biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.293
Αυτό είναι το καθημερινό φαινόμενο το φλερτ που δέχομαι.. αν ήθελα να παντρευτώ θα ειχα παντρευτεί πάνω από 100 φορές αυτή τη στιγμή!Εσύ,θα μας πεις...
Αυτό είναι το καθημερινό φαινόμενο το φλερτ που δέχομαι.. αν ήθελα να παντρευτώ θα ειχα παντρευτεί πάνω από 100 φορές αυτή τη στιγμή!Εσύ,θα μας πεις...
Αυτό είναι το καθημερινό φαινόμενο το φλερτ που δέχομαι.. αν ήθελα να παντρευτώ θα ειχα παντρευτεί πάνω από 100 φορές αυτή τη στιγμή!
Τίγκα στους αγάμητους είμαστε τι ρωτάς τώρα;Στεφανία,σε φλερτάρουν οι άντρες?
Το ερώτημα είναι ποσες θα ειχες χωρίσει!Αυτό είναι το καθημερινό φαινόμενο το φλερτ που δέχομαι.. αν ήθελα να παντρευτώ θα ειχα παντρευτεί πάνω από 100 φορές αυτή τη στιγμή!
Μην το βλέπεις....αν μη τι άλλο από επιλογές έχουμεΜλκς τι ζούμε!!!!!!!!
Tι καιρό έχει ;Καλησπέρα από κύπρο!
Όχι καμία σχέση!Tι καιρό έχει ;
Ζεστή με υγρασία όπως στην έρημο ΣΑΧΑΡΑ ;
Οπως έχω πει δυστυχώς δεν μου ταιριάζει θεσσαλονίκη για καλοκαίρι.Μετά την Κύπρο τι λέει το πρόγραμμα? Θα ξανακάνεις κανένα πέρασμα Θεσσαλονίκη?
Ποτε με το καλο Κρητη ? Θα μας ερθεις χανια φετος ?Όχι καμία σχέση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπως έχω πει δυστυχώς δεν μου ταιριάζει θεσσαλονίκη για καλοκαίρι.
Μετά έχουμε κρητικά επεισόδια χαχα
καλα να περνας κουκλα μου!!Καλησπέρα από κύπρο!
Από τον Μάρτιο που ήρθα τώρα το θυμήθηκες?!κάποιοι είχαν γράψει κριτική τότε πάντωςΈχει πάει κανείς πρόσφατα όσο ήταν θεσσαλονικη;
Χανιά δύστυχως όχι δεν είμαι για καινούργια ανοίγματα..με πολύ προσπάθεια ν βρω κάτι στις σωστές συνθήκες κ του γούστου μου κατάφερα ν προγραμματίσω για το Ηράκλειο..Ποτε με το καλο Κρητη ? Θα μας ερθεις χανια φετος ?
Στυλίστα μόνο?Στεφανια χρειάζεσαι στυλιστα επειγόντως.
Χαχαχα..Στυλίστα μόνο?
Διατροφολόγο
Personal trainer
Και χορογράφο. Στα βίντεο που κάνει πως χορεύει στο ινστα, αλλού βαράνε τα ντεφια αλλού χορεύει η νύφη