Νέα

Σπάσιμο καπότας σε ραντεβού με call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Klmt117
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

gk.kost01

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
378
Πόντοι
281

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.299
Πόντοι
6.236
Απλώς ρωτάω τι συμβαίνει σε αυτην την περίπτωση λόγω του ότι είναι σεξεργάτρια εάν μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε.
Όχι, οι σεξεργάτριες δεν έχουν δικαιώματα. Τα απαγορεύει ο Νόμος.

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
568
Πόντοι
81
Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Τύπε δεν υπάρχει ανεξάρτητη που να μην παίρνει αντισύλληψη έξτρα. Το θέμα δεν είναι να μην μείνει αυτή έγκυος αλλά να μην τσίμπησες κάνα παράσημο εσύ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
57.041
Πόντοι
41.813

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
15
Like
2.939
Πόντοι
1.196
Μου έχει τύχει 3-4 φορές. Μια από αυτές δυστυχώς το πήρα χαμπάρι όταν ήταν ήδη πολύ αργά :tooth:

Ενημέρωσα την κοπέλα η οποία χέστηκε απάνω της, έτρεξε στο μπάνιο να πλυθεί μπας και σώσει τίποτα γιατί προφανώς δεν έπαιρνε αντισυλληπτικά...

Θυμάμαι μετά που είχε κάτσει τρομαγμένη στο κρεβάτι κι εγώ προσπαθούσα να την ηρεμήσω, μετά από λίγο συνεχίσαμε κανονικά.

Ευτυχώς είχα κάποια έξτρα χρήματα μαζί μου και της τα έδωσα για να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας.

Τέλος καλό, όλα καλά. Ούτε εγώ κόλλησα κάτι ούτε είχαμε εγκυμοσύνη και το η πιο "επώδυνη" ανάμνηση από το σκηνικό ήταν εγώ να προσπαθώ να της εξηγήσω στα αγγλικά (αλλοδαπή η κοπέλα) τι είναι το χάπι και πως θα το ζητήσει στο φαρμακείο.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
84.866
Πόντοι
15.931
Απλώς ρωτάω τι συμβαίνει σε αυτην την περίπτωση λόγω του ότι είναι σεξεργάτρια εάν μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε.
Καταρχήν αν είναι δίδυμα να βρεις έναν πλούσιο νονό έχει πολλούς εδώ μέσα....κατά δευτερης αν είσαι παντρεμένος ετοιμάσου για έναν καλό δικηγόρο. Έχει εδώ μέσα καί από αυτούς ρώτα τον συναγωνιστή @ananeotikos ξέρει έναν πολύ καλό του έχει ανοίξει καί νήμα....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
84.866
Πόντοι
15.931
Τύπε δεν υπάρχει ανεξάρτητη που να μην παίρνει αντισύλληψη έξτρα. Το θέμα δεν είναι να μην μείνει αυτή έγκυος αλλά να μην τσίμπησες κάνα παράσημο εσύ
Εντάξει τώρα που θά γίνουν αποταξεις έχει ελπίδα να αναλάβει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΓΕΣ κλπ

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.829
Πόντοι
456
Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας και την υγεία της όσο μεγαλύτερη ηλικιακά τόσο πιο δύσκολα τεκνοποιει επίσης εξαρτάται και την υγεία του άντρα αν κάνει καταχρήσεις και είναι εκτεθετιμένος σε ζιζανιοκτώνα, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία το σπέρμα ελαττώνετε.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
40
Like
37.612
Πόντοι
11.146

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.407
Πόντοι
4.696
Τύπε αν είναι γραφείου πως τροποποιείται το ερώτημα?

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.478
Πόντοι
481
Ήταν ένα από τα μεσημέρια του Αυγούστου που είδα σε αγγελία να έρχεται μια 21χρονη με ωραίο στήθος. Είπα να την προτιμήσω και την συνάντησα λίγες ώρες μετά αφού σχόλασα από την δουλειά. Πάει να περάσει προφυλακτικό για να αρχίσει ο αγώνας και βλέπω να είναι durex κόκκινα. Μου πήγαν αμέσως στο μυαλό τα Real Feel της Durex και αμέσως κατάλαβα πως ο,τι θα κάνω πρέπει να το κάνω με ομαλούς ρυθμούς καθώς αυτά ήξερα πόσο ευαίσθητα είναι. Οπως περνούσε η ώρα όμως ξεχάστηκα και εκεί που ο ρυθμός ήταν έντονος, νιώθω μέσα να σπάει. Τον βγάζω να το επιβεβαιώσω και τελικά ήταν αυτό που δεν ήθελα να συμβεί. Εκείνη δεν είδε τίποτα και μάλιστα ήθελε να χύσω χωρίς να βγάλω την καπότα με τίποτα. Που να ήξερε… Επειδή αν τελείωνα μέσα θα το καταλάβαινε ότι έσπασε, την γύρισα ώστε να χύσω στο στήθος της (που και πάλι δεν ήθελε να την βγάλω). Ευτυχώς κάπως συγκρατήθηκαν και δεν βγήκαν από μέσα να χυθούν στα βυζια της και να με καταλάβει. Την έβγαλα και την πέταξα. Δεν ξέρω αν όντως έπρεπε να πω κάτι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είπα. Μπορεί και κακώς να έπραξα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που ευχήθηκα να έχω αδύναμο σπέρμα (χαχα). Μπορεί να πήρε και αντισυλληπτικά αλλά με παραξένεψε πολύ που δεν ήθελε με τίποτα να την βγάλω για να την χύσω.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.407
Πόντοι
4.696

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.407
Πόντοι
4.696
Ήταν ένα από τα μεσημέρια του Αυγούστου που είδα σε αγγελία να έρχεται μια 21χρονη με ωραίο στήθος. Είπα να την προτιμήσω και την συνάντησα λίγες ώρες μετά αφού σχόλασα από την δουλειά. Πάει να περάσει προφυλακτικό για να αρχίσει ο αγώνας και βλέπω να είναι durex κόκκινα. Μου πήγαν αμέσως στο μυαλό τα Real Feel της Durex και αμέσως κατάλαβα πως ο,τι θα κάνω πρέπει να το κάνω με ομαλούς ρυθμούς καθώς αυτά ήξερα πόσο ευαίσθητα είναι. Οπως περνούσε η ώρα όμως ξεχάστηκα και εκεί που ο ρυθμός ήταν έντονος, νιώθω μέσα να σπάει. Τον βγάζω να το επιβεβαιώσω και τελικά ήταν αυτό που δεν ήθελα να συμβεί. Εκείνη δεν είδε τίποτα και μάλιστα ήθελε να χύσω χωρίς να βγάλω την καπότα με τίποτα. Που να ήξερε… Επειδή αν τελείωνα μέσα θα το καταλάβαινε ότι έσπασε, την γύρισα ώστε να χύσω στο στήθος της (που και πάλι δεν ήθελε να την βγάλω). Ευτυχώς κάπως συγκρατήθηκαν και δεν βγήκαν από μέσα να χυθούν στα βυζια της και να με καταλάβει. Την έβγαλα και την πέταξα. Δεν ξέρω αν όντως έπρεπε να πω κάτι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είπα. Μπορεί και κακώς να έπραξα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που ευχήθηκα να έχω αδύναμο σπέρμα (χαχα). Μπορεί να πήρε και αντισυλληπτικά αλλά με παραξένεψε πολύ που δεν ήθελε με τίποτα να την βγάλω για να την χύσω.
Τύπε μην απορείς, όλα τα μέλη είμαστε γλυκοτσούτσουνα.
Όταν γίνεις μέγας να δεις πως θα κάνουν τα κορίτσια...

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.478
Πόντοι
481
Τύπε μην απορείς, όλα τα μέλη είμαστε γλυκοτσούτσουνα.
Όταν γίνεις μέγας να δεις πως θα κάνουν τα κορίτσια...
Οχι δεν κατάλαβες: με παραξένεψε μήπως όντως δεν πήρε αντισυλληπτικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom