Αυτό εξαρτάται από την στιγμή.Για αυτό και εγώ λέω ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Αλλά και πάλι μπορεί να σπάσει και την ώρα της διείσδυσης
Αυτό εξαρτάται από την στιγμή.Για αυτό και εγώ λέω ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Όχι, οι σεξεργάτριες δεν έχουν δικαιώματα. Τα απαγορεύει ο Νόμος.Απλώς ρωτάω τι συμβαίνει σε αυτην την περίπτωση λόγω του ότι είναι σεξεργάτρια εάν μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε.
Τύπε δεν υπάρχει ανεξάρτητη που να μην παίρνει αντισύλληψη έξτρα. Το θέμα δεν είναι να μην μείνει αυτή έγκυος αλλά να μην τσίμπησες κάνα παράσημο εσύΣας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Μη βρίζεις μαν. Δεν κάνει.Μη χάσεις εσύ γαμιολα![]()
Μη βρίζεις μαν. Δεν κάνει.
Δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.
Ρίξε μια ματιά,διάβασε τους![]()
Πού είναι πάλι ό μπουστης
Καταρχήν αν είναι δίδυμα να βρεις έναν πλούσιο νονό έχει πολλούς εδώ μέσα....κατά δευτερης αν είσαι παντρεμένος ετοιμάσου για έναν καλό δικηγόρο. Έχει εδώ μέσα καί από αυτούς ρώτα τον συναγωνιστή @ananeotikos ξέρει έναν πολύ καλό του έχει ανοίξει καί νήμα....Απλώς ρωτάω τι συμβαίνει σε αυτην την περίπτωση λόγω του ότι είναι σεξεργάτρια εάν μπορεί να διεκδικήσει το οτιδήποτε.
Εντάξει τώρα που θά γίνουν αποταξεις έχει ελπίδα να αναλάβει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΓΕΣ κλπΤύπε δεν υπάρχει ανεξάρτητη που να μην παίρνει αντισύλληψη έξτρα. Το θέμα δεν είναι να μην μείνει αυτή έγκυος αλλά να μην τσίμπησες κάνα παράσημο εσύ
Εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας και την υγεία της όσο μεγαλύτερη ηλικιακά τόσο πιο δύσκολα τεκνοποιει επίσης εξαρτάται και την υγεία του άντρα αν κάνει καταχρήσεις και είναι εκτεθετιμένος σε ζιζανιοκτώνα, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία το σπέρμα ελαττώνετε.Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Κάπου θα κουνάει κάνα ουκρανικό σημαιάκι σίγουραΠού είναι πάλι ό μπουστης![]()
...Βλαδιβοστοκ ρε Πανουλη, Βλαδιβοστοκ!!!Πηδάει μια κοπέλα απο Βλαδοβοστοκ..
22 χρονών..
Όλγα το όνομά της..
![]()
Τύπε αν είναι γραφείου πως τροποποιείται το ερώτημα?Σας έχει τύχει να σπάσει το προφυλακτικό σε ραντεβού με ανεξάρτητη; Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Σε περίπτωση που μείνει έγκυος υπάρχει περίπτωση να σας κυνηγήσει για διατροφές και αναγνώριση του παιδιού.
Κουμπάρα τηλεφωνήτρια ή συνάδελφος?Σε περίπτωση γραφείου θα σε κυνηγάει το γραφείο για τις λεπτομέρειες για την διακόσμηση της βάφτισης![]()
θα σου στείλουν το λογαριασμό στο whats upΚουμπάρα τηλεφωνήτρια ή συνάδελφος?
Τύπε μην απορείς, όλα τα μέλη είμαστε γλυκοτσούτσουνα.Ήταν ένα από τα μεσημέρια του Αυγούστου που είδα σε αγγελία να έρχεται μια 21χρονη με ωραίο στήθος. Είπα να την προτιμήσω και την συνάντησα λίγες ώρες μετά αφού σχόλασα από την δουλειά. Πάει να περάσει προφυλακτικό για να αρχίσει ο αγώνας και βλέπω να είναι durex κόκκινα. Μου πήγαν αμέσως στο μυαλό τα Real Feel της Durex και αμέσως κατάλαβα πως ο,τι θα κάνω πρέπει να το κάνω με ομαλούς ρυθμούς καθώς αυτά ήξερα πόσο ευαίσθητα είναι. Οπως περνούσε η ώρα όμως ξεχάστηκα και εκεί που ο ρυθμός ήταν έντονος, νιώθω μέσα να σπάει. Τον βγάζω να το επιβεβαιώσω και τελικά ήταν αυτό που δεν ήθελα να συμβεί. Εκείνη δεν είδε τίποτα και μάλιστα ήθελε να χύσω χωρίς να βγάλω την καπότα με τίποτα. Που να ήξερε… Επειδή αν τελείωνα μέσα θα το καταλάβαινε ότι έσπασε, την γύρισα ώστε να χύσω στο στήθος της (που και πάλι δεν ήθελε να την βγάλω). Ευτυχώς κάπως συγκρατήθηκαν και δεν βγήκαν από μέσα να χυθούν στα βυζια της και να με καταλάβει. Την έβγαλα και την πέταξα. Δεν ξέρω αν όντως έπρεπε να πω κάτι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είπα. Μπορεί και κακώς να έπραξα.
Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που ευχήθηκα να έχω αδύναμο σπέρμα (χαχα). Μπορεί να πήρε και αντισυλληπτικά αλλά με παραξένεψε πολύ που δεν ήθελε με τίποτα να την βγάλω για να την χύσω.
Οχι δεν κατάλαβες: με παραξένεψε μήπως όντως δεν πήρε αντισυλληπτικάΤύπε μην απορείς, όλα τα μέλη είμαστε γλυκοτσούτσουνα.
Όταν γίνεις μέγας να δεις πως θα κάνουν τα κορίτσια...