Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γουστάρεις στρουμφακια ? Χαχαχαχαχα
Όχι. Ένας συνδυασμός του γκρινιάρη και του χουζούρηesy τι εισαι στρουμφίτα ;![]()
ερωτας!
Δικές μου νούμερο 37ΛΟΙΠΟΝ !!!!
Επειδή στέλνετε ένας ένας και με κουράσατε.....
Εγώ δεν τις πουλάω
Τις χαρίζω για το κοινό καλό
![]()
Όλες οι φωτο είναι περικοπή για λόγους ανωνυμίας ( έχω ένα τατου πιο πάνω)ΛΟΙΠΟΝ !!!!
Επειδή στέλνετε ένας ένας και με κουράσατε.....
Εγώ δεν τις πουλάω
Τις χαρίζω για το κοινό καλό
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δικές μου νούμερο 37
Ναι αλλά αυτή είναι αφέντρα τύπε.Σου έχω καλύτερο. Ίσιδα Καρρά 1.49 με πατουσάκια 34 νούμερο. Μπουκιά και συγχώριο![]()
Δείξε μας και κωλοτρυπίδι τύπισσα.Όλες οι φωτο είναι περικοπή για λόγους ανωνυμίας ( έχω ένα τατου πιο πάνω)
Όχι ευχαριστώ.... Ας κρατήσουμε το κονσεπτ της κουβένταςΔείξε μας και κωλοτρυπίδι τύπισσα.
Ανώνυμα πάντα.
Όχι. Ένας συνδυασμός του γκρινιάρη και του χουζούρη
Το έχω κάνει αρκετές φορές σε έναν που γούσταρε. Ο τωρινός δεν γουστάρει το θεωρεί γελοίο οπότε πήγε ακλαφτη η τέχνη μουΜαλακία βαράς με τα πατουσάκια σου ;
Το έχω κάνει αρκετές φορές σε έναν που γούσταρε. Ο τωρινός δεν γουστάρει το θεωρεί γελοίο οπότε πήγε ακλαφτη η τέχνη μου
Τα είχα χρόνια με κορίτσι 1.55 τύπισσα.Γουστάρεις στρουμφακια ? Χαχαχαχαχα
Μάθε τέχνη και ασ' τηνε και άμα σου κάτσει πατουσάκιας πιάστηνε...Το έχω κάνει αρκετές φορές σε έναν που γούσταρε. Ο τωρινός δεν γουστάρει το θεωρεί γελοίο οπότε πήγε ακλαφτη η τέχνη μου
Ελλάδα είμαστε,όχι Σκανδιναβία...βρίθει ο τόπος από γυναίκες τέτοιου ύψους με ανάλογο νούμερο υποδήματος.37 νούμερο έχω εγώ αλλά είμαι 150 ύψος. Δύσκολα θα βρεις τόσο μικρά πόδια σε ενήλικη γυναίκα
38 και κάτω πιστεύωΟ Rob C λεει οτι πανω απο 38 νούμερο αξιζει η πατουσα
Καλημέρα μάγκες
Άρρωστος με πατουσάκια εδώ
και με πολύ candid yliko
Ο Rob C λεει οτι πανω απο 38 νούμερο αξιζει η πατουσα
Όχι. Ένας συνδυασμός του γκρινιάρη και του χουζούρη