PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.528
- Πόντοι
- 8.346
Στεφανία δεν ζούμε στον μεσαίωνα..Τ Πέσιμο είναι δική σας δουλειά!
Στεφανία δεν ζούμε στον μεσαίωνα..Τ Πέσιμο είναι δική σας δουλειά!
εχω τρελαθει με αυτα τα καλτσάκιααααΒελούδινο δερματάκι γεμάτο κολλαγόνο και ελαστίνη!
Εδώ δν συμφωνούμε για μία ώρα.. αυτό που με ρωτάς είναι ένα πολύ ωρο πιθανό ραντεβού..
ΟΧΙ για μια συγχρονη γυναικα οπως εσυ.Τ Πέσιμο είναι δική σας δουλειά!
Ποιοι άντρες σου αρέσουν Στεφανια?Τ Πέσιμο είναι δική σας δουλειά!
Χαίρομαι που σου αρέσουν οι γκέτες μου!εχω τρελαθει με αυτα τα καλτσάκιαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΧΙ για μια συγχρονη γυναικα οπως εσυ.
Όπως έχω πει κ δημοσίως στην εκπομπή η αδυναμία μου είναι τα baby face σαν εμφάνιση.Ποιοι άντρες σου αρέσουν Στεφανια?
κοίτα τώρα να δεις επιθετικό μάρκετιγκ..................... τους συγκεντρώνεις όλους τους οπαδους σου στο γήπεδο κι απο εκεί ενας ενας περνανε για το ραντεβού τους............. πολύ πρακτικό μπράβο!!!Πού να φανταστεί κανείς ναι.. φάληρο έχουμε και εμείς έχετε και εσείς!
Χαριλάου είμαι τώρα στη θεσσαλονίκη, προς το γνωστό γήπεδο..
Είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα χαχακοίτα τώρα να δεις επιθετικό μάρκετιγκ..................... τους συγκεντρώνεις όλους τους οπαδους σου στο γήπεδο κι απο εκεί ενας ενας περνανε για το ραντεβού τους............. πολύ πρακτικό μπράβο!!!
@Panos 1978Καθε φορα που ανεβαινει θεσσαλονικη την επισκεπτομαι.
Αδυναμια μου ειναι τα πατουσάκια της, που ηταν για αλλη μια φορα υπεροχα!
Παντα ευδιαθετη, παντα με θετικη ενεργεια. Η επισκεψη μου με αφηνει με ενα χαμογελο ικανοποιησης.
Υγ: ωραιος και ο χωρος που επελεξε, ησυχη γειτονια με ευκολο παρκινγκ.

Εγω δεν θελω μασαζ.

Εγω δεν θελω μασαζ.
Θέλω 50 λεπτά συνεχόμενου σεξ και 10 λεπτα αγκαλιά.
το έχεις πει πέντε φορές αυτό το πράγμα ! Κασέτα βάζεις?!
Ναι αμεεεε!Κύπρο θα ρθεις ;
17-7 Ιουνίου.... ταξίδι στο χρόνο.....Ναι αμεεεε!
Ας ανακοινώσω τ ταξιδευτικό πρόγραμμα αφού μετά από πολύ σκέψη και επιμέλεια προέκυψαν τα εξής:
21-31 απριλίου ροδοοοο
17-7 Ιουνίου αγία νάπα και λάρνακα.
20-30 Ιουνίου ηράκλειο.
Εισαι έτοιμη για ευρωπαϊκό tour μετάΝαι αμεεεε!
Ας ανακοινώσω τ ταξιδευτικό πρόγραμμα αφού μετά από πολύ σκέψη και επιμέλεια προέκυψαν τα εξής:
21-31 απριλίου ροδοοοο
17-7 Ιουνίου αγία νάπα και λάρνακα.
20-30 Ιουνίου ηράκλειο.
Όντως ξέχασα ένα μάιο ανάμεσα.. αλλά μέχρι τότε θα τα ξαναπώ γιατί έχουμε μέλλον!17-7 Ιουνίου.... ταξίδι στο χρόνο.....![]()
εμμμμ δημοσιότητα ήθελες απ την τηλεόραση............ κάνε τώρα το γήπεδο άλλων προθάλαμο δικό σου............... κι εμείς όμως στην καρδιά μας σε εχουμε και στην πρώτη μας επιλογή!!!!Είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα χαχα
Υπάρχει μία ομοιότητα όπως με το χώρο μου στην αθήνα δίπλα στο οακα έτσι κι εδώ δίπλα σε πολύ γνωστό γήπεδο αλλά και τα δύο είναι σε πιο κυριλε και ανοιχτή περιοχή με θέα πράσινο ..!κ προσφέρουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για την συνάντηση!
Στα καλύτερα σας έχω!!στα Ώπα ώπα![]()