Νέα

Σπάσιμο καπότας σε ραντεβού με call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Klmt117
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.890
Πόντοι
4.696
Οχι δεν κατάλαβες: με παραξένεψε μήπως όντως δεν πήρε αντισυλληπτικά
Τύπε έχεις παιδί και δεν το ξέρεις...:priest:

Παίζει ακόμα η νικολούλη, μήπως μπορείς να το βρεις?

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
9
Like
1.603
Πόντοι
481
Τύπε έχεις παιδί και δεν το ξέρεις...:priest:

Παίζει ακόμα η νικολούλη, μήπως μπορείς να το βρεις?
Δεν έχει ξαναέρθει εδώ και 8 μήνες από τότε Ελλάδα. Τελικά ίσως όντως η Νικολούλη είναι μια καλή λύση

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.235
Πόντοι
746
Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Μπορει να το κανει αν ειναι δικο σου το παιδι.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.832
Πόντοι
746
φανταζομαι πως και η ιδια δε θα θελει να μεγαλωσει στα ξαφνικα το παιδι καποιου πελατη της τυπε,οποτε μαλλον θα εχει παρει ηδη το χαπι της επομενης μερας και ενδεχομενως θα χρησιμοποιει αντισυλληπτικα.δε νομιζω πως εχεις να φοβασαι περισσοτερα πραγματα απο εκεινη
Μην τις έχεις για χαζές,ρε μπρο,επειδή είμαι δεκαετίες στο κόλπο,όλες κάνουνε αντισύλληψη,όσες βέβαια είναι σε γόνιμη ηλικία,μετά δεν τις ενδιαφέρει,αν δεν παίρνανε μέτρα ,θα είχανε δέκα-δεκαπεντε μουλικα,η κάθε μία

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.832
Πόντοι
746
Οχι,μονο 2 ,αλλά ευτυχως εχυσε αφού είχε τραβηχτει
Αγγελική,προφυλάξεις και αντισύλληψη,υπάρχουνε δεκάδες τρόποι δεν είστε κοριτσακι
Μου έχει τύχει 3-4 φορές. Μια από αυτές δυστυχώς το πήρα χαμπάρι όταν ήταν ήδη πολύ αργά :tooth:

Ενημέρωσα την κοπέλα η οποία χέστηκε απάνω της, έτρεξε στο μπάνιο να πλυθεί μπας και σώσει τίποτα γιατί προφανώς δεν έπαιρνε αντισυλληπτικά...

Θυμάμαι μετά που είχε κάτσει τρομαγμένη στο κρεβάτι κι εγώ προσπαθούσα να την ηρεμήσω, μετά από λίγο συνεχίσαμε κανονικά.

Ευτυχώς είχα κάποια έξτρα χρήματα μαζί μου και της τα έδωσα για να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ούτε εγώ κόλλησα κάτι ούτε είχαμε εγκυμοσύνη και το η πιο "επώδυνη" ανάμνηση από το σκηνικό ήταν εγώ να προσπαθώ να της εξηγήσω στα αγγλικά (αλλοδαπή η κοπέλα) τι είναι το χάπι και πως θα το ζητήσει στο φαρμακείο.
Ναι σιγά μήπως δεν ήξερε τοχάπι της επόμενης μέρας,μην τσιμπατε ρε μπρο,από τις πρώτες μέρες στο κουρπετι αυτά μαθαίνουνε οι καργιολες,και ας είναι από ένα χωριό της Μολδαβίας η της Λευκορωσίας,καμμία γυναίκα δεν μπήκε παρθενακι σε αυτό το επάγγελμα τα είχανε πηδήξει,τα παλουκακια τους.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Ας βαλω πρωτα καποτα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
24.244
Πόντοι
7.046
Σε 9 μήνες περίμενε τηλέφωνο από τον δικηγόρο της τύπε μου.

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
15
Like
2.945
Πόντοι
1.196
Αγγελική,προφυλάξεις και αντισύλληψη,υπάρχουνε δεκάδες τρόποι δεν είστε κοριτσακι

Ναι σιγά μήπως δεν ήξερε τοχάπι της επόμενης μέρας,μην τσιμπατε ρε μπρο,από τις πρώτες μέρες στο κουρπετι αυτά μαθαίνουνε οι καργιολες,και ας είναι από ένα χωριό της Μολδαβίας η της Λευκορωσίας,καμμία γυναίκα δεν μπήκε παρθενακι σε αυτό το επάγγελμα τα είχανε πηδήξει,τα παλουκακια τους.
Δεν έχεις άδικο, αλλά τη συγκεκριμένη την πιστεύω γιατί ούτε ήταν ούτε έκατσε πολύ καιρό στο επάγγελμα και γιατί το χάπι έχει ένα κόστος και θεωρώ ότι αν το γνώριζε θα μου ζητούσε λεφτά πέρα του ότι με ρωτούσε τι είναι κτλ. Δεν βλέπω κάποιον λόγο να παίξει όλο αυτό το θέατρο.

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
9
Like
1.603
Πόντοι
481
Παιδιά σίγουρα ξέρουν τα πάντα και από χάπια και από πως να προφυλαχτούν. Μπαίνουν διαβασμένες στο άθλημα δεν περιμένουν να μάθουν στην πορεία

• Like
Αντιδράσεις: cobalt

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
27.064
Μέσα δεν θέλεις στο στόμα πάλι δεν θέλεις και που θα χύσουμε ρε κοπελιά;
Στο σώμα πάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αγγελική δεν θέλεις να χύνουν στο στόμα σου ή να μην τα καταπίνεις;
Και τα 2

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
606
Πόντοι
300
Εκεί που δεν θέλει καμια μα καμία είναι να τη χυσεις στα μαλλια και μετά στο πρόσωπο

Ένα από τα (λίγα) καλά του να κλείνεις ραντεβού αργά το βράδυ.

Μειώνονται οι πιθανότητες να έχει άλλον πελάτη μετά από εσένα, οπότε μπορεί να σταθείς τυχερός και να μην τη νοιάζει αν θα της χαλάσεις το μακιγιάζ.

Τα μαλλιά όντως είναι ένα θέμα αλλά και πάλι ανάλογα με τί έχεις να κάνεις. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που ήταν «Αμόλα τα όπου θες να το ευχαριστηθείς» κι έχουν τύχει και περιπτώσεις που ήταν μη μου άπτου.

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
9
Like
1.603
Πόντοι
481
Ένα από τα (λίγα) καλά του να κλείνεις ραντεβού αργά το βράδυ.

Μειώνονται οι πιθανότητες να έχει άλλον πελάτη μετά από εσένα, οπότε μπορεί να σταθείς τυχερός και να μην τη νοιάζει αν θα της χαλάσεις το μακιγιάζ.

Τα μαλλιά όντως είναι ένα θέμα αλλά και πάλι ανάλογα με τί έχεις να κάνεις. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που ήταν «Αμόλα τα όπου θες να το ευχαριστηθείς» κι έχουν τύχει και περιπτώσεις που ήταν μη μου άπτου.
Μου έχει τύχει Ουκρανίδα να έχω πληρώσει έξτρα για πρόσωπο και τελικά να καλύπτει το πρόσωπο της. Μην σου τύχει…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom