noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.489
- Πόντοι
- 7.095
Πως σας φαίνεται η διχρωμία στο πεντικιούρ?!
Πως σας φαίνεται η διχρωμία στο πεντικιούρ?!
Είναι λίγο χαζό αυτό το πράγμα με τις φατσούλες, φρουτάκια και άλλες βλακείες από την στιγμή που μόνη σου λίγα ποστ πριν εκθέτεις τον εαυτό σου φάτσα κάρτα με το να κάνεις διαφήμιση στην τηλεόραση.Δεν πτοουμαστε με τους κλοουν!
Θετική διάθεση μονο
Και εσυ πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις ως προς αυτό το σύστημα που έχω?Είναι λίγο χαζό αυτό το πράγμα με τις φατσούλες, φρουτάκια και άλλες βλακείες από την στιγμή που μόνη σου λίγα ποστ πριν εκθέτεις τον εαυτό σου φάτσα κάρτα με το να κάνεις διαφήμιση στην τηλεόραση.
τι δεν επιτρεπεις ακριβως ?Και εσυ πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις ως προς αυτό το σύστημα που έχω?
Χαζό μπορεί να είναι για σένα. Που δεν βλέπεις τη διαφορά μεταξύ μπου και εκπομπής ..δεν συνδέονται αυτά τα δύο sony και καλά.
Δεν γίνεται όμως χωρίς την έγκριση μου να ανεβάζεις ό,τι θέλεις και να εκθέσεις το πρόσωπό μου. Τν τηλεοπτική εκπομπή μπορεί φυσικά να τ βρει όποιος ψάξε κ κάνει τη σύνδεση αλλά δεν χρειάζεται να είμαι φόρα παρτίδα σε κάθε φωτογραφία στο μπου ..έχει μία τεράστια διαφορά και δεν σου επιτρέπω.
Εσύ τι διαφορά βλέπεις μεταξύ ΒΟΥ και εκπομπής;Και εσυ πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις ως προς αυτό το σύστημα που έχω?
Χαζό μπορεί να είναι για σένα. Που δεν βλέπεις τη διαφορά μεταξύ μπου και εκπομπής ..δεν συνδέονται αυτά τα δύο sony και καλά.
Δεν γίνεται όμως χωρίς την έγκριση μου να ανεβάζεις ό,τι θέλεις και να εκθέσεις το πρόσωπό μου. Τν τηλεοπτική εκπομπή μπορεί φυσικά να τ βρει όποιος ψάξε κ κάνει τη σύνδεση αλλά δεν χρειάζεται να είμαι φόρα παρτίδα σε κάθε φωτογραφία στο μπου ..έχει μία τεράστια διαφορά και δεν σου επιτρέπω.
Καμία εξέλιξη φυσικά!
Εγώ δεν πήγα για τη γνωριμία αλλά για την προβολή ορίστε αφού ακόμα παίζεται επανάληψη.. τα χω ξαναπεί εξάλλου.. δυστυχώς μου έτυχε τελείως εκτός γούστου μου.. ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν έκανε την στοιχειώδη ερώτηση εμένα πότε θα μου κάνεις μασάζ!
Δεν το βλέπουν θείες καλέ..
Εδώ δηλώνουν συμμετοχή και πάνε για όποιο λόγο έχουν στο μυαλό τους 18 χρονών παιδιά...
Όποιος δεν με ήξερε από εδω ή το σκεφτόταν αλλά δεν ήταν σίγουρος πως είμαι,με αναζήτησε στα social μέσα από αυτή την εκπομπή ..όποτε αυτό εννοώ προβολή...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται έτσι πάει!!!!
Κάνουμε μόνο αυτά που μας κάνουν χαρούμενους...
Όχι ρε παιδί μου social media δλδ instagram και τα σχετικά.. όπως κάνουν για κάθε κοπέλα αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν μέσα από την εκπομπή την αναζητάνε να βρουν το προφίλ της .μεμένα γράφει ότι είναι θεραπεύτρια μασάζ οπότε αμέσως κάνουν τη σύνδεση εφόσον το είπα κιόλας στην εκπομπή..
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαφημίσω live το φόρουμ..
Το να χρησιμοποιεί βίντεο με το πρόσωπό μου μήπως χωρίς να έχει έγκριση από εμένα?τι δεν επιτρεπεις ακριβως ?
Καμία σχέση το μπού μ την εκπομπή θα μας τρελάνεις βραδιάτικα?Εσύ τι διαφορά βλέπεις μεταξύ ΒΟΥ και εκπομπής;
Εδώ μέσα είσαι για να κάνεις διαφήμιση στις υπηρεσίες σου και να βρεις νέους πελάτες και καλά κάνεις.
Το ίδιο έκανες και στην εκπομπή, διαφήμιση για νέους πελάτες και πλάκα στο καρντάση.
Με λίγα λόγια εσύ συνδύασες αυτά τα δύο άλλα δεν έχεις θέμα να φαίνεσαι στην εκπομπή, έχεις όμως εδώ, αυτό είναι που λέω ότι εγώ το θεωρώ χαζό.
ανεβασμένο βίντεο στο youtube ειναι, από τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχες οικειοθελώς. Δεν ειναι προσωπικη σου ιδιοκτησια , ούτε παραβιάζεται κάποιος νομος περι προσωπικών δεδομένων.Το να χρησιμοποιεί βίντεο με το πρόσωπό μου μήπως χωρίς να έχει έγκριση από εμένα?
Το γνωρίζω πολύ καλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά δεν έγραψε πουθενά στους όρους συμμετοχής ότι πρέπει να συνδεθεί με το μπου αν είναι δυνατόν.ανεβασμένο βίντεο στο youtube ειναι, από τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχες οικειοθελώς. Δεν ειναι προσωπικη σου ιδιοκτησια , ούτε παραβιάζεται κάποιος νομος περι προσωπικών δεδομένων.
Nαι βρε κούκλα μου, αλλά δε γίνεται και να λες πως δεν πήγες για τη γνωριμία στην τηλεόραση, αλλά για διαφήμιση της δουλειάς σου (που είναι σεξ επί πληρωμή) και να ντρέπεσαι να δείξεις το πρόσωπό σου εδώ (που είναι σάιτ για σεξ επί πληρωμή).Το γνωρίζω πολύ καλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά δεν έγραψε πουθενά στους όρους συμμετοχής ότι πρέπει να συνδεθεί με το μπου αν είναι δυνατόν.
Όποιος θέλει να με βρει και να δει το επεισόδιο ξέρει .
Ξεχνάς την ουσία οτι προσφέρω μασάζ.Nαι βρε κούκλα μου, αλλά δε γίνεται και να λες πως δεν πήγες για τη γνωριμία στην τηλεόραση, αλλά για διαφήμιση της δουλειάς σου (που είναι σεξ επί πληρωμή) και να ντρέπεσαι να δείξεις το πρόσωπό σου εδώ (που είναι σάιτ για σεξ επί πληρωμή).
μα ό,τι λόγους και να είχες ,τους αναιρείς η ίδια, όταν λες πως πήγες και έπαιξες αυτό το θέατρο για διαφήμιση. Αν δεν το έλεγες αυτό , θα το σεβόμουν απόλυτα να μη θες να συνδεθεί η εικόνα του προσώπου σου με αυτη τη δουλειά για την οποία ντρέπεσαι. Και ασφαλώς είναι αστείο να θεωρείς πως δεν είναι η πορνεία, επειδή κάνεις και μασάζ.Ξεχνάς την ουσία οτι προσφέρω μασάζ.
Οπότε,Δεν είναι αυτή η βασική ιδιότητα που γράφεις στην περίπτωσή μου.
Γενικά όλα τα έχεις εκλάβει λάθος.
Καμία σχέση με ντροπή ίσα-ίσα θα ήθελα πάρα πολύ να δείχνω το όμορφο πρόσωπό μου.. άλλοι λόγοι με συγκρατούν. Αλλά δεν θα τους αναλύσω γιατί δεν πρόκειται να το καταλάβεις εσύ έχεις το δικό σου σενάριο για όλα από ό,τι φαίνεται από αυτά που γράφεις.
Άσε συναγωνιστή δεν θα βγάλεις άκρη. Από 19 χρονών στη πορνεία είναι. Από τότε που τριγύριζε στα ξενοδοχεία. Άλλο επάγγελμα δεν έχει γνωρίσει. Και απ' ότι φαίνεται ούτε πρόκειται..μα ό,τι λόγους και να είχες ,τους αναιρείς η ίδια, όταν λες πως πήγες και έπαιξες αυτό το θέατρο για διαφήμιση. Αν δεν το έλεγες αυτό , θα το σεβόμουν απόλυτα να μη θες να συνδεθεί η εικόνα του προσώπου σου με αυτη τη δουλειά για την οποία ντρέπεσαι. Και ασφαλώς είναι αστείο να θεωρείς πως δεν είναι η πορνεία, επειδή κάνεις και μασάζ.
ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις; αν ήτανΤο γεγονός ότι είναι ανεβασμένο δημόσια στο YouTube δεν σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το αναδημοσιεύει παντού χωρίς όρια.
Το άτομο που εμφανίζεται σε ένα βίντεο προστατεύεται από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και δικαιώματος εικόνας.
Η αναδημοσίευση χωρίς συγκατάθεσή της μπορεί να θεωρηθεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων και να έχει νομικές συνέπειες.
Η ίδια η κοπέλα δεν θέλει να αναπαράγεται, ηθικά πρέπει να σεβαστείς την επιθυμία της.
Το δικαίωμα στην εικόνα και στην προσωπικότητα υπερισχύει αν δεν θέλει να εμφανίζεται.
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται την έκθεση της εικόνας της, ακόμα κι αν το βίντεο είναι δημόσιο στο YouTube.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν έχει να κάνει με το πόσα sites λειτουργούν ή όχι.ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις; αν ήταν
έτσι τότε κάτι σελίδες τύπου luben και abaluben θα είχαν κάθε μέρα
μηνύσεις και θα είχαν κλείσει προ
πολλού
Εσυ ρε ναυαγιο, ειλικρινα, εφοσων δε γουσταρεις, τι νταλκα βαρας εδω μεσα;Με αυτή την λογική του παραλόγου που πάει να περάσει η ιέρεια, του μασάζ, δεν θα έπρεπε να ανεβαίνουν ούτε τραγούδια με κλιπ από το YouTube. Γιατί και εκεί φαίνονται πρόσωπα. Και πόσο παραπάνω που αυτά όντως δεν έχουν θέμα την πορνεια.
Η κοπέλα έχει μπερδέψει την βούρτσα με την πουτσα. Μας λέει ότι η ασχολείται με το μασάζ, ενώ την γαμας επί πληρωμή. Και αδρά μάλιστα. Και θέλει να μας πείσει ότι δεν είναι πουτανα. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι μερικά βόδια εδώ μέσα την πιστεύουν.
Βλέπετε όλοι το επίπεδο k την σάπια ψυχή..
"είναι πουτανα"
Πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό σου .κάτι τέτοια άτομα όχι απλά δεν λογίζονται για άνθρωποι όταν δεν μπορούν να σεβαστούν.. έτσι σε έμαθε η μαμά σου να μιλάς σε γυναίκες?
Πόσο άρρωστος είσαι και πόσο ανδρικελο.
Aκομη κ να ήμουν και οποιαδήποτε κοπέλα είναι ακόμη και τελευταίας διαλογής δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς έτσι μάθε τρόπους .
Εσυ ρε ναυαγιο, ειλικρινα, εφοσων δε γουσταρεις, τι νταλκα βαρας εδω μεσα;