Νέα

Σπάσιμο καπότας σε ραντεβού με call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Klmt117
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
606
Πόντοι
300
Στα μαλλια λειτουργεί και ως τζελ

Και στο πρόσωπο ως κρέμα αντιγήρανσης :rockon:

Μου έχει τύχει Ουκρανίδα να έχω πληρώσει έξτρα για πρόσωπο και τελικά να καλύπτει το πρόσωπο της. Μην σου τύχει…

Καλά τα χίλια δυο μου έχουν τυχει. Να έχω πληρώσει για πρόσωπο και η άλλη να τιναχτεί σαν ελατήριο και να τρέχει στο μπάνιο ενώ εγώ ακόμα έχυνα. Άλλη να μου λέει «προσεχε μην πάει στα μάτια», και στο «κλείστα να μην πάει» πήρα την απάντηση «Όχι θέλω να τα έχω ανοιχτά γιατί φοβάμαι μην με κατουρήσεις».

Άμα αρχίσουμε να λέμε τα κουλά που μας έχουν τύχει δεν τελειώνουμε ούτε μεθαύριο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Μωράκι μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν σου απάντησα στα μηνύματα και νευριασες........
Δε νευριασα.Κ εδω γραφουμε οτι θελουμε,αυτα να τα πεις στις συναδελφισσες σου που κανουν ακαποτα οχι σε μενα.Επισης τα μηνυνατα ειναι φυσιολογικα,οχι για ακαποτο.Δε με νοιαζει θα βρω αλλη σιγα το προβλημα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.635
Πόντοι
4.827
Μην αγχώνεστε.

Στην μικρή μου πορνοπορεία έχω κρεμπεδιάσει από ρίξη προφυλακτικού τις κάτωθι:

-Σοφία (Ρουμάνα) από Θησέως 35 (Κώλο).

-Συλβί (Τσέχα) από Μελαντίας 50 (Μουνί).

-Μαριλού Μοράλες c.g. (Κώλο).

-Έλενα Χατζή c.g. (Κώλο).
:respect::hi::hi::thumbsup:
Respect για Έλεναρα χατζη και για μαριλου

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.832
Πόντοι
746
Δεν έχεις άδικο, αλλά τη συγκεκριμένη την πιστεύω γιατί ούτε ήταν ούτε έκατσε πολύ καιρό στο επάγγελμα και γιατί το χάπι έχει ένα κόστος και θεωρώ ότι αν το γνώριζε θα μου ζητούσε λεφτά πέρα του ότι με ρωτούσε τι είναι κτλ. Δεν βλέπω κάποιον λόγο να παίξει όλο αυτό το θέατρο.
Στο επάγγελμα μπαίνουνε διαβασμενες,να το έχετε στο νου σας όλοι παιδιά.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.832
Πόντοι
746
Και στο πρόσωπο ως κρέμα αντιγήρανσης :rockon:

Καλά τα χίλια δυο μου έχουν τυχει. Να έχω πληρώσει για πρόσωπο και η άλλη να τιναχτεί σαν ελατήριο και να τρέχει στο μπάνιο ενώ εγώ ακόμα έχυνα. Άλλη να μου λέει «προσεχε μην πάει στα μάτια», και στο «κλείστα να μην πάει» πήρα την απάντηση «Όχι θέλω να τα έχω ανοιχτά γιατί φοβάμαι μην με κατουρήσεις».

Άμα αρχίσουμε να λέμε τα κουλά που μας έχουν τύχει δεν τελειώνουμε ούτε μεθαύριο.
Το τελείωμα πρόσωπο-ματια λίγες επιλεγμένες το δέχονται,στα 30 χρόνια πορνοκαριερας το δεχτηκανε τρεις νομίζω.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.892
Πόντοι
37.127
Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιούμια φορά που μουσπασε η καπότα
Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.

Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
μία φορά που μουχε σπάσει με πήρε η τρελή τηλέφωνο και μουπε σοβαρά πως έχει καθυστέρηση και με ρωτούσε τί θα κάνει αν μείνει έγκυος!
Φυσικά κ της είπα κράτα το και θα το αναγνωρίσω, γιατί με τέτοια μουνάρα μάνα θαχει κ καλά γονίδια.
Δεν ξέρω τί έκανε τελικά γιατί δεν μου ξαναμίλησε

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
606
Πόντοι
300
Το τελείωμα πρόσωπο-ματια λίγες επιλεγμένες το δέχονται,στα 30 χρόνια πορνοκαριερας το δεχτηκανε τρεις νομίζω.

Ευτυχώς δεν έχω σταθει τόσο ατυχος.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι από τα ζόρικα τελειώματα και για τους πρακτικούς λόγους που αναφέρθηκαν και γιατί κάποιες το θεωρούν υποτιμητικό.

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
209
Πόντοι
1
Η
Απλώς ρωτάω τι συμβαίνει σε αυτην την περίπτωση λόγω του ότι είναι σεξεργάτρια εάν μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε.
Η Ελληνική νομοθεσία σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνει διάκριση εάν η η γυναίκα που θα γεννήσει παιδί από τέτοια περίπτωση είναι εκδιδόμενη ή όχι. Εάν αυτή γνωρίζει τα στοιχεία σου έχει το δικαίωμα να σου κάνει αγωγή για να διατάξει το δικαστήριο την λήψη DNA ώστε να διαπιστωθεί η πατρότητα.
Τώρα το δικαστήριο για να πειστεί θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, μαρτυρίες, sms που από το περιεχόμενο τους εικάζεται υποψία ότι είχατε κάποια γνωριμία κλπ. Αυτό βεβαίως δεν είναι καθόλου εύκολο στην περίπτωση μιας εκδιδόμενες γυναίκας να αποδειχθεί. Συνήθως παίρνουν το χάπι εντός 72 ωρών από το συμβάν για να εμποδίσει την γονιμοποίηση των ωαρίων. Τα ξέρουν αυτά οι εκδιδόμενες απέξω και ανακατωτα.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
14
Like
4.250
Πόντοι
1.446
Πριν μια δεκαετία μ έχει σπάσει δυο φορές κοντά κοντά,από τότε ποτε ξανά.Τη μια σε οίκο σε αναλ με μια Ρουμανογυφτισα κ την έχυσα μέσα στο κωλο,όταν το καταλάβαμε αυτή τελείως ήρεμη εγώ ψιλοφρικαρα,μ έλεγε πάμε κουζινάκι ν σ δείξω τις εξετάσεις μου,δε πήγα ποτε δε τις είδα εάν υπήρχαν τέλος πάντων,επειδή ήταν σε οίκο πήγα κ έκανα γενικές μετά ήμουν καθαρός.
Επίσης δεύτερη φορά με ένα αματουρι call girl Μελινα19 οι παλιοι τη θυμάστε έδινε κ το κουλουράκι της π το ονόμαζε ποπουδακι αχαχχα.
Τεσπα μ αυτή στα 4 στο πρώτο γύρω μ έσπασε κ της άφησα φουλ πράμα μέσα στο μουνι έσταζε κιόλας απ έξω,είχα να χύσω αρκετές μέρες κ είχε μαζευτεί,δε ξέρω δεν είχα αγχωθεί,ούτε αυτή επίσης λέει θα πάρω ένα χαπι,πάντως με καυλωνει αυτό έτσι θυμάμαι μ είχε πει. Τέλος καλο όλα καλά ,από τότε ποτε ξανά δε μ έσπασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom