανουν αυτη τη δουλεια.
Μπορει και να ναι λαθος που το σχολιαζω κιολας.
Δεν υπαρχει κανενας συσχετισμος και να πω την αληθεια δεν καταλαβαίνω καν τι μπορει να εννοεις. Απλα ειμαι νεο μελος και ειπα αντι να γραψω 1ο μυνημα ζητωντας τηλεφωνα εδω και εκει να γραψω 2-3 αποψεις για μασαζ που εχω δοκιμασει. Αλλιως θα τρωγα κραξιμο οτι ζηταω χωρις να προσφερω.
Εξ αλλου μπορειτε να δειτε και που αλλου εγραψα την ιδια μερα.
Καλη συνεχεια
Αγαπητέ μου μην ανησυχείς ευτυχώς εσυ οπως κ οσοι με γνωρίζουν, αντιλαμβανονται οτι όντως δεν υπάρχει καμία λογική συνοχή πλέον στην μανία εναντίον μου κ προσπαθούν απλα να βρουν κάτι να πιαστούν ακόμα κ αν δεν υφίσταται!
Σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή κ σε περιμένω σύντομα!!

Middle_age_rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
954
Πόντοι
361

Συνημμένα

• ταχυ-ρομικό-περιστέρι-με-το-αϊκό-ιάνυσμα-ύφους-τέχνης-επιστο-ών-96306311.jpg
    ταχυ-ρομικό-περιστέρι-με-το-αϊκό-ιάνυσμα-ύφους-τέχνης-επιστο-ών-96306311.jpg
    264,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom